Νέα

Αποκρυψη on line στο facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Χαζούλα  :P

αυτα λεω και στον Nipple οτι αμα ο αλλος δεν σου δινει το κινητο ή σε ειρωνευεται ή διαφωνει συνεχεια τι ειναι φιλος ειναι?

οταν σου πηγαινει καποιος συνεχως κοντρα δεν ειναι φιλικα προσκειμενος απεναντι σου.

Αμα σου λεει σε ολα ναι , δεν ειναι φιλος σου ειναι μαλακας ... ή εχει κατι να κερδισει απο εσενα ,και αυτο δεν ειναι η παρεα σου , αυτο το εχεις σκεφτει ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι αλλα εγω τα βαριεμαι αυτα ρε συ.Με την μια αν γινει μαλακια αντε γεια.Το φατσαμπουκι δεν μου χρειαζεται.Ισως ειναι και λογω ηλικιας δεν ξερω :grin:

Ενταξει αμα νομιζεις οτι δεν σου χρειαζεται οκ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα σου λεει σε ολα ναι , δεν ειναι φιλος σου ειναι μαλακας ... ή εχει κατι να κερδισει απο εσενα ,και αυτο δεν ειναι η παρεα σου , αυτο το εχεις σκεφτει ?

Ναι σε αυτο δεν εχεις αδικο αμα σου λεει σε ολα ΝΑΙ κατι περιεργο παιζει οπως και το αμα σου πηγαινει συνεχεια κοντρα ή σε επαινει υπερβολικα  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γενικα καθετι μη λογικο πρεπει να μας βαζει σε σκεψεις δεν γινεται να διαφωνει συνεχεια ο άλλος μαζι σου ή να συμφωνει συνεχεια κατι περιεργο παιζει σωστα το σκεφτηκες

το μη λογικο στο περιστατικο που ανεφερα ειναι το να εχει η αλλη το κινητο σου αλλα να μην εχει δωσει το δικο της και να θελει να κανονισετε ελεος και αμα σου τυχει κατι πως θα την ειδοποιησεις οτι δεν θα πας?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Ναι σε αυτο δεν εχεις αδικο αμα σου λεει σε ολα ΝΑΙ κατι περιεργο παιζει οπως και το αμα σου πηγαινει συνεχεια κοντρα ή σε επαινει υπερβολικα  :P

Εναν τετοιο θα τον ειχες φιλο στο φβ ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εναν τετοιο θα τον ειχες φιλο στο φβ ?

Ναι ρε. Δεν εχω προβλημα απλα θα ηξερα οτι δεν ειναι σιγουρος πραγματικος φιλος αλλα γιατι να μην τον εχω? τι μπορει να μου κανει πχ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειχαμε τσακωθει ασχημα με εναν τηλεφωνικα και μετα στη σχολη μου ειχε δωσει το χερι και δοκιμασα να τον κανω αντ στο φβ αλλα δεν με δεχτηκε. Αρα αυτο δειχνει οτι μου το εχει κρατησει και ισως ψαχνει ευκαιρια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Ναι ρε. Δεν εχω προβλημα απλα θα ηξερα οτι δεν ειναι σιγουρος πραγματικος φιλος αλλα γιατι να μην τον εχω? τι μπορει να μου κανει πχ?

Οταν θα το μαθεις θα ειναι αργα παντως , αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Να παρει φωτογραφιες μου ? και να τις δωσει αλλου? γινε πιο συγκεκριμενος

Δεν ξερω , πιστευω οτι πολλα μπορει να σου κανει , και αυτο με τις φωτο που λες παιζει , μπορει και διαφορα αλλα , δεν εχω μπει σε αυτη την λογικη για να ξερω πως μπορει να σκεφτει ενας τετοιος ανθρωπος , αλλα σιγουρα εισαι πολυ πιο ακαλυπτος σε κακες περιπτωσεις , απο το να μην τον εχεις καθολου φιλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξερω , πιστευω οτι πολλα μπορει να σου κανει , και αυτο με τις φωτο που λες παιζει , μπορει και διαφορα αλλα , δεν εχω μπει σε αυτη την λογικη για να ξερω πως μπορει να σκεφτει ενας τετοιος ανθρωπος , αλλα σιγουρα εισαι πολυ πιο ακαλυπτος σε κακες περιπτωσεις , απο το να μην τον εχεις καθολου φιλο

Ακαλυπτος ειμαι μονο στο θεμα φωτογραφιων στα αλλα τι να μου κανει αμα δεν δωσω εγω πατημα?
κοιτα αμα βγω και πω οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες και μετα αυτος κατσει και δειξει σε φιλες μου (που δεν το εχουν δει επειδη δεν εχουν φβ) αυτο το πραγμα αυτος θα φταιει? εγω του εδωσα πατημα. Μπορει αυτος να θεωρησει οτι προσβαλλεται απο τετοια δηλωση επειδη συμπαθει τις γυναικες και να κανει επιθεση αδικο δεν θα εχει εγω δειχνω να ειμαι κωλοπαιδο.

Γενικα καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται δεν μπορει να μου κανει τιποτα... οσο για τις φωτογραφιες αν υπαρχει νομος και μπορω να τον εκμεταλευτω και να δικαστει την γάμησε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα υποπεσει στην αντιληψη μου τετοιο πραγμα δηλαδη θα ρωτησω καποιον ποινικολογο να δουμε τι μπορουμε να κανουμε. Δεν κανεις σε ολο το κοσμο τις ιδιες μαλακιες.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Γενικα καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται δεν μπορει να μου κανει τιποτα... οσο για τις φωτογραφιες αν υπαρχει νομος και μπορω να τον εκμεταλευτω και να δικαστει την γάμησε.
από την στιγμή που ποστάρουμε μια φωτογραφία στο φβ,του ανήκει.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Αμα υποπεσει στην αντιληψη μου τετοιο πραγμα δηλαδη θα ρωτησω καποιον ποινικολογο να δουμε τι μπορουμε να κανουμε. Δεν κανεις σε ολο το κοσμο τις ιδιες μαλακιες.
εχει τυχει σε γνωστο μου Μπολντ και του πηραν φωτο του και την εβαλαν σε γκευ-σαιτ.Ο τυπας ηταν αν θυμαμαι καλα Πολωνος αλα σιγουρα αλλοδαπος.Ελεγε δηλαδη οτι ηταν δικια του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
από την στιγμή που ποστάρουμε μια φωτογραφία στο φβ,του ανήκει.

Ναι αλλα οχι να την βαλει σε πορνοσαιτ χωρις την εγκριση μου. ή να κανει μονταζ με ασεμνο περιεχομενο κτλπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχει τυχει σε γνωστο μου Μπολντ και του πηραν φωτο του και την εβαλαν σε γκευ-σαιτ.Ο τυπας ηταν αν θυμαμαι καλα Πολωνος αλα σιγουρα αλλοδαπος.Ελεγε δηλαδη οτι ηταν δικια του

Ενταξει θα μπεις στο φορουμ και θα ζητησεις μπαν και να κατεβει η φωτογραφια τεσπα δεν μου εχει τυχει θελω να πιστευω ως τωρα  :P κατι τετοιο αμα τυχει θα παρω και τα αναλογα μετρα αλλα δεν μπορεις να το προβλεψεις αυτο μπορει ο αλλος να φαινεται και νορμαλ και να ειναι ανώμαλος

που να ξερω? μπορει ο αλλος να σου μιλαει κανονικα και το βραδυ να την παιζει με τις φωτογραφιες σου  :2funny: :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Ενταξει θα μπεις στο φορουμ και θα ζητησεις μπαν και να κατεβει η φωτογραφια τεσπα δεν μου εχει τυχει θελω να πιστευω ως τωρα  :P κατι τετοιο αμα τυχει θα παρω και τα αναλογα μετρα αλλα δεν μπορεις να το προβλεψεις αυτο μπορει ο αλλος να φαινεται και νορμαλ και να ειναι ανώμαλος

που να ξερω? μπορει ο αλλος να σου μιλαει κανονικα και το βραδυ να την παιζει με τις φωτογραφιες σου  :2funny: :2funny:
το ιδιο εκανε και ο γνωστος μου αλλα παιρνεις μια ιδεα τι μπορει να γινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom