ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
και που'σαι ακομα....δεν εχεις δει τιποτα...
όντως!
και που'σαι ακομα....δεν εχεις δει τιποτα...
εγω φιλε σε στουντιο δεν εχω παει ποτε....μονο μπουρδελα πηγαινα..και ξενοδοχειο με call girl...πλεον, με call girl, εχω να παω πανω απο 2 χρονια... και μπουρδελο κανα 6μηνο...ανεργος βλεπεις...και ο πατερας μου που δουλευει τους κοψανε αρκετα...ε...εκοψα και γω...
να σε σερβιρουν απο τα χερακια τους τετοια μωρα;ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
Αν δεν αναπροσαρμοσουν τις τιμες προς τα κατω προβλεπω να φευγουν και οι μυγες!
έχω μικρή εμπειρία αλλά μόνο μιά κοπέλα δεν βιαζόταν (δεν λέω όνομα) για να τηρήσω το κύρος της αποψης μου.
Εδω και καιρό καποιοι κατέβασαν. Ίσως ακολουθήσουν κι αλλοι.
Μπορεί να υπάρξει όμως και διαφοροποιηση, δηλ. να εμπλουτίσουν με υπηρεσίες το απλό. κάποιοι ήδη το έκαναν, π.χ χρέωναν το ισπανικό και τώρα όχι. Μπορούν να το προχωρήσουν κι άλλο.
ή μπορεί να γίνει συνδυασμός περισσότερων υπηρεσιών και χαμηλότερης τιμής.
παντως εγω το βλεπω δυσκολο.μην ξεχναμε οτι τα κοριτσια κανουν αυτην την δουλεια επειδη εχει πολλα λεφτα.και με το δεκαρικο βεβαια,βγαζουν λεφτα,αλλα εαν φτασουν στο σημειο να μην βγαζουν λεφτα στα μπουρδελα δεν θα εχει νοημα να την κανουν την δουλεια.η θα πανε να γινουν call girls/city tour,η θα τα παρατησουν τελειως.ετσι κι αλλιως τα 500 και τα 1000 ευρω μπορουν να τα βρουν και αλλου,οχι στην ελλαδα βεβαια,αλλα σε αλλη χωρα της ευρωπης σιγουρα με μια κανονικη δουλεια.
Eμ ελα που δε θα βρουν αλλου καμια δουλεια... Εκτος αν κατι αμεσα η εμεσα κατι τετοιο θα ειναι παλι...
Θα το πω εγώ το όνομα. Η Nayomi είναι! Όντως δεν βιάζεται και δεν κοιτά το ρολόι της.
ναι ρε φιλε,αλλα κ ο κοσμος δεν εχει λεφτα...αναγκαστηκα θα προσαρμοστουν,αλλιως δε θα εχουν δουλεια
το κοβω οτι το μελλον της πορνειας ειναι η τσοντα.εκει θα το ριξουν ολες σε λιγο.στριπ και μπουρδελα εχουν αρχισει και εχουν προβλημα.ασε που ταα πολλα φραγκα ειναι στις τσοντες,γιατι σε βλεπει ολος ο κοσμος
παντως εγω το βλεπω δυσκολο.μην ξεχναμε οτι τα κοριτσια κανουν αυτην την δουλεια επειδη εχει πολλα λεφτα.και με το δεκαρικο βεβαια,βγαζουν λεφτα,αλλα εαν φτασουν στο σημειο να μην βγαζουν λεφτα στα μπουρδελα δεν θα εχει νοημα να την κανουν την δουλεια.η θα πανε να γινουν call girls/city tour,η θα τα παρατησουν τελειως.ετσι κι αλλιως τα 500 και τα 1000 ευρω μπορουν να τα βρουν και αλλου,οχι στην ελλαδα βεβαια,αλλα σε αλλη χωρα της ευρωπης σιγουρα με μια κανονικη δουλεια.
Οι τιμες θα πεσουν αλλα θα μεινουν μονο τα μπαζα. οι καλες θα την κανουν...
ήδη πολλές κοπέλες που έβλεπα τα ονόματα τους στα προγράμματα παλιοτερα, τώρα πιά δεν υπάρχουν πουθενά.
Θα μείνουν και κάποιες καλές ίσως, αλλά με μικρότερη αγορά (λιγότεροι θαναι οι πελατες, τα κουδουνισματα κτλ.)
Eμ ελα που δε θα βρουν αλλου καμια δουλεια... Εκτος αν κατι αμεσα η εμεσα κατι τετοιο θα ειναι παλι...
για τις κοπέλες αυτές είναι one way δρόμος , δεν υπάρχει επιστροφήγια μισθους πεινας υπαρχει ακομα δουλεια στην ευρωπη.εδω ασε,σε λιγο θα τρωει ο ενας τον αλλο
που μυαλό για σπουδές φίλε μου , είναι δυνατόν ?έτσι, η καθεμιά θα κάνει ό,τι μπορεί να γυρίσει στη χώρα της με κάποια χρήματα. Στη Ρουμανία π.χ. τα 500 ευρώ το μήνα είναι πολλά. Εάν μαζέψει χρήματα και πληρώσει τις σπουδές της, 1 σπίτι, ένα μαγαζί, ένα αμάξι στον τόπο της ψιλοκαθάρισε (καταρχήν). Σού λέει δεν θα φροντίσει κανένας για μένα μόνο εγώ η ίδια.