Νέα

Άρχισαν να βαράνε μύγες τα στούντιο και τα μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα egelados
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ρε παιδιά , οι γκόμενες δεν είναι θέμα "οικονομικού κόστους" είναι θέμα "συναισθηματικού κόστους"

δεν έχουν σημασία τα χρήματα , έχει σημασία η προσωπικότητα
οι (σοβαρές)γυναίκες αυτό εκτιμούν πρωτίστως, τον χαρακτήρα
οι πουτάνες μόνο , εκτιμούν το χρήμα
πας καλα ?    :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Παραθετω εδω μια μυγα που δεν την βαρεσανε στα στουντι και τα μπουρδελα!!!  :thumbsup:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
URL]]

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
υπαρχουν ελληνες που πανε στα μπουρδελα?

εγω νομιζα οτι πλεον μονο οι πακιστανοι τα επισκεπτονται

Δηλαδη οι Ελληνες γαμανε ολοι?   :think:  Τοτε γιατι παραππονουνται οτι οι ελλεινηδες ειναι δυσκολες? :think: και οτι δεν γαμιουνται ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις πρώτα
είναι αν εσύ πάς καλά

αν βεβαιωθείς ότι όντως πάς άψογα , τότε και μόνο κρίνε τον άλλο

υγ: δεν έχω κολλήματα εγώ , αν θές να μου πείς κάτι συγκεκριμένο , μου το λές  ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.526
Πόντοι
4.615
ρε παιδιά , οι γκόμενες δεν είναι θέμα "οικονομικού κόστους" είναι θέμα "συναισθηματικού κόστους"

Δε θα διαφωνήσω επί της ουσίας. Μία ''σοβαρή'' γυναίκα εκτιμά το χαρακτήρα. Το ζητούμενο είναι να την βρεις σήμερα αυτή τη σοβαρή γυναίκα που να ξέρει τι της γίνεται και να μην έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι της.... Όχι σοβαροφανή, αλλά σοβαρή......

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310

εγώ πιστευω ότι πουτάνες υπάρχουν σε όλους τους χώρους και δεν τις ταυτίζω με τις ιερόδουλες, και όλες οι πουτάνες όπου και να τις πετυχαινει κανείς τρεχουν πισω από το χρήμα.

Πάνω σε αυτή τη βάση μπορω να τα οικοδομήσω όλα.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Παραθετω εδω μια μυγα που δεν την βαρεσανε στα στουντι και τα μπουρδελα!!!  :thumbsup:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                http://[URL unfurl="true"]www.pennypinching-grandma.com/images/flyer.gif[/img[/URL]]
[/quote]

:2funny:  :thumbsup:

δεν παιζεσαι!

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Παραθετω εδω μια μυγα που δεν την βαρεσανε στα στουντι και τα μπουρδελα!!!  :thumbsup:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                http://[URL unfurl="true"]www.pennypinching-grandma.com/images/flyer.gif[/img[/URL]]
[/quote]μπουχαχαχαχα.... :2funny:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
στη Ρουμανία τα 500 ευρώ είναι καλά αν είσαι στο Κλουζ. Γιατί αν πας Τιμισοάρα ή Βουκουρέστι....ούτε μπρεκφαστ

ΟΚ, πολη με πολη έχει μεγάλη διαφορά. Η κάθε κοπελίτσα δεν μας έρχεται από Τιμο ή Βουκο. Το θέμα είναι τί θα βρει όταν επιστρέψει θα μού πεις.

Το ίδιο συμβαινει με την Πράγα. Απλησίαστοι για τους πολλούς Τσέχους, ειδικά/ιδιαίτερα κάποιες περιοχές της

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
για αυτο το τελευταιο δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.βλεπω οτι γινεται το αντιθετο.τα κοριτσια μενουν 3-4,αντε 5 το πολυ χρονια,κανουν την μπαζα τους,και μετα φευγουν.λιγες περιπτωσεις ξερω που να εκαναν αυτη τη δουλεια,για παρα πολλα χρονια,και αυτο δηλαδη απο συζητησεις με αλλους.οπως βλεπουμε τα κοριτσια στα μπουρδελα και τα στουντιο πανε κι ερχονται.αυτο σημαινει οτι αλλες σταματανε και αλλες ξεκινανε.εκτος βεβαια εαν την κανουν για αλλες χωρες (σαν πουτανες παλι),και αλλα κολπα,(τσοντες,εσκορτς κλπ).διαφορετικα γυριζουν οντως σε μια κανονικη ζωη και μια κανονικη δουλεια.

όλοι μας έχουμε δει μιλφ ... και προχωρημένα, αλλά και γιλφ. Ωστόσο, πιστεύω ότι πολλές βγαινουν από το επάγγελμα. Αλλαζουν μαγαζιά, περιοχή, χώρα, δεν προχωράει το πράγμα και φευγουν. Τί κάνουν? ό,τι κάνει ο κάθε εργαζόμενος-άνεργος. Βρίσκουν κάποιον? ίσως! μα το ίδιο κάνουν και άλλες που δεν δούλεψαν σαν ιερόδουλες με άδεια ή μη, αλλά κυνήγησαν το χρήμα από τα κοροϊδα με όποιο τρόπο και πουλήθηκαν (με ένα γάμο?) γι αυτό σε κάποιον που το είχε. Πουτανιές δηλ.

Αλλά εάν κάποιος που κάνει την όποια δουλειά (μηχανικός, γιατρός, δικηγόρος, οικονομικό στελεχος, κτλ...) πουλιέται όπου βρει ακριβοτερα (καλα, αυτά ίσχυαν παλιά, αλλά λέμε τωρα) το ίδιο δεν είναι? πουτάνα είναι και αυτός!

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
απο τα μεσα της δεκαετιας 90 κ μετα...ολοι οι ελληνες ανυπαντροι αρχισαν να παντρευονται ρουμανες,ρωσιδες,βουλγαρες...χαμος γινοταν μια εποχη...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τα έχουμε επισημάνει και σε άλλα νήματα αυτά.......

Οι τιμές θα παρουσιάσουν διόρθωση, μόνο όταν ικανός αριθμός πελατών μειώσει τόσο τις καταθέσεις του ώσπου τα έσοδα των μαγαζιών να τείνουν να πλησιάσουν τα έξοδά τους.

Παρ'ότι είμαι κι' εγώ ένας από αυτούς που πλέον δεν μοιράζω αφειδώς σπέρμα και χρήμα και έχω ακολουθήσει το πνεύμα των καιρών, βλέπω γύρω μου ότι ακόμη υπάρχει λίπος/μαύρο χρήμα προς διοχέτευση/πλούτος (όπως θέλετε πείτε το).

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Τα έχουμε επισημάνει και σε άλλα νήματα αυτά.......

Οι τιμές θα παρουσιάσουν διόρθωση, μόνο όταν ικανός αριθμός πελατών μειώσει τόσο τις καταθέσεις του ώσπου τα έσοδα των μαγαζιών να τείνουν να πλησιάσουν τα έξοδά τους.

Παρ'ότι είμαι κι' εγώ ένας από αυτούς που πλέον δεν μοιράζω αφειδώς σπέρμα και χρήμα και έχω ακολουθήσει το πνεύμα των καιρών, βλέπω γύρω μου ότι ακόμη υπάρχει λίπος/μαύρο χρήμα προς διοχέτευση/πλούτος (όπως θέλετε πείτε το).
ναι φιλε αυτο βλεπω κ γω...οτι υπαρχει ακομα λιπος γι'αυτο και δεν αντιδραει ο κοσμος...

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αλλά εάν κάποιος που κάνει την όποια δουλειά (μηχανικός, γιατρός, δικηγόρος, οικονομικό στελεχος, κτλ...) πουλιέται όπου βρει ακριβοτερα (καλα, αυτά ίσχυαν παλιά, αλλά λέμε τωρα) το ίδιο δεν είναι? πουτάνα είναι και αυτός!

φιλε πολυ μεγαλη κουβεντα ειπες,και ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη συζητηση.η μεγαλη ειδοποιος διαφορα βεβαια ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις στην ιδια ζυγαρια την ιεροδουλη με καποιον που κατεχει ολοκληρη επιστημη,αλλα π.χ. στην ελλαδα αν σκεφτεις τι θυσιες ακομα και σε ηθικο επιπεδο μπορει να κανει καποιος για να κρατησει μια δουλεια των 800 ευρω,καταληγουμε εκει που λες.παντως για την ωρα ειμαστε οφ τοπικ,ασ'το σε ενα αλλο θρεντ θα μιλησουμε για το μεγαλο αυτο θεμα.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
θα πω μόνο αυτό: οι ανήθικες συμπεριφορές είναι ξεπουλημα (π.χ. τα φακελάκια).

Το σταματω για να μην είμαι οφφ-τοπικ και θα επανέλθω απόλυτα εντός θέματος όταν ευκαιρήσω (και μάλλον θα ξεσηκωσω ντόρο).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom