σταματηστε να εχετε φατσαμπουκι.Ειναι του διαβολουΟυτε στο FB πρεπει ναχειs εμπιστοσυνη τω σημερον ημερα !!! Στεναχωριεμαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποκρυψη on line στο facebook
- Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 175
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.457
- Πόντοι
- 12.756
δεν καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησής σου.
Δεν υπαρχει νοημα , απλα βρηκε κατι τωρα για να υποστηριξει οτι απο το φβ μαθαινεις το χαρακτηρα καποιου ....
Δεν υπαρχει νοημα , απλα βρηκε κατι τωρα για να υποστηριξει οτι απο το φβ μαθαινεις το χαρακτηρα καποιου ....
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.457
- Πόντοι
- 12.756
σταματηστε να εχετε φατσαμπουκι.Ειναι του διαβολου
εγώ δεν θέλω να φιλονικήσω με κανένα.Απλά εκθέτω εμπειρικά δεδομένα.Δεν υπαρχει νοημα , απλα βρηκε κατι τωρα για να υποστηριξει οτι απο το φβ μαθαινεις το χαρακτηρα καποιου ....
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
Γραψε.Δε ξερω για τα σοσιαλ,δε συμμετεχω,αλλα στο ριαλλαιφ πιανει..Καλη ερωτηση. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καγκουριστικες φωτογραφιες τι εννοεις καγκουριστικες? δωσε ενα παραδειγμα... ουτε περιεργες ατακες εχω γραψει για πες μια περιεργη σαν ανθρωπος θα σχολιασεις τι γινεται πχ στην πολιτικη αλλα χωρις βαριες βρισιες κτλπ πχ αμα γραψω Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι καραγκιοζης μετα απο το βιντεακι Τατσοπουλου που ελεγε για συνεργασιες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και με διαγραψει απο αυτο η αλλη ε τοτε τι να πω.
Εδω αλλοι PR λενε ξεκαθαρα τις γυναικες ΠΟΥΤΑΝΕΣ και γαμιουνται στα like απο κατω εγω δεν εχω γραψει ουτε μια βρισια για γυναικες
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Στα ελληνικα δεν ειναι η ερωτηση?δεν καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησής σου.
Δεν θα ηξερες αν η γνωστη σου ειναι πουτανα αν δεν ειχες φβ. Απλο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
σταματηστε να εχετε φατσαμπουκι.Ειναι του διαβολου
Αμ τα λεω εγω.......
Ολεs οι ψωναρεs ειναι εκει μεσα.........
μονο εγω δεν εχω μαλλον Νιπλ.Εχω γλυτωσει
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.457
- Πόντοι
- 12.756
Ναι γιατι τωρα θα αρχισει , αν δεν ειχες δει οτι ειχε βαλει οτι ειναι μονη της και δεν ηξερες εσυ οτι ειναι παντρεμενη δεν θα γνωριζες τι χαρακτηρας ειναι , λες και περιμεναμε το φβ για να μαθουμε ποιες ειναι πουτανες και ποιες οχι ... μαλακα μου το μυαλο του Μπολντυ εχει γινει παρμεζανα ....
Αμ τα λεω εγω.......
Ολεs οι ψωναρεs ειναι εκει μεσα.........
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.457
- Πόντοι
- 12.756
μονο εγω δεν εχω μαλλον Νιπλ.Εχω γλυτωσει
Ουτε εγω τυπε !!! λες να ανοιξουμε ενα προφιλ και να κανουμε ο ενας τον αλλο φιλο ? μπορει να ειμαστε και οι μονοι με εναν μονο φιλο ....
αχχαχχαχαχαχαχχααχχα μεσαΟυτε εγω τυπε !!! λες να ανοιξουμε ενα προφιλ και να κανουμε ο ενας τον αλλο φιλο ? μπορει να ειμαστε και οι μονοι με εναν μονο φιλο ....
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.457
- Πόντοι
- 12.756
Στα ελληνικα δεν ειναι η ερωτηση?
Τα ελεγα εγω ...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ναι γιατι τωρα θα αρχισει , αν δεν ειχες δει οτι ειχε βαλει οτι ειναι μονη της και δεν ηξερες εσυ οτι ειναι παντρεμενη δεν θα γνωριζες τι χαρακτηρας ειναι , λες και περιμεναμε το φβ για να μαθουμε ποιες ειναι πουτανες και ποιες οχι ... μαλακα μου το μυαλο του Μπολντυ εχει γινει παρμεζανα ....
Το φβ εμενα με βολευει το προβλημα ποιο ειναι?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τα ελεγα εγω ...
το φβ εμενα μου χρειαζεται υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο? δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι μην μπερδευεσαι.
σωστό αυτό, αλλά ο κάθε ανθρωπάκος που μπλέκει μαζί της , και δεν ξέρει ότι είναι παντρεμένη με παιδί , τι φταίει; Άσε που ο χασάπης δεν αστειεύεται.Στα ελληνικα δεν ειναι η ερωτηση?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
σωστό αυτό, αλλά ο κάθε ανθρωπάκος που μπλέκει μαζί της , και δεν ξέρει ότι είναι παντρεμένη με παιδί , τι φταίει; Άσε που ο χασάπης δεν αστειεύεται.
Δεν εχει τιποτα στο προφιλ της που να την προδιδει?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
σωστό αυτό, αλλά ο κάθε ανθρωπάκος που μπλέκει μαζί της , και δεν ξέρει ότι είναι παντρεμένη με παιδί , τι φταίει; Άσε που ο χασάπης δεν αστειεύεται.
Γιατι??? Αυτη ηταν ανηλικη??? Η μηπωs εφτιαχνε προφιλ για να μαθει σταυροβελονια???.......Αυτην να σφαξει ο χασαπηs
ο σωστος ο αντρας αυτο θα εκανε αλλα εχουμε γεμισει μαλακεςΓιατι??? Αυτη ηταν ανηλικη??? Η μηπωs εφτιαχνε προφιλ για να μαθει σταυροβελονια???.......Αυτην να σφαξει ο χασαπηs
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 5K