Νέα

Αραγε λενε αληθεια;;ή το κανουν για να παω μαζι τους;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Eντάξει τύπε, αφού το ξεπέρασες σε 6 μήνες τζάμπα το νήμα που άνοιξες και παιδευόμαστε μείς με το σοβαρό πρόβλημά σου, καλά θα κάνεις να το κλειδώσεις τώρα, μην απασχολείς άδικα τα πολυάσχολα και εκλεκτά μέλη του φόρουμ δηλ. όλους εμάς.  :S

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.098
Πόντοι
6.515
Εχεις δικιο. Πασχω απο ενα σοβαρο αυτοανοσο ψυχικο νοσημα που δεν ειναι του παροντος και με κανει επιθετικο στα νεα μελη που παρακολουθουν χρονια το μπου τελεια κομ αλλα δεν ειχαν κανει εγραφη μεχρι εκεινη την στιγμη.

Επισης υπαρχει και ενα αλλο μελος που πασχει απο χαλασμενο πληκτρολογιο και καθε φορα που γραφει μας προιζη των μποθτςον.

Να μην ξεχασω και τον φιλο που του τρεμουν τα χερια και του πεφτουν τα φιδια μεσα στα νηματα. Ιακωβο τον λενε. Αλλα πρεπει να ειναι κολλητικο γιατι 2 σελιδες πισω επεσε και ενα φιδι απο εναν αλλο τυπο, τον Νασο....

Τυπε ξεχνας εκλεκτα μελη οπως αυτον που ζηταει χαλασμενα παιχνιδια  :S

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Τυπε ξεχνας εκλεκτα μελη οπως αυτον που ζηταει χαλασμενα παιχνιδια  :S

Παλια ή χαλασμενα τυπε? Δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα. Πιο ενδιαφερον εχει ο γραφικος χαρακτηρας του giasou κατ'εμε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.098
Πόντοι
6.515
Παλια ή χαλασμενα τυπε? Δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα. Πιο ενδιαφερον εχει ο γραφικος χαρακτηρας του giasou κατ'εμε

Υπαρχει και καποιος βατραχομουρης που εχει πρωτοτυπη γραφη τυπε  :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ωστοσο χαιρομαι γιατι εχω αφησει τον μπουρδελοκοσμο πισω μου πλεον ...δεν ξαναπηγα σε μαγαζι απο τοτε, εδω και 6 μηνες και θα κοιταξω να το συνεχισω για παντα.
:S :S :S

Συνημμένα

• Worlds-Largest-Snake-Colombian-jungle-631.jpg
    Worlds-Largest-Snake-Colombian-jungle-631.jpg
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.424
Πόντοι
3.656
Καλή χρονιά να έχουμε..έχει ψωμάκι εδώ..μην το προγγατε τον πιρφορο..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
δεν ανοιγει κι αυτος ο Μανος κανα κυριακατικο να καβλαντισουμε ρε τυπε.....

Το πάλεψε ρε τύπε αλλά δεν του έκατσε, πρέπει να βρει μια άλλη [size=30pt]φιδιά[/size] ιστορία βγαλμένη από τη ζωή να στηρίξουμε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ωστοσο χαιρομαι γιατι εχω αφησει τον μπουρδελοκοσμο πισω μου πλεον ...δεν ξαναπηγα σε μαγαζι απο τοτε, εδω και 6 μηνες και θα κοιταξω να το συνεχισω για παντα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Σπάνια βρίσκεις ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν και ΚΥΡΙΩΣ να το εκφράζουν με σωστό τρόπο. Μπήκες σε σελίδα η οποία ονομάζεται bourdela.com και ανακοινώνεις περήφανα ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ και τους αναρίθμητους επισκέπτες ότι άφησες τον μπουρδελόκοσμο. Μου αρέσουν οι συνεπείς άνθρωποι. Συνέχισε την καλή δουλειά 

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
δεν ειπα οτι παρακολουθω χρονια το φορουμ ρε ανθρωπο εδω και καιρο ειπα,δεν το ηξερα οτι επρεπε να γραφτω μεσα στα πρωτα 10 δευτερα που βρηκα το φορουμ
γραφτε ολους αυτους τους κανονες (σε ποση ωρα απο την στιγμη που βρισκει κανεις το φορουμ πρεπει να κανει εγραφη,ποιον πρεπει να ρωταμε ως νεα μελη για να ξερουμε σε ποια θεματα μπορουμε να τοποθετηθουμε κλπ κλπ)
ωστε να ξερουμε τι γινεται και να μην υπαρχει προβλημα
κοκα ζερο πινω γενικα αποφευγω τις ζαχαρες

Διπλές παραθέσεις έμαθες να κάνεις σ'αυτά τα 10 δευτερόλεπτα κλώνε?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τι μαλακια ειναι αυτο??

απο τιτλο και μονο :jerking: :jerking:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Σπάνια βρίσκεις ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν και ΚΥΡΙΩΣ να το εκφράζουν με σωστό τρόπο. Μπήκες σε σελίδα η οποία ονομάζεται bourdela.com και ανακοινώνεις περήφανα ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ και τους αναρίθμητους επισκέπτες ότι άφησες τον μπουρδελόκοσμο. Μου αρέσουν οι συνεπείς άνθρωποι. Συνέχισε την καλή δουλειά   

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
κλωνος;;; χαχαχα απο ποια ψυχιατρικη πτερυγα γραφεις;

Πολυ γρήγορα μαθαίνεις το σάιτ και τα μυστικά του,αλλά ξέχασα στα 11 μηνύματα σου τα είδες και τα ξέρεις όλα εδώ μέσα...
Γ' πτέρυγα είμαι,πρέπει να με βλέπεις από απέναντι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom