Tο χαρακτηριστικότερο σύγχρονο παράδειγμα είναι οι 2,5λιτροι 5κυλινδροι της volvo, που φορανε κορυφαια μοντέλα της volvo και της ford, όπως το focus ST ;)
παιδια καλησπερα έχω ένα αυτοκινητο του 1995 με θεματακια αλλα κινειται κανονικα
σε 2 εταιριες αποσυρσης που πήρα τηλ μου είπαν 50 η μια και 150 η άλλη .
υπάρχει κατι καλύτερο? ξερει καποιος? υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερεται καποιος που θέλει να αγοράσει καινουργιο για να κερδισει εκπτωση?
φιλε αν μενεις αθηνα κ σου δινουν μονο αυτα τα λεφτα που ειπες ειναι κλεφτες διοτι εγω δυο σαραβαλα στην θρακη τα εδωσα 270 ευρω μοντελα 20ετιας εξαλλου κ σε σιδεραδικα να το πας πιο πολλα λεφτα απο 150 ευρω θα παρεις .....
αν εισια αθηνα που εχχει απειρες εταιριες ψαξτο καλυτερα
πηρα στο λαγιο και μου ειπε 150
ειναι ενα seat ibiza λιγο χτυπημενο το φτερο αλλα λειτουργικο δουλευουν ολα πανω για σιδερα παει τι τους νοιαζει το χτυπημα?
Είχα αποσύρει ένα Nissan Primera του 1992 στα 400 ευρώ πριν δυο χρόνια.
Μπορεί να έπεσαν οι τιμές τώρα αλλά για πάρε και εδώ.
801 700 77 77. Ίσως να έχουν βάλει και λουκέτο.
Τους ενδιαφέρει τι αμάξι είναι γιατί βγάζουν πόρτες μίζες κτλ και τα πουλάνε χωριστά.
Για ενα παλιο αμαξι του 1991, μεχρι περυσι μου διναν δικαιωμα αποσυρσης μεχρι 350 ευρω με αγορα μεταχειρισμενου ή καινουργιου
φετος που το εψαξα να το ξεφορτωθω τελικα κ επικοινωνησα με καμμια 10 αρια ατομα ,ολοι μου ειπανε οτι σταματησε η αποσυρση κ πλεον το αμαξι τιμολογειται μονο για παλιοσιδερο... δηλ στον τονο θα παρεις κανα 100 αρι..ψεμματα ή αληθεια ολοι το ιδιο μου ειπαν.Αυτα.
Ασχετο την θεματολογία του φόρουμ αλλα δεν ξέρεις καμια φορά...
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με την απόσυρση αυτοκινήτου?
Στην ουσία με ενδιαφέρει αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα μεσω του οποίου πέρνεις λεφτά ή εκπτωση για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων