Gianniskve
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας παρακαλώ
Γιατί να δώσει, αφού βρίσκει και τις δίνουν 120 χωρίς καλιμπράρισμα κορόιδο είναι?Το θέμα δεν είναι να δώσετε εσείς τα φώτα σας, αλλά το να δώσει η Αρετούλα κώλο.
για τους σκράπες από πάνω ...στείλτε μνμ στην κοπέλα για το τηλέφωνο.
διαβάστε κ λίγο βρε τεμπέληδες μην βαριέστε
πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει υπηρεσία στο φόρουμ για τους νέους με την οποία:κατι ειπες τωρα κι εσυ. δε τα ξερεις?
πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει υπηρεσία στο φόρουμ για τους νέους με την οποία:
τους δίνουμε τηλέφωνο
τους κλείνουμε ραντεβου
τους πάμε με το αυτοκίνητο στο χοτέλ
τους κλείνουμε δωμάτιο
τους πλένουμε/στεγνώνουμε
κ ανεβάζουμε ποτάκια για να χαλαρώσουν πριν το
φίλε άμα πληρώνουν εγώ είμαι μέσα αρκεί να μη με στείλουν στην Ντακότα :S
σε λιγο θα μας πουν να γαμησουμε κι εμεις τα κοριτσια για λογαριασμο τους και να γραψουμε και κριτικη.
φίλε άμα πληρώνουν εγώ είμαι μέσα αρκεί να μη με στείλουν στην Ντακότα :S
τύπε μου έχεις πάρει σβάρνα σήμερα, Λιζα, Κρίστη, Αρετή, Κατερίνα, Ελίνα και ζητάς τηλέφωνα και ρωτάς διάφορα! Το τερμάτισεςΒρε παλιοί πέσατε να με φάτε όλοι.. Δε μπορούσα να στείλω πμ γι'αυτό και έστειλα εδώ.. χαλαρώστε....
δυο κλικ είναι για να δω τι έστειλες δεν έγραφα κώδικα για καμιά ώρα!Βρε φίλε μου αφού κατάλαβες ότι το έκανα για να μπορέσω να στείλω πμ δε καταλαβαίνω που σε ενόχλησα...πάντως ότι μπήκες στη διαδικασια να κάτσεις να δεις που έστειλα και τι με ξεπερνάει....
ρε δεν βαρεθηκες ακομη συνεχεια βγαζεις νεα προφιλ δεν θα βαλεις μυαλο ποτε τελικα :-Δεν είπα ότι ήταν δύσκολο.... απόρησα που μπήκες στη διαδικασία να δεις τι έστειλα και που... Όπως και να χει σου ζητώ συγνωμη αν ενόχλησα καλό βράδυ