πας καλα ?ρε παιδιά , οι γκόμενες δεν είναι θέμα "οικονομικού κόστους" είναι θέμα "συναισθηματικού κόστους"
δεν έχουν σημασία τα χρήματα , έχει σημασία η προσωπικότητα
οι (σοβαρές)γυναίκες αυτό εκτιμούν πρωτίστως, τον χαρακτήρα
οι πουτάνες μόνο , εκτιμούν το χρήμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άρχισαν να βαράνε μύγες τα στούντιο και τα μπουρδέλα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα egelados
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 186
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Παραθετω εδω μια μυγα που δεν την βαρεσανε στα στουντι και τα μπουρδελα!!!
υπαρχουν ελληνες που πανε στα μπουρδελα?
εγω νομιζα οτι πλεον μονο οι πακιστανοι τα επισκεπτονται
Δηλαδη οι Ελληνες γαμανε ολοι? Τοτε γιατι παραππονουνται οτι οι ελλεινηδες ειναι δυσκολες? και οτι δεν γαμιουνται ?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
το ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις πρώταπας καλα ?
είναι αν εσύ πάς καλά
αν βεβαιωθείς ότι όντως πάς άψογα , τότε και μόνο κρίνε τον άλλο
υγ: δεν έχω κολλήματα εγώ , αν θές να μου πείς κάτι συγκεκριμένο , μου το λές ;)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
υπαρχουν ελληνες που πανε στα μπουρδελα?
εγω νομιζα οτι πλεον μονο οι πακιστανοι τα επισκεπτονται
δεν θα το πιστεψεις αλλα ναι υπαρχουν λιγα...εκατομμυρια
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
δεν θα το πιστεψεις αλλα ναι υπαρχουν λιγα...εκατομμυρια
σιγα ρε φιλε μην πανε και δισεκατομμυρια
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
σιγα ρε φιλε μην πανε και δισεκατομμυρια
παρα πολλοι Ελληνες πανε παντως
Δε θα διαφωνήσω επί της ουσίας. Μία ''σοβαρή'' γυναίκα εκτιμά το χαρακτήρα. Το ζητούμενο είναι να την βρεις σήμερα αυτή τη σοβαρή γυναίκα που να ξέρει τι της γίνεται και να μην έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι της.... Όχι σοβαροφανή, αλλά σοβαρή......ρε παιδιά , οι γκόμενες δεν είναι θέμα "οικονομικού κόστους" είναι θέμα "συναισθηματικού κόστους"
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
:o :o :o Η δήλωση της χρονιάς.....
τότε θα πήγαινε ο ΤΑΚΜΑΝ εκτός από τις μυγες
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
ρε παιδιά , οι γκόμενες δεν είναι θέμα "οικονομικού κόστους" είναι θέμα "συναισθηματικού κόστους"
εγώ πιστευω ότι πουτάνες υπάρχουν σε όλους τους χώρους και δεν τις ταυτίζω με τις ιερόδουλες, και όλες οι πουτάνες όπου και να τις πετυχαινει κανείς τρεχουν πισω από το χρήμα.
Πάνω σε αυτή τη βάση μπορω να τα οικοδομήσω όλα.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
Παραθετω εδω μια μυγα που δεν την βαρεσανε στα στουντι και τα μπουρδελα!!! http://[URL unfurl="true"]www.pennypinching-grandma.com/images/flyer.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :thumbsup:
δεν παιζεσαι!
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Παραθετω εδω μια μυγα που δεν την βαρεσανε στα στουντι και τα μπουρδελα!!! http://[URL unfurl="true"]www.pennypinching-grandma.com/images/flyer.gif[/img[/URL]]
[/quote]μπουχαχαχαχα.... :2funny:
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
στη Ρουμανία τα 500 ευρώ είναι καλά αν είσαι στο Κλουζ. Γιατί αν πας Τιμισοάρα ή Βουκουρέστι....ούτε μπρεκφαστ
ΟΚ, πολη με πολη έχει μεγάλη διαφορά. Η κάθε κοπελίτσα δεν μας έρχεται από Τιμο ή Βουκο. Το θέμα είναι τί θα βρει όταν επιστρέψει θα μού πεις.
Το ίδιο συμβαινει με την Πράγα. Απλησίαστοι για τους πολλούς Τσέχους, ειδικά/ιδιαίτερα κάποιες περιοχές της
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
για αυτο το τελευταιο δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.βλεπω οτι γινεται το αντιθετο.τα κοριτσια μενουν 3-4,αντε 5 το πολυ χρονια,κανουν την μπαζα τους,και μετα φευγουν.λιγες περιπτωσεις ξερω που να εκαναν αυτη τη δουλεια,για παρα πολλα χρονια,και αυτο δηλαδη απο συζητησεις με αλλους.οπως βλεπουμε τα κοριτσια στα μπουρδελα και τα στουντιο πανε κι ερχονται.αυτο σημαινει οτι αλλες σταματανε και αλλες ξεκινανε.εκτος βεβαια εαν την κανουν για αλλες χωρες (σαν πουτανες παλι),και αλλα κολπα,(τσοντες,εσκορτς κλπ).διαφορετικα γυριζουν οντως σε μια κανονικη ζωη και μια κανονικη δουλεια.
όλοι μας έχουμε δει μιλφ ... και προχωρημένα, αλλά και γιλφ. Ωστόσο, πιστεύω ότι πολλές βγαινουν από το επάγγελμα. Αλλαζουν μαγαζιά, περιοχή, χώρα, δεν προχωράει το πράγμα και φευγουν. Τί κάνουν? ό,τι κάνει ο κάθε εργαζόμενος-άνεργος. Βρίσκουν κάποιον? ίσως! μα το ίδιο κάνουν και άλλες που δεν δούλεψαν σαν ιερόδουλες με άδεια ή μη, αλλά κυνήγησαν το χρήμα από τα κοροϊδα με όποιο τρόπο και πουλήθηκαν (με ένα γάμο?) γι αυτό σε κάποιον που το είχε. Πουτανιές δηλ.
Αλλά εάν κάποιος που κάνει την όποια δουλειά (μηχανικός, γιατρός, δικηγόρος, οικονομικό στελεχος, κτλ...) πουλιέται όπου βρει ακριβοτερα (καλα, αυτά ίσχυαν παλιά, αλλά λέμε τωρα) το ίδιο δεν είναι? πουτάνα είναι και αυτός!
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
απο τα μεσα της δεκαετιας 90 κ μετα...ολοι οι ελληνες ανυπαντροι αρχισαν να παντρευονται ρουμανες,ρωσιδες,βουλγαρες...χαμος γινοταν μια εποχη...
Τα έχουμε επισημάνει και σε άλλα νήματα αυτά.......
Οι τιμές θα παρουσιάσουν διόρθωση, μόνο όταν ικανός αριθμός πελατών μειώσει τόσο τις καταθέσεις του ώσπου τα έσοδα των μαγαζιών να τείνουν να πλησιάσουν τα έξοδά τους.
Παρ'ότι είμαι κι' εγώ ένας από αυτούς που πλέον δεν μοιράζω αφειδώς σπέρμα και χρήμα και έχω ακολουθήσει το πνεύμα των καιρών, βλέπω γύρω μου ότι ακόμη υπάρχει λίπος/μαύρο χρήμα προς διοχέτευση/πλούτος (όπως θέλετε πείτε το).
Οι τιμές θα παρουσιάσουν διόρθωση, μόνο όταν ικανός αριθμός πελατών μειώσει τόσο τις καταθέσεις του ώσπου τα έσοδα των μαγαζιών να τείνουν να πλησιάσουν τα έξοδά τους.
Παρ'ότι είμαι κι' εγώ ένας από αυτούς που πλέον δεν μοιράζω αφειδώς σπέρμα και χρήμα και έχω ακολουθήσει το πνεύμα των καιρών, βλέπω γύρω μου ότι ακόμη υπάρχει λίπος/μαύρο χρήμα προς διοχέτευση/πλούτος (όπως θέλετε πείτε το).
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ναι φιλε αυτο βλεπω κ γω...οτι υπαρχει ακομα λιπος γι'αυτο και δεν αντιδραει ο κοσμος...Τα έχουμε επισημάνει και σε άλλα νήματα αυτά.......
ναι φιλε αυτο βλεπω κ γω...οτι υπαρχει ακομα λιπος γι'αυτο και δεν αντιδραει ο κοσμος...
ΓΕΝΙΚΑ, και όχι μόνο σε επίπεδο αγοραίου έρωτα.
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αλλά εάν κάποιος που κάνει την όποια δουλειά (μηχανικός, γιατρός, δικηγόρος, οικονομικό στελεχος, κτλ...) πουλιέται όπου βρει ακριβοτερα (καλα, αυτά ίσχυαν παλιά, αλλά λέμε τωρα) το ίδιο δεν είναι? πουτάνα είναι και αυτός!
φιλε πολυ μεγαλη κουβεντα ειπες,και ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη συζητηση.η μεγαλη ειδοποιος διαφορα βεβαια ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις στην ιδια ζυγαρια την ιεροδουλη με καποιον που κατεχει ολοκληρη επιστημη,αλλα π.χ. στην ελλαδα αν σκεφτεις τι θυσιες ακομα και σε ηθικο επιπεδο μπορει να κανει καποιος για να κρατησει μια δουλεια των 800 ευρω,καταληγουμε εκει που λες.παντως για την ωρα ειμαστε οφ τοπικ,ασ'το σε ενα αλλο θρεντ θα μιλησουμε για το μεγαλο αυτο θεμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις