Νέα

Ασφάλεια Υγείας Ergo

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.410
Πόντοι
2.456
ολες οι εταιρειες που προσφερουν ασφαλεια υγειας και ασφαλεια αυτοκινητου εχουν θεματα...διαβαστε κριτικες γκουγκλ με ονοματεπωνυμα να φριξετε...
Δυστυχώς ως προς αυτό δεν μπορεί να γίνει κάποια επιβεβαίωση πολλές φορές.
Εννοώ έμεινε κάποιος στο αεροδρόμιο Καθαρά Δευτέρα-οποιος περιμένει εξυπηρέτηση σε 1 ώρα το ξεχναει

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.410
Πόντοι
2.456
Καθόλου μαλακισμένο θέμα φίλε. Αντιθέτως. Πολύ σοβαρό θέμα. Πολλοί αναζητούν ασφάλεια υγείας... Και δεν έχω καταλάβει ποιό και ποιάς εταιρείας είναι το καλύτερο. Ο καθένας πωλητής και αγοραστής μου λέει τα δικά του. Σίγουρα τα σημερινά είναι πολύ πολύ κατώτερα από από παλιά...
Δυστυχώς το προϊόν το εξεφτιλισαν οι ίδιες οι εταιρείες όταν "εκαναν" υπάλληλο όποιον πέρναγε από το πεζοδρόμιο.
Φυσικά επειδή παίρνει προμήθεια για κάθε τι προσθέτει θέλει να τα βάλεις ολα

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.410
Πόντοι
2.456
Φίλε, οι ασφαλιστικές πλέον είναι 5-6 εταιρείες και έχουν πανω κάτω ίδια προίόντα με μικρές αλλαγές σε κόστος και τιμές. Το σημαντικό έιναι να αποκτήσεις επαγγελματία ασφαλιστή με γνώσεις και ήθος. αυτός θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα, αυτός θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις σωστά το ερωτηματολόγιο υγείας ώστε να μην βρει στο μέλλον η ασφαλιστική πάτημα και δεν σε αποζημιώσει και αυτός θα σε ξεμπλέξει αύριο σε μια αποζημίωση. Δυστυχώς οι περισσότεροι πάνε 3-5 χρόνια σε μια ασφαλιστική, ασφαλίζουν 10 φίλους και την κοπανάνε με αποτέλεσμα να είναι όλοι δυσαρεστημένοι
Έχουν ΠΟΛΥ σημαντικές διαφορές στις παροχες αλλα μαι το ΓΕΝΙΚΟ πλαίσιο είναι κοντα
Οταν στο ερωτηματολογιο δεν απαντησεις πχ πως εχεις θυρεοειδη και σε 6 μηνες κανεις εγχειριση και πεις στο γιατρο ναι ειχα οζους εδω κι ενα χρονο η ασφαλιστικη δεν θα σε αποζημιωση οχι γιατι δε σε βοηθησε ο ασφαλιστης αλλα γιατι εισαι βλακας
Αυτοι οντως οι 3-5 χρονια εκαναν τους παντες δυσαρεστημενους αλλα και τις ασφαλσιτικες να ανακυκλωνουν τους μη κατανοητους ορους
Δεν φταίνε απόλυτα οι συγκεκριμένοι πελάτες, οι περισσότεροι δεν έχουν κατανοήσει τι έχουν αγοράσει και όταν έρθει η ώρα της αποζημίωσης θεωρούν ότι θα λάβουν όλα την δαπάνη σε οτιδήποτε συμβεί

αν είναι μια φορά δύσκολο να βρεις καλό λογιστή ή δικηγόρο ή γιατρό άλλο τόσο δύσκολο είναι να βρεις καλό ασφαλιστή. Πρέπει να τον τσεκάρεις ξανα και ξανά για να δείς οτι δεν σκέφτεται μόνο την πάρτη του και τα μπόνους του. Φίλε είναι λαχείο όπως τα περισσότερα σ αυτη την ζωή. ακούς για γιατρούς προβεβλημένους με παρουσιάσεις σε εκπομπές και τους επιλέγεις και μπορεί να κάνουν σημαντικό λάθος και το χειρότερο, τους εξηγείς στην συνέχεια ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε και δεν σου δίνουν σημασία....βλέπεις, πήραν τα λεφτά και μετα είσαι χαμένος χρόνος γιιαυτούς! Οπότε μαζί με την γνώση απαιτείται και ήθος!
Δεν ειναι το ιδιο με την εννοια 5 πραγματα πρεπει να εξηγησει ο ασφαλοστης οχι να κάνει μια εγχείριση που θα διαπιστώσεις μετά αν είναι καλός η οχι
Όταν οι ίδιες οι εταιρείες επιτρέπουν σε εμένα πχ να πουλάω όλων των Ασφαλειών προγράμματα αποκλείεται να ξέρω τα προγράμματα σε βαθος

• Like
Αντιδράσεις: akis..

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
394
Πόντοι
300
Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από ασφάλιστικη,, ΕΘΝΙΚΗ ήταν,, με άφησε ακάλυπτο σε χειρουργείο, ίδια περίπτωση άλλη ασφαλιστική τα κάλυψε, γενικα όμως η ασφαλιστικες είναι αυτό που ονειρευονται να καταφέρουν αυτοί που κυβέρνουν, μηδέν δημόσια υγεία, δεν έχεις ασφαλεία,, πεθαίνεις, έχεις κάποιο νοσήμα η κάτι κληρονομικο δεν σε καλύπτει, ήπιες κάτι παραπάνω είσαι λίγα κιλά παραπάνω ααα δεν σε καλύπτω κλπ. Σώπασε ρε μεγάλε αλήθεια;; και τη θες δηλαδή μόνο τα λεφτά;; καλύτερα να βάζω κατι στην άκρη και αν συμβεί κάτι να τα δώσω φάκελακι ποιο καλά θα μου βγει.

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.410
Πόντοι
2.456
Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από ασφάλιστικη,, ΕΘΝΙΚΗ ήταν,, με άφησε ακάλυπτο σε χειρουργείο, ίδια περίπτωση άλλη ασφαλιστική τα κάλυψε, γενικα όμως η ασφαλιστικες είναι αυτό που ονειρευονται να καταφέρουν αυτοί που κυβέρνουν, μηδέν δημόσια υγεία, δεν έχεις ασφαλεία,, πεθαίνεις, έχεις κάποιο νοσήμα η κάτι κληρονομικο δεν σε καλύπτει, ήπιες κάτι παραπάνω είσαι λίγα κιλά παραπάνω ααα δεν σε καλύπτω κλπ. Σώπασε ρε μεγάλε αλήθεια;; και τη θες δηλαδή μόνο τα λεφτά;; καλύτερα να βάζω κατι στην άκρη και αν συμβεί κάτι να τα δώσω φάκελακι ποιο καλά θα μου βγει.
Δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά καταλαβαίνω τη λογική σου
Όταν είχα πάρει μια προσφορά πριν 2-3 χρόνια από τη λεγόμενη είχα ρωτήσει τον 35 χρόνια ασφαλιστή και πιπες μια ερώτηση που έκανα ηταν καλύπτει νοσηλεία στις ΗΠΑ και νου είπε ναι εννοειται (περίμενα επειδή είχα διαβάσει κτλ αν θα πει τίποτε αλλο)
-Χωρίς προϋποθέσεις?
-Ναι χωρίς προϋποθέσεις
-Απευθειας
-Απολογιστικα
Που σημαίνει τι ?Στον πουτσο του απλά πέταξε το 100% στην προσφορά και τιποτε αλλο.Αν λοιπον χτυπα ξύλο για όλους μας χρειαστεί να πάω για νοσηλεία στις ΗΠΑ θα μάθω πως η λεγαμενη ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ την εγχειρηση πχ των 50.000 ευρω αλλα ΑΦΟΥ τα πληρωσω και στειλω τις αποδειξεις
Ας πλήρωνε λοιοον ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ τα 50.000 κι ας μου ζηταγε μετα πχ τα 10.000
Άλλο να ψψάχνεις50.000 κι αλλο 10.000

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.410
Πόντοι
2.456
επίσης είχε κι αλλη μαλακια με τις γαστροσκοπησεις κτλ (μάρκετινγκ μεταξύ τους το θέμα κι όλα αυτά για 1000ευρω που στην τελικη τα έχεις αυτα)
Ήταν κάτι του στυλ ναι ναι καλύπτεται κανονικά
τελικά το αστεράκι φυσικά ήταν κάτι ξέρω γω300 ευρώ κι έχει ξέρω γω 1500 κάπως ετσι

peris114

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
59
Πόντοι
0
Οντως φίλε Μενέδημε πολύ ωραίο θέμα και ενδιαφέρον.. Θα σου πω εμπειρικά τη γνώμη μου, καθώς έχω πολλά χρόνια , έχω αλλάξει 4 φορές ασφάλεια και ασφαλιστή μέχρι που βρήκα έναν σωστό επαγγελματία που δεν τον αλλάζω πλέον με τίποτα.. Είναι σαν το δικηγόρο μου, αλλά στο κομμάτι των ασφαλειών ( νοσοκομειακό, αυτοκίνητο, σπίτι και εξοχικό και ένα μικρό αποταμιευτικό ) .. Ολα τα προγράμματα στις 4-5 μεγάλες και σοβαρές εταιρίες είναι πάνω κάτω τα ίδια τόσο σε παροχές όσο και σε ασφάλιστρα.. ΤΟ θέμα είναι να βρεις έναν σωστό επαγγελματία ώστε να σου πει τα πάντα και να σε κατευθήνει ανάλογα με τις ανάγκες σου
Αν φίλε μενεις Αθήνα δώσε όνομα και τηλ. του Ασφαλιστη σου .Ολοι είναι κατά το πλείστον άχρηστοι ΔΩΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ όχι σε εμένα μόνο αλλά στο νήμα να ξεστραβωθούμε όλοι οι μπουρδελιαριδες.

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
560
Πόντοι
81
Ανοίγω μαλακισμενο θρεμτ γιατί θέλω μια βοήθεια

Έχει κανείς ασφάλιση υγείας Ergo Health Care ιδανικά Superior?
Πολύ προσοχή σε αυτό (τι δεν καλύπτει)

Κάθε προϋπάρχουσα της ημερομηνίας έναρξης της ασφάλισης, ασθένεια ή σωματική βλάβη, καθώς και οι υποτροπές / επιπλοκές τους. Στην περίπτωση που έχει γραπτά δηλωθεί στην Εταιρεία με την αίτηση ασφάλισης και η Εταιρεία την έχει αποδεχθεί, η κάλυψη ισχύει μετά από ένα (1) έτος συνεχούς ασφάλισης. Σε περίπτωση που συμφωνηθεί κάτι άλλο τότε αυτό θα αναφέρεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Να δηλώσω εδώ πως έχω ασφάλεια στην MetLife, τώρα NN από το 2009. Τότε δεν υπήρχε όριο στις αμοιβές ιατρών (το γράφει το συμβόλαιο) , κάλυψη έως 500.000 το χρόνο και εκπιπτόμενο από 500 έως 1500 ανάλογα το νοσοκομείο, στα συνεργαζόμενα δεν υπάρχει εκπιπτόμενο. Επίσης υπάρχουν απεριόριστες επισκέψεις στα ιδιωτικά στα επείγοντα με πολύ χαμηλό κόστος χωρίς νοσηλεία.
Είναι λίγο ακριβό 190 το μήνα αλλά είναι ισόβιο

akis..

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
209
Πόντοι
20
Αν ένας 40άρης συνάψει συμβόλαιο των 2500€ ετησίως, θα δώσει έως τα εξήντα του 50000€ και έως τα εβδομήντα του 75000€ για να έχει μία καλύτερη ποιότητα περίθαλψης και φροντίδας της υγείας του.
Είναι όμως έτσι;

Προσωπικά εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο τους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων από αυτούς των ιδιωτικών. Επιπλέον κάποιος που επιθυμεί καλύτερο περιβάλλον νοσηλείας, μπορεί να το έχει με μία μικρή επιβάρυνση ακόμη και στο δημόσιο νοσοκομείο.

Όσον αφορά τους ασφαλιστές, όπως ισχύει για όλα ανεξαιρέτως τα επαγγέλματα στην χώρα μας, λίγοι είναι οι άρτια καταρτισμένοι και ευσυνείδητοι επαγγελματίες.
Οι περισσότεροι Έλληνες είμαστε αντι-επαγγελματίες με όποια εργασία και αν ασχολούμαστε.
Μόνο όσοι βγαίνουν στο εξωτερικό γίνονται υπόδειγμα, γιατί αλλιώς παίρνουν τον πούλο.

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.410
Πόντοι
2.456
Αν ένας 40άρης συνάψει συμβόλαιο των 2500€ ετησίως, θα δώσει έως τα εξήντα του 50000€ και έως τα εβδομήντα του 75000€ για να έχει μία καλύτερη ποιότητα περίθαλψης και φροντίδας της υγείας του.
Είναι όμως έτσι;

Προσωπικά εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο τους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων από αυτούς των ιδιωτικών. Επιπλέον κάποιος που επιθυμεί καλύτερο περιβάλλον νοσηλείας, μπορεί να το έχει με μία μικρή επιβάρυνση ακόμη και στο δημόσιο νοσοκομείο.

Όσον αφορά τους ασφαλιστές, όπως ισχύει για όλα ανεξαιρέτως τα επαγγέλματα στην χώρα μας, λίγοι είναι οι άρτια καταρτισμένοι και ευσυνείδητοι επαγγελματίες.
Οι περισσότεροι Έλληνες είμαστε αντι-επαγγελματίες με όποια εργασία και αν ασχολούμαστε.
Μόνο όσοι βγαίνουν στο εξωτερικό γίνονται υπόδειγμα, γιατί αλλιώς παίρνουν τον πούλο.
Η χοντρικη σου τοποθέτηση είναι μιας λογικής υπαρκτης σε μια πρόταση
Υπάρχουν όμως πολλοί αστερισκοι
Αν ένας 40ρης πχ κάνει ένα συμβόλαιο 2500 και βγάζει 3000 του χρόνου θα το κόψει άρα του είναι άχρηστο όπως και άχρηστος ο ασφαλιστης να του το πει
Αν ο 40ρης πει θα βάζει στην άκρη 2500 μόνο γι αυτο το σκοπό δεν θα το κάνει ποτέ
Σε 20 χρόνια που χτυπά ξύλο θα του χρειαστεί δεν ξέρεις πως θα είναι τα δημόσια νοσοκομεία μπορεί καλύτερα μπορεί χειρότερα-θα έχει μια εναλλακτική ομοίως χειρότερη ή καλύτερη αλλά εναλλακτική
Συμφωνώ με τους γιατρούς γενικά όπως το λες σε προκαλώ όμως μπες στο 1535.gr και κλείσε ραντεβού σε ένα νοσοκομείο για κάτι απλό αλλά συχνο πχ καδριολογικο , ενδροκρινολογικο
Η μπες και στο findoctors ομοίως για ΙΚΑ
Στα σοβαρά κατά πάσα πιθανότητα θα πας στο Γεννηματας γιατί θα σου έρθει και ξαφνικό κτλ
Για χολή προστάτη κτλ κτλ δεν νομοζω να πας "ευκολα" εκεί
Όπως και να έχει όλα αχρείαστα να ειναι σε όλους μας συζήτηση κανουμε

Τελευταία τροποποίηση:

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
560
Πόντοι
81
Ζούμε στην Ελλάδα που δυστυχώς το ΕΣΥ είναι μπορδέλο και δεν είναι θέμα κομματικό. Μπορδέλο ήταν από όταν το θυμάμαι στα 13 μου και τώρα είμαι 53. Απλά συμβιβάζεσαι με την ιδέα και τα σκας διπλά και στο δημόσιο και στο ιδιωτικό.
Δεν αναφέρομαι μόνο στο ξενοδοχειακό επίπεδο των νοσοκομείων αλλά και στο γεγονός πως υπάρχει τρομερός χρόνος αναμονής. Επίσης, το θέμα με τα φακελάκια δυστυχώς υπάρχει στους "καλούς" γιατρούς και θα συνεχίσει να υπάρχει όταν αμείβονται σαν απλοί ΔΥ

• Like

akis..

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
209
Πόντοι
20
Αν είναι μία απλή επίσκεψη για εξέταση και προκειμένου να αποφύγεις το πραγματικά μπουρδέλο σε χρόνους αναμονής δημόσιο σύστημα υγείας, σκας 50-100€ σε ιδιώτη ιατρό και εξυπηρετήσαι άμεσα. Πόσες φορές το χρόνο μπορεί να σου κάτσει;
Διαγνωστικές εξετάσεις και φάρμακα, σου τα καλύπτει (το μεγαλύτερο ποσοστό) το ταμείο σου.

Στα σοβαρά όμως (χτύπα ξύλο) που πρέπει να εγχειριστείς-νοσηλευτείς, αν εξαιρέσουμε το ξενοδοχειακό περιβάλλον, εγώ προσωπικά σε ιδιωτικό κέντρο ούτε απ' έξω δεν περνάω και υπόψιν ότι έχω την οικονομική δυνατότητα.
Ο καθένας μας βέβαια πρέπει να κάνει ότι τον κάνει να νιώθει περισσότερο ασφαλή, ειδικά στην περίπτωση που τον βοηθούν τα εισοδήματά του.

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
394
Πόντοι
300
Δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά καταλαβαίνω τη λογική σου
Όταν είχα πάρει μια προσφορά πριν 2-3 χρόνια από τη λεγόμενη είχα ρωτήσει τον 35 χρόνια ασφαλιστή και πιπες μια ερώτηση που έκανα ηταν καλύπτει νοσηλεία στις ΗΠΑ και νου είπε ναι εννοειται (περίμενα επειδή είχα διαβάσει κτλ αν θα πει τίποτε αλλο)
-Χωρίς προϋποθέσεις?
-Ναι χωρίς προϋποθέσεις
-Απευθειας
-Απολογιστικα
Που σημαίνει τι ?Στον πουτσο του απλά πέταξε το 100% στην προσφορά και τιποτε αλλο.Αν λοιπον χτυπα ξύλο για όλους μας χρειαστεί να πάω για νοσηλεία στις ΗΠΑ θα μάθω πως η λεγαμενη ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ την εγχειρηση πχ των 50.000 ευρω αλλα ΑΦΟΥ τα πληρωσω και στειλω τις αποδειξεις
Ας πλήρωνε λοιοον ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ τα 50.000 κι ας μου ζηταγε μετα πχ τα 10.000
Άλλο να ψψάχνεις50.000 κι αλλο 10.000
Τα περνάνε στα ψιλα γράμματα αυτά τα παρουσιάζουν όλα ωραία στην αρχή, αλλά οταν έιναι να πληρώσουν ψάχνονται.

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.410
Πόντοι
2.456

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
394
Πόντοι
300
Ναι αλλά πριν υπογράψεις διαβάζεις
Τα γραπτά μένουν
Δυστυχώς μόνο υπογράφεις από δάνεια μέχρι ασφαλιστικες πόσοι και πόσοι την έχουμε πατήσει.. Όπως λέει και η παροιμια όμως όταν ξαναγίνω νύφη θα ξέρω.. Για αυτό μεγάλη προσοχή.

• Like

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
14.241
Πόντοι
4.546

Αυτό που έγραψες είναι ΠΟΛΎ μεγάλη αλήθεια.
ΑΝ πετύχεις τον σωστό και έντιμο επαγγελματία, όλα καλά θα πάνε, ΜΗΝ φοβάσαι τίποτα.

Αν πέσεις σε κανέναν, που απλά τρέχει να βγάλει το μεροκάματο, ή ακόμα χειρότερα σε κάνα λακαμα, άστα βραστα λέμε.

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
14.241
Πόντοι
4.546

Στο εξωτερικό, ΔΕΝ μπορείς να επιβιώσεις για μακρόν ως λαμόγιο.

Αργά ή γρήγορα σε παίρνουν χαμπάρι (και συνήθως γρήγορα) και το σύστημα σε αποβάλλει.

Άσε που οι ποινές από πλευράς Δικαιοσύνης, ειδικά σε θέματα υγείας και διαφθοράς πχ, είναι σούπερ καμπανατες, αστικά και ποινικά.

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.410
Πόντοι
2.456
Δυστυχώς μόνο υπογράφεις από δάνεια μέχρι ασφαλιστικες πόσοι και πόσοι την έχουμε πατήσει.. Όπως λέει και η παροιμια όμως όταν ξαναγίνω νύφη θα ξέρω.. Για αυτό μεγάλη προσοχή.
Δεν γίνεται υπογραφή χωριςβδιαβασμα

akis..

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
209
Πόντοι
20
Δεν γίνεται υπογραφή χωριςβδιαβασμα
Και να διαβάσεις, μιά χαρά μπορούν να στη κάτσουν.
Αληθινή προσωπική εμπειρία:
Το μακρινό 1992 σύναψα ασφαλιστήριο ζωής αξίας 300.000 δραχμών (τα οποία ήταν αρκετά χρήματα για την εποχή), στην AGF.

Μία κάλυψη του συμβολαίου λοιπόν,έγραφε επί λέξη: «κάλυψη έξωνοσοκομειακών εξόδων έως 200.000 δραχμές »
Μετά από τρία χρόνια κι ενώ είχα ήδη σκάσει 900 χιλιάρικα, χρειάστηκα μία δερματολογική μικροεπέμβαση, η οποία στοίχισε 60.000. Καταθέτω περιχαρής τις αποδείξεις για να μου πουν ότι δεν παίρνω μία και ότι η συγκεκριμένη κάλυψη αφορούσε έξοδα μόνο μετά από νοσοκομειακή νοσηλεία.

Εννοείται ότι πουθενά το συμβόλαιο δεν έγραφε κάτι τέτοιο, ούτε καν στα ψιλά γράμματα και εννοείται ότι τους γαμωσταύρισα και έσκισα το συμβόλαιο, όπως επίσης εννοούνται τα άπειρα μπινελίκια που έριξα τότε στον υποτιθέμενο φίλο - ασφαλιστή που με είχε ψήσει για το συμβόλαιο.
Πω..πω...τα θυμήθηκα και άναψα πάλι .. :cussing:

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.410
Πόντοι
2.456
Και να διαβάσεις, μιά χαρά μπορούν να στη κάτσουν.
Αληθινή προσωπική εμπειρία:
Το μακρινό 1992 σύναψα ασφαλιστήριο ζωής αξίας 300.000 δραχμών (τα οποία ήταν αρκετά χρήματα για την εποχή), στην AGF.

Μία κάλυψη του συμβολαίου λοιπόν,έγραφε επί λέξη: «κάλυψη έξωνοσοκομειακών εξόδων έως 200.000 δραχμές »
Μετά από τρία χρόνια κι ενώ είχα ήδη σκάσει 900 χιλιάρικα, χρειάστηκα μία δερματολογική μικροεπέμβαση, η οποία στοίχισε 60.000. Καταθέτω περιχαρής τις αποδείξεις για να μου πουν ότι δεν παίρνω μία και ότι η συγκεκριμένη κάλυψη αφορούσε έξοδα μόνο μετά από νοσοκομειακή νοσηλεία.

Εννοείται ότι πουθενά το συμβόλαιο δεν έγραφε κάτι τέτοιο, ούτε καν στα ψιλά γράμματα και εννοείται ότι τους γαμωσταύρισα και έσκισα το συμβόλαιο, όπως επίσης εννοούνται τα άπειρα μπινελίκια που έριξα τότε στον υποτιθέμενο φίλο - ασφαλιστή που με είχε ψήσει για το συμβόλαιο.
Πω..πω...τα θυμήθηκα και άναψα πάλι .. :cussing:
Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμο ασφαλως
Όμως τα εξωνοσκομειακα έξοδα γενικά περιγράφονται συγκεκριμενα πως και τι σε κάθε συμβολαιο
Ουσιαστικα απλουστευτικα ειναι εξοδα για γιατρούς και μόνο και όχι για επεμβατικες πραξεις και περιγράφονται στο συμβολαιο
Όπως τι καλύπτεται αν κάνεις χειρουργείο χωρίς διανυκτέρευση κτλ κτλ
Αν ο πράκτορας ηξερε τι πας να κάνεις πριν το κάνεις και σου είπε προχώρα το καλυπτει πχ απλα ειναξ ασχετος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom