Νέα

Αραγε λενε αληθεια;;ή το κανουν για να παω μαζι τους;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τη moet ξεχασες τυπε  :S

Ακόμη πιο μαλακία belvedere ...
Ακριβή βότκα ! Λες και μπορεί να την ξεχωρίσει η ξανθιά από το κερατσίνι ή ο κλαρινομουσάτος, από τη φτηνιάρα που παίρνουν οι ρωσοπόντιοι από μπακάλικο στον ασπρόπυργο .

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Μια και εχω λίγο χρόνο θα σου γράψω τη γνώμη μου φίλε.

Τα ενδεχόμενα είναι δύο.

Το πρώτο είναι, οι κοπέλες να σου λένε αλήθεια. Οτι δηλαδή το στανταράκι σου σταμάτησε να δουλεύει είτε γιατί παντρεύτηκε είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Το δεύτερο είναι απλά να προσπαθεί να σε αποφύγει, έχοντας καταλάβει το κόλλημα που έχεις φάει μαζί της. Σε αυτό το ενδεχόμενο έχει δώσει γραμμή στις φίλες της να σου πουν ότι παντρεύτηκε και σταμάτησε.

Σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο αν ήθελε να κρατήσει επαφή μαζί σου για κάποιο λόγο τότε θα το έκανε. Εφόσον δεν το έκανε το να εξακολουθείς εσύ να ψάχνεσαι είναι πρώτον μαζοχιστικό δεύτερον αυτοκαταστροφικό και τρίτον αφελές.

Οι γκόμενες είναι γκόμενες.

Οι πουτάνες είναι πουτάνες.

Ολες έχουν την αξία τους.

Αλλά το να μπερδεύεις τις "ιδιότητες" συνήθως μόνο προβλήματα δημιουργεί.

Keep it simple !!
Keep walking !! :hi: :hi:

Ωραιος

Εχω μια απορια
Γιατι δεν του το ειπε στα ισια; Κολλησες και να στοπαρουμε

Θα μου πεις τι περιμεναναν ολα ειναι ψεματα. Και οταν ταυτιζονται με το κρυψιμο

Ναδωσουμε και ενα ελαφρυντικο στο συναδελφο. Δεν ειμασταν μαζι τους στο δωματιο. Ισως αυτη να κουνουσε με το παραπανω την ουρα της για να τον πιασει και να τον κρατησει πελατη. Ισως και να τον χρησιμοποιησε για την ψυχολογια της

Αλλα ακομη και η καλυτερη θα σε αδειασει. Την πατησε. Εδωσε σε εναν ανθρωπο μεγαλυτερη αξια αποση ειχε. Οποτε τη διαφορα την πληρωνει αυτος.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
καλημεριζω τους συνφορουμιτες,παρακολουθω καιρο το φορουμ και αποφασισα να γινω μελος να γραφω και εγω την γνωμη μου λοιπον στ οθεμα μας

ρε φιλε ειναι δυνατον να καψουρευτεις πουτανα;;
δηλαδη τι περιμενες να σε ερωτευτει μια που ξεφτυλιζεται για μια τυροπιτα γιαιτ απο την στιγμη που η γκομενα γαμιεται με σκοπο το κερδος ξεφτιλα ειναι, ειτε το κανει ως επαγγελμα ειτε ως χομπι
ως χομπι λεω για τα πουτανακια που θα κατσουν σε οποιον εχει αμαξι ή καποιο μεταφορικο μεσο τους πληρωνει τους καφεδες και τα ποτα κλπ κλπ γενικα αυτες που κανουν σχεση μονο και μονο με σκοπο το κερδος
ειναι λοιπον δυνατον να καψουρευτεις μια τετοια γκομενα;

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
καλημεριζω τους συνφορουμιτες,παρακολουθω καιρο το φορουμ και αποφασισα να γινω μελος να γραφω και εγω την γνωμη μου λοιπον στ οθεμα μας

δηλαδη τι περιμενες να σε ερωτευτει μια που ξεφτυλιζεται για μια τυροπιτα γιαιτ απο την στιγμη που η γκομενα γαμιεται με σκοπο το κερδος ξεφτιλα ειναι, ειτε το κανει ως επαγγελμα ειτε ως
ως χομπι λεω για τα πουτανακια που θα κατσουν σε οποιον εχει αμαξι ή καποιο μεταφορικο μεσο τους πληρωνει τους καφεδες και τα ποτα κλπ κλπ γενικα αυτες που κανουν σχεση μονο και μονο με σκοπο το κερδος
χωρις φυσικα να επικροτω την καψουρα σε ιεροδουλη, νομιζω, απο τις ταπεινες γνωσεις μου επανω στο θεμα ''ελληνίδα 2019'' σε χωρα δλδ με 10ετη+ κριση, σημαντικότερη παράμετρος  για σχεση (προσοχη, σχεση και οχι ξεπετα) ειναι η οικονομική και αυτο σε συντριπτικο ποσοστο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ωραιος

Εχω μια απορια
Γιατι δεν του το ειπε στα ισια; Κολλησες και να στοπαρουμε

Θα μου πεις τι περιμεναναν ολα ειναι ψεματα. Και οταν ταυτιζονται με το κρυψιμο

Ναδωσουμε και ενα ελαφρυντικο στο συναδελφο. Δεν ειμασταν μαζι τους στο δωματιο. Ισως αυτη να κουνουσε με το παραπανω την ουρα της για να τον πιασει και να τον κρατησει πελατη. Ισως και να τον χρησιμοποιησε για την ψυχολογια της

Αλλα ακομη και η καλυτερη θα σε αδειασει. Την πατησε. Εδωσε σε εναν ανθρωπο μεγαλυτερη αξια αποση ειχε. Οποτε τη διαφορα την πληρωνει αυτος.

Απαντώντας στην ερώτησή σου !!

Μπορεί να μην μπήκε καν στον κόπο γιατί τον έχει γραμμένο.

Μπορεί ακριβώς το αντίθετο. Επειδή δηλαδή τον συμπαθούσε γενικά αλλα δεν γούσταρε τίποτα περεταίρω να προσπάθησε να δώσει την πληροφορία εμμεσως με τις φίλες της προς αποφυγήν εντάσεων.

Μπορεί να μην θέλει να χαλάσει σχέσεις με την πρωην πελατεία γιατί δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή και ενδεχομένως να την ξαναχρειαστεί.

Πολλά μπορεί .... !!!!

Η ψυχή του κάθε ανθρωπου είναι ένα εξατομικευμένο άδυτο.

Οταν προκύπτει αλληλεπίδραση δυο αδυτων άντε βγάλε άκρη !!

Μόνο γενικευμένες εκτιμήσεις μπορείς να κάνεις.

Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως οι γενικεύσεις έστω και με περιορισμένη ακριβεια την αλήθεια την προσεγγιζουν.

Είχα ξαναγράψει παλιά για τις σχέσεις με πουτάνες που είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ''σχέσεις'' και όχι σχέσεις. Και οι επαγγελματίες αυτό το ξέρουν καλά. Οσοι ενδιαφέρονται ας ψάξουν παλιά threads για να μην επαναλαμβανόμαστε.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
[qoute]χωρις φυσικα να επικροτω την καψουρα σε ιεροδουλη, νομιζω, απο τις ταπεινες γνωσεις μου επανω στο θεμα ''ελληνίδα 2019'' σε χωρα δλδ με 10ετη+ κριση, σημαντικότερη παράμετρος  για σχεση (προσοχη, σχεση και οχι ξεπετα) ειναι η οικονομική και αυτο σε συντριπτικο ποσοστο[qoute]

σωστο αυτο που λες αλλα δεν αναιρει την τοποθετηση μου "δεν καψουρευεσαι πουτανες" αν εισαι σε μια σχεση και ξερεις οτι η γκομενα σε βλεπει σαν πορτοφολι τοτε και εσυ την βλεπεις σαν πουτανα

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Ωραιος

Τον εκανε το πουτανακι της....

δηλαδη τι περιμενες να σε ερωτευτει μια που ξεφτυλιζεται για μια τυροπιτα γιαιτ απο την στιγμη που η γκομενα γαμιεται με σκοπο το κερδος ξεφτιλα ειναι, ειτε το κανει ως επαγγελμα ειτε ως χομπι

Το θεμα ειναι σοβαρο τυποι. Ο τυπος εξαγριωθηκε με το νημα τοσο πολυ που μετα απο χρονια παρακολουθησης του forum γραφτηκε μολις σημερα για να απαντησει... Τα υπολλοιπα νηματα να κλειδωθουν αμεσα τυπε admin... Κανενας δεν εκανε εγραφη μονο και μονο για να απαντησει σε κανενα απο τα σαχλα θεματα. Το μονο ξεκλειδωτο θα μεινει τουτο εδω!!!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
χωρις φυσικα να επικροτω την καψουρα σε ιεροδουλη, νομιζω, απο τις ταπεινες γνωσεις μου επανω στο θεμα ''ελληνίδα 2019'' σε χωρα δλδ με 10ετη+ κριση, σημαντικότερη παράμετρος  για σχεση (προσοχη, σχεση και οχι ξεπετα) ειναι η οικονομική και αυτο σε συντριπτικο ποσοστο

δινω παλι απαντηση σε αυτο το ποστ γιατι κατι εγινε πριν και δεν βγηκε σωστα

δικιο εχεις αλλα αυτο δεν αναιρει την τοποθετηση μου "δεν καψουρευομαστε πουτανες"

καμια εξαγριωση απο την πλευρα μου για το θεμα νικ και απορω γιατι κανεις τετοια επιθεση, ισως να υπαρχει καποιο σοβαρο ψυχικο νοσημα αλλα δεν ειναι του παροντος
εγραψα οτι παρακολουθω το φορουμ και αποφασισα να γινω μελος για να γραφω και εγω την αποψη μου,δεν γνωριζα οτι επρεπε να παρω την αδεια απο εσενα πανω σε ποια θεματα μου επιτρεπεις να κανω τοποθετηση,καλο ειναι να μπει ως σημειωση και να αποστελλεται σε καθε νεο μελος αυτη η διαδικασια οτι πρεπει  τα νεα μελη να παιρνουν την εγκριση απο τον νικ ο ντικ για να γνωριζουν σε ποια θεματα μπορουν να γραφουν

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.096
Πόντοι
6.515
εγραψα οτι παρακολουθω το φορουμ και αποφασισα να γινω μελος για να γραφω και εγω την αποψη μου

Τυπε μη μασας ειναι παρα πολλοι αυτοι που παρακολουθουν χρονια το σαη αλλα δεν ειναι μελη  :S :S

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
καμια εξαγριωση απο την πλευρα μου για το θεμα νικ και απορω γιατι κανεις τετοια επιθεση, ισως να υπαρχει καποιο σοβαρο ψυχικο νοσημα αλλα δεν ειναι του παροντος

Εχεις δικιο. Πασχω απο ενα σοβαρο αυτοανοσο ψυχικο νοσημα που δεν ειναι του παροντος και με κανει επιθετικο στα νεα μελη που παρακολουθουν χρονια το μπου τελεια κομ αλλα δεν ειχαν κανει εγραφη μεχρι εκεινη την στιγμη.

Επισης υπαρχει και ενα αλλο μελος που πασχει απο χαλασμενο πληκτρολογιο και καθε φορα που γραφει μας προιζη των μποθτςον.

Να μην ξεχασω και τον φιλο που του τρεμουν τα χερια και του πεφτουν τα φιδια μεσα στα νηματα. Ιακωβο τον λενε. Αλλα πρεπει να ειναι κολλητικο γιατι 2 σελιδες πισω επεσε και ενα φιδι απο εναν αλλο τυπο, τον Νασο....

Γιαυτο ξεγραψου πριν κολλησεις τιποτα και εσυ. Εκτος αν πινεις φαντα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Μπορει να ειμαι τωρα με μια κοπελα.. αλλα το καλοκαιρι..πηγαινα και την εβλεπα..δεν την πηδουσα ηθελα μονο να την βλεπω.. εφυγε στις 21 ιουνιου για ρουμανια..μια βδομαδα πριν φυγει, πηρα ενα σπρέι, πηγα εξω απο την δουλεια της..και εγραψα "......, i will see you again, till the edge of the earth".

Είσαι μέλος της flat earth society?

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Τυπε μη μασας ειναι παρα πολλοι αυτοι που παρακολουθουν χρονια το σαη αλλα δεν ειναι μελη  :S :S

δεν ειπα οτι παρακολουθω χρονια το φορουμ ρε ανθρωπο εδω και καιρο ειπα,δεν το ηξερα οτι επρεπε να γραφτω μεσα στα πρωτα 10 δευτερα που βρηκα το φορουμ
γραφτε ολους αυτους τους κανονες (σε ποση ωρα απο την στιγμη που βρισκει κανεις το φορουμ πρεπει να κανει εγραφη,ποιον πρεπει να ρωταμε ως νεα μελη για να ξερουμε σε ποια θεματα μπορουμε να τοποθετηθουμε κλπ κλπ)
ωστε να ξερουμε τι γινεται και να μην υπαρχει προβλημα

Εχεις δικιο. Πασχω απο ενα σοβαρο αυτοανοσο ψυχικο νοσημα που δεν ειναι του παροντος και με κανει επιθετικο στα νεα μελη που παρακολουθουν χρονια το μπου τελεια κομ αλλα δεν ειχαν κανει εγραφη μεχρι εκεινη την στιγμη.

Επισης υπαρχει και ενα αλλο μελος που πασχει απο χαλασμενο πληκτρολογιο και καθε φορα που γραφει μας προιζη των μποθτςον.

Να μην ξεχασω και τον φιλο που του τρεμουν τα χερια και του πεφτουν τα φιδια μεσα στα νηματα. Ιακωβο τον λενε. Αλλα πρεπει να ειναι κολλητικο γιατι 2 σελιδες πισω επεσε και ενα φιδι απο εναν αλλο τυπο, τον Νασο....

Γιαυτο ξεγραψου πριν κολλησεις τιποτα και εσυ. Εκτος αν πινεις φαντα
κοκα ζερο πινω γενικα αποφευγω τις ζαχαρες

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Μπορει να είναι 6 χρονια μεγαλυτερη,αλλά τουλαχιστον το παλεψα αρκετα,τοτε....

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Μπορει να είναι 6 χρονια μεγαλυτερη,αλλά τουλαχιστον το παλεψα αρκετα,τοτε....
Ωστοσο χαιρομαι γιατι εχω αφησει τον μπουρδελοκοσμο πισω μου πλεον ...δεν ξαναπηγα σε μαγαζι απο τοτε, εδω και 6 μηνες και θα κοιταξω να το συνεχισω για παντα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ωστοσο χαιρομαι γιατι εχω αφησει τον μπουρδελοκοσμο πισω μου πλεον ...δεν ξαναπηγα σε μαγαζι απο τοτε, εδω και 6 μηνες και θα κοιταξω να το συνεχισω για παντα.

Eντάξει τύπε, αφού το ξεπέρασες σε 6 μήνες τζάμπα το νήμα που άνοιξες και παιδευόμαστε μείς με το σοβαρό πρόβλημά σου, καλά θα κάνεις να το κλειδώσεις τώρα, μην απασχολείς άδικα τα πολυάσχολα και εκλεκτά μέλη του φόρουμ δηλ. όλους εμάς.  :S

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Ρε μαγκες,να ρωτησω κατι;Υπαρχει περιπτωση οταν πηγαινεις με ενα στανταρακι για καιρο και μετα αυτη σταματαει την δουλεια, οι αλλες κοπελες να σου λενε ψεματα οτι παντρευτηκε και δεν θα ξαναρθει για να πηγαινεις με αυτες;;σας εχει τυχει κατι παρομοιο;;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom