Επισκέπτης
οχι ρε φιλε εκανα αιτηση επανεκδικασης και αθωωθηκα
Παρηγορο να ξερεις οτι σε ενα μπουρδελοσαι η αποδοση δικαιοσυνης λειτουργει 24ωρες το 24ωρο.... :S :S :S
οχι ρε φιλε εκανα αιτηση επανεκδικασης και αθωωθηκα
he is aliveeeeee....... πες μας για τα τουνελ κ τα φωτα τυπε......
υπαρχει ακομη ελπιδαΠαρηγορο να ξερεις οτι σε ενα μπουρδελοσαι η αποδοση δικαιοσυνης λειτουργει 24ωρες το 24ωρο.... :S :S :S
τυπε κατι ακουστηκε για καρπα :-( :S :S :Sστα ποσα joule ειχαν φορτισει τον απινιδωτη τυπε...?
κριειτορ καινουριο φρουτο ο τυπος :S :S :SΠαρηγορο να ξερεις οτι σε ενα μπουρδελοσαι η αποδοση δικαιοσυνης λειτουργει 24ωρες το 24ωρο.... :S :S :S
τυπε κατι ακουστηκε για καρπα :-( :S :S :Sκριειτορ καινουριο φρουτο ο τυπος :S :S :S
στα ποσα joule ειχαν φορτισει τον απινιδωτη τυπε...?
στα ποσα joule ειχαν φορτισει τον απινιδωτη τυπε...?
καταλαβα..σε ποσο λες να απασφαλισει και να αρχιζει να βριζει :S :S :SΠαλιο μελος που παρακολουθουσε καιρο το σαι και αποφασισε να κανει εγγραφη τωρα τυπε.... :S :S :S
καταλαβα..σε ποσο λες να απασφαλισει και να αρχιζει να βριζει :S :S :S
υγ μολις ειδα αυτο νου σου μην μας κανεις τετοια αναβαθμιση :S :S :S
Εσενα μονο υποβαθμιση σου κανω μπας και στρωσεις....
καταλαβα..σε ποσο λες να απασφαλισει και να αρχιζει να βριζει :S :S :S
υγ μολις ειδα αυτο νου σου μην μας κανεις τετοια αναβαθμιση :S :S :S
ξερεις καλο θα ηταν να αποδειξεις την ενοχη μου οτι και καλα ειμαι κλωνος ετσι παει ο κατηγορος πρεπει να αποδειξει οτι ο κατηγορουμενος ειναι ενοχος και οχι το αντιθετοΠαλιο μελος που παρακολουθουσε καιρο το σαι και αποφασισε να κανει εγγραφη τωρα τυπε.... :S :S :S
γυρναμε απο νημα σε νημα για μπαχαλεμα σαν πρεζακια που ψαχνουν τη δοση τους νιμου.........
που εισαι ρε νιμουυυυυυ? ειδα αρκετες τον τελευταιο καιρο τυπε..θα ενημερωσω για οτι αξιζειΉταν αρκετά καλό τύπε, είχα ξεχάσει να στο προτείνω.. :S :S :S
:S :S :SΉταν αρκετά καλό τύπε, είχα ξεχάσει να στο προτείνω.. :S :S :S
νιμου εγω για τυρρροοοοοοπιιιιταααα βγηκα στη γυραγυρναμε απο νημα σε νημα για μπαχαλεμα σαν πρεζακια που ψαχνουν τη δοση τους νιμου.........
ξερεις καλο θα ηταν να αποδειξεις την ενοχη μου οτι και καλα ειμαι κλωνος ετσι παει ο κατηγορος πρεπει να αποδειξει οτι ο κατηγορουμενος ειναι ενοχος και οχι το αντιθετο
εκτος και αν εισαι ο πολακης ή καποιος αλλος αριστερος που πιστευει οτι ο κατηγορουμενος πρεπει να αποδειξει την αθωωτητα του
γυρναμε απο νημα σε νημα για μπαχαλεμα σαν πρεζακια που ψαχνουν τη δοση τους νιμου.........
που εισαι ρε νιμουυυυυυ? ειδα αρκετες τον τελευταιο καιρο τυπε..θα ενημερωσω για οτι αξιζει
Τυπε δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαι...σε πιστευω. :S :S :S