Νέα

Άρχισαν να βαράνε μύγες τα στούντιο και τα μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα egelados
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Δικέ μου,όσο βαθαίνει η κρίση,τόσο θα πέφτει και η μουνοποιότητα.Όταν έπεσε η ΕΣΣΔ οι ρωσίδες πόρνες που κατέβηκαν εδώ ήταν μουνάρες και έκαναν πολύ φιλότιμα και άγρια γαμήσια.Έμεναν εδώ,γιατί έπεφτε πολύ χρήμα απο διαφόρους μαλακοκαύληδες νεόπλουτους που με το που είδαν σλάβες,έχασαν την μπάλα.Και αυτό συνεχίστηκε για πολλά χρόνια.Πλέον,με την φτωχοποίηση της Ελλάδας,ελάχιστες εκδιδόμενες έχουν καλές απολαβές και απευθύνονται σε πιο παχιά πορτοφόλια.Η μάζα δεν μπορεί να εργαστεί ούτε στην ταρίφα του 20άρικου,πόσο μάλλον στο 50άρικο,γιατί κόπηκε η δυνατότητα απο πλευράς καταναλωτή-βατευτή.Έτσι,λοιπόν,οι πιο φιλότιμες και ικανες πόρνες είτε σταμάτησαν,είτε έφυγαν για άλλες αγορές,Γερμανία επι παραδείγματι,με καλύτερες συνθήκες εργασίας και ανθισμένο σεξοτουρισμό.Εδώ απο την άλλη έχουμε γεμίσει απο μπάζα,γύφτισσες και κακές ως προς τις υπηρεσίες,την συμπεριφορά,αλλά και την υγιεινή τους πόρνες,με τις ίδιες όμως τιμές.Και αυτό πρέπει να σταματήσει,γιατί δεν βγαίνει το χρήμα όπως έβγαινε,αφενός,αφετέρου δε,κοιτάμε και εμείς σαν πελάτες το μάξιμουμ αυτών που μπορούμε να αποκομίσουμε με το μίνιμους αυτών που θα δώσουμε,καθώς παλιά αν έτρωγες μια φόλα,θα πήγαινες και σε άλλες δύο να γαμίσεις σαν άνθρωπος.Τώρα με ένα θαλασσί θα πηδήξεις,γιατί δεν περισσεύουν,και θέλεις να το κάνεις καλά.Δεν είναι τυχαίο,επίσης,οτι παρα την κρίση οι φιλότιμες πουτάνες έχουν λαϊκό προσκύνημα.Οι υπόλοιπες αν δεν συμμορφωθούν,θα πεινάσουν.Έτσι είναι αυτά.
καλη η αναλυση...ετσι ειναι εγω οταν ξεκινησα το αθλημα θυμαμαι οτι με δυο η τρεις χιλαδες δραχμες γαμουσες θεικα πλασματα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οι φτωχοί,να μείνουν σπίτι να πυρφορίζουν........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
καλη η αναλυση...ετσι ειναι εγω οταν ξεκινησα το αθλημα θυμαμαι οτι με δυο η τρεις χιλαδες δραχμες γαμουσες θεικα πλασματα...

Καλά τα λέτε τύποι εγώ ήμουν σχετικά μικρός τότε αλλά θυμάμαι η Κομοτηνή που ήμουν σαυτό το θέμα ήταν παράδεισος.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.118
Πόντοι
7.865
Τα τρία χιλιάρικα τότε είχαν αξία πολύ μεγαλύτερη απο ότι έχουν τώρα 9 ευρώ.Αλλά πέρα απο αυτά,πολλές έπεφταν σε αγαπούληδες-σπόνσορες που τα έχωναν χοντρά και αυτές έκαναν καλές μπάζες.Βεβαια δεν είναι καλό να ανάγουμε τα ευρώ που δίνουμε σε δραχμές,καθώς τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα,αλλά αναλογικά έπαιρναν πιο πολλά απο ότι τώρα.Βέβαια χαλάλι τους,καθώς πήγαινες και όχι μόνο πέρναγες όπως προβλέπόταν,αλλά σε σέβονταν.Σπάνια έπαιζε να χτυπαγε η λακανατζού την πόρτα και να σηκωνόταν η άλλη να φύγει και να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού,όπως σε κάποιες περιπτώσεις σήμερα.ΉΘελαν σταθερή πελατεία και πολλές την είχαν.Αυτό λέγεται επαγγελματισμός.Πλέον κάνουν ότι να'ναι για κέρδη,εκτός απο τα αυτονόητα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
H καλυτερη τακτικη μετα απο ψαξιμο,κ απο γνωμες συναδελφων καταληγεις σε 5-10 στανταρ.
Θα μου πει καποιος χανεται το νοημα πας βασικα μπουρδελο κ για να γαμησεις κατι νεο καινουργιο..οκ αλλα καλυτερα απο το να χασεις 20,50ευρω κ να αισθανθεις μαλ@@ς-
Το ιδιο κ στα στριπ παραμενει ο πριβε 50αρι(μια φορα εχω παρει μονο)κ πηγαινω απο το 98.
Αν ειναι δυνατον 50αρι χορος!!!
Αν ηταν στο χερι μου μπουρδελο 15ευρω στουντιο το πολυ 30ε.
Εχουμε γυρισει πολυ πιο πισω απο το 94-96/....τοτε με 10χιλιαρικα που χαν αξια πηδαγες μουναρο σε στουντιο-Τα οποια ηταν ελαχιστα στην αθηνα,χωρις συναγωνισμο.
Και 900ευρω δεν βγαζει πολυς κοσμος το μηνα.
Απο την αλλη τα μπουρδελα του δεκαρικου η καποια απο αυτα θα πρεπει να κλεισουν,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ..μεσα εξω,σκεφτητε την τανα που περναει 12 ωρες μεσα,θα πρεπει να μπουν καποια στανταρ τοσο για την εκδιδομενη τοσο για τον χωρο πελατη κτλ.
Οκ πολλλοι ισως διαφωνισουν εφτασε το δεκαρικο σημερα να μοιαζει 25ευρω.
Και βελγιο,ολλανδια που χω παει οκ δεν ηταν κ τιποτα σουπερ(τα δικα μας στουντιο)του 50ρικου ειναι κλασεις ανωτερα,αλλα εκει ενα 50αρι βγαινει πολυ πιο ευκολα+αν βαλεις τουρισμο/επισκεπτες ποτε δεν θα πεσει τιμη,
Εδω με ενα 50αρι θα προσφερονται πιο πολλα π.χ 2πλασια ωρα στο δωματιο τουλαχιστον- η 30ε τα βασικα δεν υπαρχει αλλος δρομος.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Με Τον Αλεξη θα περασουμε καλυτερα  ;)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.118
Πόντοι
7.865
H καλυτερη τακτικη μετα απο ψαξιμο,κ απο γνωμες συναδελφων καταληγεις σε 5-10 στανταρ.
Θα μου πει καποιος χανεται το νοημα πας βασικα μπουρδελο κ για να γαμησεις κατι νεο καινουργιο..οκ αλλα καλυτερα απο το να χασεις 20,50ευρω κ να αισθανθεις μαλ@@ς-
Το ιδιο κ στα στριπ παραμενει ο πριβε 50αρι(μια φορα εχω παρει μονο)κ πηγαινω απο το 98.
Αν ειναι δυνατον 50αρι χορος!!!
Αν ηταν στο χερι μου μπουρδελο 15ευρω στουντιο το πολυ 30ε.
Εχουμε γυρισει πολυ πιο πισω απο το 94-96/....τοτε με 10χιλιαρικα που χαν αξια πηδαγες μουναρο σε στουντιο-Τα οποια ηταν ελαχιστα στην αθηνα,χωρις συναγωνισμο.
Και 900ευρω δεν βγαζει πολυς κοσμος το μηνα.
Απο την αλλη τα μπουρδελα του δεκαρικου η καποια απο αυτα θα πρεπει να κλεισουν,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ..μεσα εξω,σκεφτητε την τανα που περναει 12 ωρες μεσα,θα πρεπει να μπουν καποια στανταρ τοσο για την εκδιδομενη τοσο για τον χωρο πελατη κτλ.
Οκ πολλλοι ισως διαφωνισουν εφτασε το δεκαρικο σημερα να μοιαζει 25ευρω.
Και βελγιο,ολλανδια που χω παει οκ δεν ηταν κ τιποτα σουπερ(τα δικα μας στουντιο)του 50ρικου ειναι κλασεις ανωτερα,αλλα εκει ενα 50αρι βγαινει πολυ πιο ευκολα+αν βαλεις τουρισμο/επισκεπτες ποτε δεν θα πεσει τιμη,
Εδω με ενα 50αρι θα προσφερονται πιο πολλα π.χ 2πλασια ωρα στο δωματιο τουλαχιστον- η 30ε τα βασικα δεν υπαρχει αλλος δρομος.
Δικέ μου,σύμφωνα με τα εισοδήματά μας είναι πολλά αυτά που ζητάνε για εκείνα που προσφέρουν.Για να ζητάνε 50 ευρώ για έναν χορό σημαίνει ότι υπάρχουν μαλακοκαύληδες που τα ρίχνουν.Το ίδιο ισχύει σε κάθε είδος εμπορίου.Πολλά μπουρδέλα όντως πρέπει να κλείσουν και όχι μόνο του 10άρικου και οι γυναίκες πουεργάζονται να έχουν κλαλύτερες συνθήκες εργασίας,με δικαιώματα και κεκτημένα,οπως και στον υπόλοιπο "πολιτισμένο" κόσμο.Αλλά για να οργανώσεις κάτι,προϋποθέτει σωστό και μεθοδικό σχεδιασμό,κάτι που στην Ελλάδα δεν υπάρχει απο ποτέ.Η πρώτη μου επίσκεψη στο Άμστερνταμ ήταν το 1977.Τα πορνεία τους θύμιζαν κάτι ακόμα χειρότερο απο την Τρούμπα...Είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους πρεζάκηδες,κλεφτρόνια και λοιπά κατακάθια.Τα μπουρδέλα απλά καθαρά,χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.Στην διάρκεια των χρόνων οι Ολλανδικές αρχές,αντιλαμβανόμενες ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να εξαφανίσουν τα μπουρδέλα,αποφάσισαν να βγάλουν λεφτά απο αυτά.Έθεσαν νόμους περί προστασίας των εκδιδομένων ατόμων (όχι μόνο γυναικών),υποχρεωτικής ασφάλισης,άδεια λειτουργείας της επιχείρισης και συνεχέστατη αστυνόμευση,για να απαλλαγούν και απο τους διαφόρους "προστάτες".Η περιοχή καθάρισε σταδιακά με την συνεργασία πολλών φορέων και σήμερα πάνε πολλοί στην Ολλανδία μόνο και μόνο για γαμήσια...Εδω που υπάρχει τουρισμός έτσι και αλλιώς,καθόμαστε και κοιτάμε το ταβάνι,ενω θα μπορούσε να είχε αναπτυχθεί ένας πολύ ακμάζων σεξοτουρισμός με μεγάλα κέρδη για τις επιχειρήσεις,αλλά και για το κράτος που θα αποκόμιζε ασφάλιστρα και φόρους.Αλλά είπαμε...Εδώ είναι Ελλαδιστάν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom