Νέα

Απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδες μηπως γνωριζει κανεις τι εγινε με το 2χιλιαρο που ταζανε της αποσυρσης πηρε κανεις τιποτα η αρχιδια :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γνωστος μου πληρωθηκε φιλε..
υστερα απο ενα χρονο βεβαια,αλλα τα πηρε..και απο δυο σακαρακες μαλιστα!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
παιδες μηπως γνωριζει κανεις τι εγινε με το 2χιλιαρο που ταζανε της αποσυρσης πηρε κανεις τιποτα η αρχιδια :think:

αν το αυτοκίνητο που θες να αποσύρεις είναι μια BMW 2002 Tii είτε Lancia Delta Integrale μην το αποσύρεις... το αγοράζω εγώ...  :grin:

Επισκέπτης
Δεν ισχύει αυτή την στιγμή .Το ξέρω στάνταρ γιατί ο πατέρας μου το έψαξε πρόσφατα και του είπαν οτι αυτός ο νόμος άλλαξε διότι δεν συνέφερε το κράτος.
Αυτό που ισχύει είναι η ανακύκλωση,δηλαδή έρχονται,στο παίρνουν και αναλαμβάνουν την διαγραφή του και την παράδοση πινακίδων αυτοί χωρίς όμως να σε πληρώνουν.
Εάν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο  και για να είσαι σίγουρος για την νομιμότητα του πράγματος, πρέπει να βρεις εταιρεία που συνεργάζεται με την ΕΔΟΕ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αν το αυτοκίνητο που θες να αποσύρεις είναι μια BMW 2002 Tii είτε Lancia Delta Integrale μην το αποσύρεις... το αγοράζω εγώ...  :grin:

Κρίμα που δεν το ήξερα....πρόσφατα έσπρωξα ένα τέτοιο.

images

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
2002 Tii θέλω και εγώ.

Επισκέπτης
Το πρόβλημα είναι όταν θέλεις να πουλήσεις ακριβο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού.Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στην αγορά.Δεν τα θέλει κανείς ακόμα και στο ήμισυ της τιμής τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Το πρόβλημα είναι όταν θέλεις να πουλήσεις ακριβο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού.Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στην αγορά.Δεν τα θέλει κανείς ακόμα και στο ήμισυ της τιμής τους.

Ωχ μην μου λες τετοια, και εχω ενα τζιπ ραβ4 του 2007, 2000 κυβικα και θελω να το πουλησω.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Κρίμα που δεν το ήξερα....πρόσφατα έσπρωξα ένα τέτοιο.

images

haha

δεν είναι σαν την S4 αλλά η Σ4 δεν είναι παραγωγής

και με το παλιό Audi Quattro I5 βολεύομαι...

walter rohrl "genius on wheels"

Γενικά βολεύομαι οτιδήποτε με Group B

ΘΡΗΣΚΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
είναι μοναδικό αυτοκίνητο όπως και να έχει
Όντως, πραγματικά ιστορικό τουτου.
Αλλά έρχεται αντικαταστάτης σύντομα.
images

δεν ύπάρχει αλλο αυτοκίνητο παραγωγής με 5 κυλινδρους....
Περισσότερα από ότι φαντάζεσαι.

Επισκέπτης
Παλιοσίδερα.Αν ήταν δυνατόν θα κυκλοφορούσα μόνο με ποδήλατο.Εχω απομυθοποιήσει τα πάντα.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Όντως, πραγματικά ιστορικό τουτου.
Αλλά έρχεται αντικαταστάτης σύντομα.
images

Περισσότερα από ότι φαντάζεσαι.

ποιά αλλα?

ξέρω ότι υπαρχει μηχανή με 5...

πάντως αν υπάρχουν άλλα πρέπει να είναι το πρώτο ιστορικά....

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
κι εγω τα πηρα, επιτελους... σε δυο δοσεις. την πρωτη τον αυγουστο για αυτο που απεσυρα και τη δευτερη το σεπτεμβρη, το χιλιαρικο για το νεο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom