TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Φιλοι ειναι αυτοι που συμφωνουν.
ρε πιρφοριδη εχεις καψει εγκεφαλο ρε
Φιλοι ειναι αυτοι που συμφωνουν.
δεν με νοιαζει απο τα διαφορα προφιλ μου την δινει η ρουφιανια και το φακελωμα του μεσου.Η ιδια ρουφιανια που παιζει στο φβ παιζει και εκτος... απλα στο φβ βλεπεις τον αλλον και δεν μπορει να σου κρυφτει οπως δεν μπορεις να κρυφτεις ουτε εσυ.
Τα προφιλ λενε........αυτο που πιστευειs/συμφερει εσυ για σενα....Οχι τι πιστευουν οι αλλοι...........Και γινεται εναs φαυλοs κυκλοs εικονικηs πραγματικοτηταs
Για αυτο σου λεω το παν ειναι οι πληροφοριες οποτε δεν ειμαστε αρνητικοι σε πλατφορμες που μας τις δινουν. Το φβ για μενα ειναι τελειο μερος κατασκοπειας ειδικα αν ο αλλος το χρησιμοποιει συχνα.
εισαι λαθος εδω.Ουτε εγω εχω φατσαμπουκι και ειμαι μια χαρα κοινωνικος.Δεν την μπορω την ρουφιανια του με τιποτα
Οχι δεν εισαι !!! για να εισαι πρεπει να εχεις προφιλ στο φβ , αρα η κοινωνικοποιηση ξεκινησε απο τοτε που ανοιξε το φβ , πριν ειμασταν ολοι στις σπηλιες με τα ροπαλα ...
εισαι λαθος εδω.Ουτε εγω εχω φατσαμπουκι και ειμαι μια χαρα κοινωνικος.Δεν την μπορω την ρουφιανια του με τιποτα
Και το ωραιο ειναι...........οταν και αν συναντηθουν αυτα τα ατομα απο κοντα........Ακριβως ...
Εμενα με βοηθαει να επικοινωνω με τους φιλους μου παντως. Οταν δεν έχω καρτα στο κινητο ή δεν θελουν να μου δωσουν το σταθερο τους κάποιοι
Γιατι τυπε μου ;; Αλυσηδα ειναι αυτα ...το 2 δηλαδη αν εχεις φοτοφενια σε βοηθα ει για γκομενακια....το 3 αν εχεις μαγαζι παλυ σε βπηθαει για γκομενακια...και στην δουλεια σου φυσικα..ολα ειναι αλησιδα.. ;)Το 2 και το 3 βγαλτα εκτος ... για το 1 , λιγο δυσκολο το κοβω , οχι απιθανο , αλλα δυσκολο..
Για το δευτερο δεν θα σου απαντησω γιατι την πας μακρια την βαλιτσα και δεν εχω καμια ορεξη
αν αρνηθει ο αλλος να μου δωσει τηλ.η γκομενα κανει το ιδιο τρωνε χ ρε Μπολντυ.Αλλα ολοι οι φιλοι μου και οι φιλες μου μου εχουν δωσει τα τηλ.τους και εχουν το δικο μουΕμενα με βοηθαει να επικοινωνω με τους φιλους μου παντως. Οταν δεν έχω καρτα στο κινητο ή δεν θελουν να μου δωσουν το σταθερο τους κάποιοι
αν αρνηθει ο αλλος να μου δωσει τηλ.η γκομενα κανει το ιδιο τρωνε χ ρε Μπολντυ.Αλλα ολοι οι φιλοι μου και οι φιλες μου μου εχουν δωσει τα τηλ.τους και εχουν το δικο μου
δεν με πληγωνει αλλα οταν δεν θελουν να δωσουν τηλ.παει να πει οτι με γραφουν.Ε το ιδιο κανω και εγωΑυτο σου λεω απο μενα δεν τρωνε Χ τους κραταω στο φβ αλλα ξερω οτι αποφευγουν καποια πραγματα για δικους τους λογους.
Αυτη τη κατηγορια ξες οτι δεν την εχεις με το μερος σου αν συμβει κατι. Αυτο αναμενεις αλλα δεν με πληγωνει ωστε να φανε Χ ειναι δικαιωμα τους
δεν με πληγωνει αλλα οταν δεν θελουν να δωσουν τηλ.παει να πει οτι με γραφουν.Ε το ιδιο κανω και εγω
Προσεξε τωρα κατασταση τις προαλλες ειχα μια φιλη στο φβ την οποια την ηξερα και απο την σχολη αλλα δεν πολυπατουσε και ηταν να βγουμε και να παμε να βρουμε εναν φιλο μας που δουλευε σε μια καφετερια της ειχα δωσει το κινητο μου απο το φβ και της ειπα να μου κανει αναπ. ας πουμε αυτο εγινε την Τεταρτη και το Σαββατο θα πηγαιναμε να βρουμε το παιδι δεν μου εκανε προφασιζομενη οτι δεν ειχε καρτα ετσι ομως βρηκε αφορμη να μην μου δωσει το κινητο της. Εγω λεω κατι περιεργο παιζει με αυτην και το Σαββατο καλου κακου κανονιζω κατι αλλο γιατι εγω της εχω δωσει το κινητο μου και αυτη οχι?
Και μπαινει το Σαββατο το απογευμα και μου λεει ΕΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ???? λεω τωρα μου το λες???? εχω κανονισει λεει καλα εισαι ανευθυνος? χαχαχα της κανω σορρυ δεν θα μου τα λες τελευταια στιγμη περιμενα να μου κανεις αναπ αμα δεν με εβρισκες μεσα στο φβ? λεει να μου εστελνες να με ρωτησεις της κανω εγω? τεσπα θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη με συγχωρεις δεν μπορω να ακυρωσω την παρεα μου
λεει οχι δεν θα τα πουμε ΕΣΒΗΣΕς και με εκανε ντιλιτ και μπλοκ χαχαχαχα αποκαλυψε τον πραγματικο της εαυτο
Μπολντη κανονικο τσολι
Προσεξε τωρα κατασταση τις προαλλες ειχα μια φιλη στο φβ την οποια την ηξερα και απο την σχολη αλλα δεν πολυπατουσε και ηταν να βγουμε και να παμε να βρουμε εναν φιλο μας που δουλευε σε μια καφετερια της ειχα δωσει το κινητο μου απο το φβ και της ειπα να μου κανει αναπ. ας πουμε αυτο εγινε την Τεταρτη και το Σαββατο θα πηγαιναμε να βρουμε το παιδι δεν μου εκανε προφασιζομενη οτι δεν ειχε καρτα ετσι ομως βρηκε αφορμη να μην μου δωσει το κινητο της. Εγω λεω κατι περιεργο παιζει με αυτην και το Σαββατο καλου κακου κανονιζω κατι αλλο γιατι εγω της εχω δωσει το κινητο μου και αυτη οχι?
Και μπαινει το Σαββατο το απογευμα και μου λεει ΕΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ???? λεω τωρα μου το λες???? εχω κανονισει λεει καλα εισαι ανευθυνος? χαχαχα της κανω σορρυ δεν θα μου τα λες τελευταια στιγμη περιμενα να μου κανεις αναπ αμα δεν με εβρισκες μεσα στο φβ? λεει να μου εστελνες να με ρωτησεις της κανω εγω? τεσπα θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη με συγχωρεις δεν μπορω να ακυρωσω την παρεα μου
λεει οχι δεν θα τα πουμε ΕΣΒΗΣΕς και με εκανε ντιλιτ και μπλοκ χαχαχαχα αποκαλυψε τον πραγματικο της εαυτο
ναι αλλα εγω τα βαριεμαι αυτα ρε συ.Με την μια αν γινει μαλακια αντε γεια.Το φατσαμπουκι δεν μου χρειαζεται.Ισως ειναι και λογω ηλικιας δεν ξερωΧαζούλα
αυτα λεω και στον Nipple οτι αμα ο αλλος δεν σου δινει το κινητο ή σε ειρωνευεται ή διαφωνει συνεχεια τι ειναι φιλος ειναι?
οταν σου πηγαινει καποιος συνεχως κοντρα δεν ειναι φιλικα προσκειμενος απεναντι σου.