Νέα

Αραγε λενε αληθεια;;ή το κανουν για να παω μαζι τους;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι που δουλευε γτ δουλευε μια κοπελα που γνωριζονται και μιλανε κανονικα..της ειπα να της στειλει τις ευχες μου,μου ειπε... "Η  .... παντρευτηκε,οπου να ναι θα παντρευτω κι εγω, ποτε θα ερθεις να με παρεις;;εκεινη  την στιγμη εμεινα μαλακας....

Τύπε ειναι καψούρα μαζί σου κ προσπαθεί να σε ξεπεράσει..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ρε μαγκες,να ρωτησω κατι;Υπαρχει περιπτωση οταν πηγαινεις με ενα στανταρακι για καιρο και μετα αυτη σταματαει την δουλεια, οι αλλες κοπελες να σου λενε ψεματα οτι παντρευτηκε και δεν θα ξαναρθει για να πηγαινεις με αυτες;;σας εχει τυχει κατι παρομοιο;;

Μια και εχω λίγο χρόνο θα σου γράψω τη γνώμη μου φίλε.

Τα ενδεχόμενα είναι δύο.

Το πρώτο είναι, οι κοπέλες να σου λένε αλήθεια. Οτι δηλαδή το στανταράκι σου σταμάτησε να δουλεύει είτε γιατί παντρεύτηκε είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Το δεύτερο είναι απλά να προσπαθεί να σε αποφύγει, έχοντας καταλάβει το κόλλημα που έχεις φάει μαζί της. Σε αυτό το ενδεχόμενο έχει δώσει γραμμή στις φίλες της να σου πουν ότι παντρεύτηκε και σταμάτησε.

Σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο αν ήθελε να κρατήσει επαφή μαζί σου για κάποιο λόγο τότε θα το έκανε. Εφόσον δεν το έκανε το να εξακολουθείς εσύ να ψάχνεσαι είναι πρώτον μαζοχιστικό δεύτερον αυτοκαταστροφικό και τρίτον αφελές.

Οι γκόμενες είναι γκόμενες.

Οι πουτάνες είναι πουτάνες.

Ολες έχουν την αξία τους.

Αλλά το να μπερδεύεις τις "ιδιότητες" συνήθως μόνο προβλήματα δημιουργεί.

Keep it simple !!
Keep walking !! :hi: :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Πάντως εάν ψήνεσαι να πάμε Ρουμανία να την βρούμε είμαι μέσα!

58116943cdf981a2242eccc851448c88.jpg

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το στανταράκι ήταν σε τζάδικο ; Μπουρδέλο ; Κωλόμπαρο ;;;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εγώ ρε παιδιά ειλικρινά ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα πως καψουρευεστε γυναίκες που τις γνωρίζετε ως πουτανες, το ξέρετε καλά οτι είναι πουτανες και γαμιουνται με ολους;;;;
Κατ εμέ η σωστή συμπεριφορά Στην πουτανα είναι καθαριότητα, σεβασμός στο γαμησι και αφού τελειώσουμε Ααααααααντε Γεια και παμε γι άλλες πολιτείες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μπορει να ειμαι τωρα με μια κοπελα.. αλλα το καλοκαιρι..πηγαινα και την εβλεπα..δεν την πηδουσα ηθελα μονο να την βλεπω.. εφυγε στις 21 ιουνιου για ρουμανια..μια βδομαδα πριν φυγει, πηρα ενα σπρέι, πηγα εξω απο την δουλεια της..και εγραψα "......, i will see you again, till the edge of the earth".
:S :S :S

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 15

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μπορει να ειμαι τωρα με μια κοπελα.. αλλα το καλοκαιρι..πηγαινα και την εβλεπα..δεν την πηδουσα ηθελα μονο να την βλεπω.. εφυγε στις 21 ιουνιου για ρουμανια..μια βδομαδα πριν φυγει, πηρα ενα σπρέι, πηγα εξω απο την δουλεια της..και εγραψα "......, i will see you again, till the edge of the earth".
Αυτά ούτε ο πικερ δεν τα έκανε!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Ελληνες,ο ποιο μουνοδουλος λαος πανω στη γη ...

Ξυπνηστε,θα σας τα φανε ολα!!!

Colibri

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
31
Like
1.000
Πόντοι
2.992

Μήπως έφυγε επειδή της έλεγες ακατάλυπτα πράγματα;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγώ ρε παιδιά ειλικρινά ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα πως καψουρευεστε γυναίκες που τις γνωρίζετε ως πουτανες, το ξέρετε καλά οτι είναι πουτανες και γαμιουνται με ολους;;;;
Κατ εμέ η σωστή συμπεριφορά Στην πουτανα είναι καθαριότητα, σεβασμός στο γαμησι και αφού τελειώσουμε Ααααααααντε Γεια και παμε γι άλλες πολιτείες

Έλα ρε. Υπάρχουν και χειρότερα. ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΜΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.
Άλλοι πληρώνουν πιο ακριβά άλλες, ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ και τις γαμάνε άλλοι τσάμπα !!!!!
Τις βγάζουν έξω, κλείνουν τραπέζια, τις ταίζουν ... αστακομακαρονάδες και σούσι και τις γαμάνε κάτι νυχτόβιοι !!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ !!!!!!

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Έλα ρε. Υπάρχουν και χειρότερα. ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΜΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.
Άλλοι πληρώνουν πιο ακριβά άλλες, ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ και τις γαμάνε άλλοι τσάμπα !!!!!
Τις βγάζουν έξω, κλείνουν τραπέζια, τις ταίζουν ... αστακομακαρονάδες και σούσι και τις γαμάνε κάτι νυχτόβιοι !!!!!
Τις λένε, τις λένε...
Όταν τους ψιθυρίζουν στο αυτί, "τώρα θα σε ξεκωλιάσω πουτανάκι" πριν τους τον φορέσουνε

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Τις λένε, τις λένε...
Όταν τους ψιθυρίζουν στο αυτί, "τώρα θα σε ξεκωλιάσω πουτανάκι" πριν τους τον φορέσουνε

:2funny: :2funny: :2funny:

Σωστοί!!!!

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Μια και εχω λίγο χρόνο θα σου γράψω τη γνώμη μου φίλε.

Τα ενδεχόμενα είναι δύο.

Το πρώτο είναι, οι κοπέλες να σου λένε αλήθεια. Οτι δηλαδή το στανταράκι σου σταμάτησε να δουλεύει είτε γιατί παντρεύτηκε είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Το δεύτερο είναι απλά να προσπαθεί να σε αποφύγει, έχοντας καταλάβει το κόλλημα που έχεις φάει μαζί της. Σε αυτό το ενδεχόμενο έχει δώσει γραμμή στις φίλες της να σου πουν ότι παντρεύτηκε και σταμάτησε.

Σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο αν ήθελε να κρατήσει επαφή μαζί σου για κάποιο λόγο τότε θα το έκανε. Εφόσον δεν το έκανε το να εξακολουθείς εσύ να ψάχνεσαι είναι πρώτον μαζοχιστικό δεύτερον αυτοκαταστροφικό και τρίτον αφελές.

Οι γκόμενες είναι γκόμενες.

Οι πουτάνες είναι πουτάνες.

Ολες έχουν την αξία τους.

Αλλά το να μπερδεύεις τις "ιδιότητες" συνήθως μόνο προβλήματα δημιουργεί.

Keep it simple !!
Keep walking !! :hi: :hi:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom