Επισκέπτης
οχι ρε φιλε εκανα αιτηση επανεκδικασης και αθωωθηκα
Παρηγορο να ξερεις οτι σε ενα μπουρδελοσαι η αποδοση δικαιοσυνης λειτουργει 24ωρες το 24ωρο.... :S :S :S
οχι ρε φιλε εκανα αιτηση επανεκδικασης και αθωωθηκα
he is aliveeeeee.......![]()
![]()
πες μας για τα τουνελ κ τα φωτα τυπε......
![]()
![]()
![]()
![]()
υπαρχει ακομη ελπιδαΠαρηγορο να ξερεις οτι σε ενα μπουρδελοσαι η αποδοση δικαιοσυνης λειτουργει 24ωρες το 24ωρο.... :S :S :S
τυπε κατι ακουστηκε για καρπα :-( :S :S :Sστα ποσα joule ειχαν φορτισει τον απινιδωτη τυπε...?![]()
![]()
![]()
κριειτορ καινουριο φρουτο ο τυποςΠαρηγορο να ξερεις οτι σε ενα μπουρδελοσαι η αποδοση δικαιοσυνης λειτουργει 24ωρες το 24ωρο.... :S :S :S
τυπε κατι ακουστηκε για καρπα :-( :S :S :Sκριειτορ καινουριο φρουτο ο τυπος:S :S :S
στα ποσα joule ειχαν φορτισει τον απινιδωτη τυπε...?![]()
![]()
![]()
καταλαβα..σε ποσο λες να απασφαλισει και να αρχιζει να βριζειΠαλιο μελος που παρακολουθουσε καιρο το σαι και αποφασισε να κανει εγγραφη τωρα τυπε.... :S :S :S
καταλαβα..σε ποσο λες να απασφαλισει και να αρχιζει να βριζει:S :S :S
υγ μολις ειδα αυτονου σου μην μας κανεις τετοια αναβαθμιση :S :S :S
Εσενα μονο υποβαθμιση σου κανω μπας και στρωσεις....
καταλαβα..σε ποσο λες να απασφαλισει και να αρχιζει να βριζει:S :S :S
υγ μολις ειδα αυτονου σου μην μας κανεις τετοια αναβαθμιση :S :S :S
ξερεις καλο θα ηταν να αποδειξεις την ενοχη μου οτι και καλα ειμαι κλωνος ετσι παει ο κατηγορος πρεπει να αποδειξει οτι ο κατηγορουμενος ειναι ενοχος και οχι το αντιθετοΠαλιο μελος που παρακολουθουσε καιρο το σαι και αποφασισε να κανει εγγραφη τωρα τυπε.... :S :S :S
γυρναμε απο νημα σε νημα για μπαχαλεμα σαν πρεζακια που ψαχνουν τη δοση τους νιμου.........
που εισαι ρε νιμουυυυυυ?Ήταν αρκετά καλό τύπε, είχα ξεχάσει να στο προτείνω..:S :S :S
Ήταν αρκετά καλό τύπε, είχα ξεχάσει να στο προτείνω..:S :S :S
νιμου εγω για τυρρροοοοοοπιιιιταααα βγηκα στη γυραγυρναμε απο νημα σε νημα για μπαχαλεμα σαν πρεζακια που ψαχνουν τη δοση τους νιμου.........![]()
![]()
![]()
![]()
ξερεις καλο θα ηταν να αποδειξεις την ενοχη μου οτι και καλα ειμαι κλωνος ετσι παει ο κατηγορος πρεπει να αποδειξει οτι ο κατηγορουμενος ειναι ενοχος και οχι το αντιθετο
εκτος και αν εισαι ο πολακης ή καποιος αλλος αριστερος που πιστευει οτι ο κατηγορουμενος πρεπει να αποδειξει την αθωωτητα του
γυρναμε απο νημα σε νημα για μπαχαλεμα σαν πρεζακια που ψαχνουν τη δοση τους νιμου.........![]()
![]()
![]()
![]()
γυρναμε απο νημα σε νημα για μπαχαλεμα σαν πρεζακια που ψαχνουν τη δοση τους νιμου.........![]()
![]()
![]()
![]()
που εισαι ρε νιμουυυυυυ?ειδα αρκετες τον τελευταιο καιρο τυπε..θα ενημερωσω για οτι αξιζει
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαι...σε πιστευω. :S :S :S