Νέα

Αποκρυψη on line στο facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αν η αξιοποινη παραξη ομως εγινε στο εδαφος της επικρατειας της ελληνικης τοτε δεν δικαζεται συμφωνα με τον ελληνικο νομο? κανονισμοι του φβ ειναι αυτοι?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Ναι αλλα οχι να την βαλει σε πορνοσαιτ χωρις την εγκριση μου. ή να κανει μονταζ με ασεμνο περιεχομενο κτλπ

Εσείς δηλαδή, που παραποιήσατε το άβαταρ του κ. Λούτσου και το αναρτήσατε ως δικό σας, είστε μία από τα ίδια με αυτό που κατηγορείτε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσείς δηλαδή, που παραποιήσατε το άβαταρ του κ. Λούτσου και το αναρτήσατε ως δικό σας, είστε μία από τα ίδια με αυτό που κατηγορείτε.

Λεμε να παρει την φωτογραφια μου και να την βαλει σαν αβαταρ σε γκευ φορουμ και να παριστανει οτι ειμαι εγω εσυ βλεπεις ιδια βαρυτητα? Το εχω καταλαβει οτι ο λουτσος δεν γελαει με αυτο που εχω κανει μην ανησυχεις

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Αν η αξιοποινη παραξη ομως εγινε στο εδαφος της επικρατειας της ελληνικης τοτε δεν δικαζεται συμφωνα με τον ελληνικο νομο? κανονισμοι του φβ ειναι αυτοι?
ΔΕΝ σου ανηκει η φωτο ρε Μπολντυ ομως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα νομιζει ο λουτσος οτι προσβαλλεται απο την συγκεκριμενη φωτο μπορει να μου το πει και εγω θα την βγαλω. Οτι γινεται γινεται ΜΠΡΟΣΤΑ του και οχι απο πισω του και εν αγνοια του.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Αμα νομιζει ο λουτσος οτι προσβαλλεται απο την συγκεκριμενη φωτο μπορει να μου το πει και εγω θα την βγαλω. Οτι γινεται γινεται ΜΠΡΟΣΤΑ του και οχι απο πισω του και εν αγνοια του.

Εσείς, βάσει ποιας λογικής προβήκατε σε αυτήν την ενέργεια;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου εχω ξαναπει αν θες να μιλαμε εμεις οι 2 θα κοψεις τον πληθυντικο ειμαι 27 και εισαι ποσο εισαι ειναι γελοιοτητα ο πληθυντικος σε μικροτερο ατομο απο εσενα ηλικιακα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Σου εχω ξαναπει αν θες να μιλαμε εμεις οι 2 θα κοψεις τον πληθυντικο ειμαι 27 και εισαι ποσο εισαι ειναι γελοιοτητα ο πληθυντικος σε μικροτερο ατομο απο εσενα ηλικιακα

Μιας και το έχουμε ξαναθίξει αυτό το ζήτημα, εκλαμβάνω την ανωτέρω ανάρτησή  σας ως προσπάθεια να αποφύγετε την ειλικρινή απάντηση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο λογος που έχω βαλει αυτη την φωτογραφια ειναι ο προφανης. Μετα την φωτο του νωντα "Μην μου μιλατε για βρωμομουνα" που κατα την γνωμη μου ηταν ακομα πιο επιτυχημενη ακομη και απο αυτο που εκανα εγω μετα για την πλάκα.

Αν ο λουτσος πειραζεται ας μου μιλησει και θα την κατεβασω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Ο λογος που έχω βαλει αυτη την φωτογραφια ειναι ο προφανης. Μετα την φωτο του νωντα "Μην μου μιλατε για βρωμομουνα" που κατα την γνωμη μου ηταν ακομα πιο επιτυχημενη ακομη και απο αυτο που εκανα εγω μετα για την πλάκα.

Αν ο λουτσος πειραζεται ας μου μιλησει και θα την κατεβασω

Περιμένετε απάντηση;

Μάταιον.

Αφού μόνος σας έχετε γράψει :

Λεμε να παρει την φωτογραφια μου και να την βαλει σαν αβαταρ σε γκευ φορουμ και να παριστανει οτι ειμαι εγω εσυ βλεπεις ιδια βαρυτητα? Το εχω καταλαβει οτι ο λουτσος δεν γελαει με αυτο που εχω κανει μην ανησυχεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Περιμένετε απάντηση;

Μάταιον.

Αφού μόνος σας έχετε γράψει :

Χθες το προσεξα φιλε μου. Αμα κατι ενοχλει τον αλλον πρεπει να το λεει. Εχουμε και αλλα στο κεφαλι μας δεν ειναι το μπου μονο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Χθες το προσεξα φιλε μου. Αμα κατι ενοχλει τον αλλον πρεπει να το λεει. Εχουμε και αλλα στο κεφαλι μας δεν ειναι το μπου μονο

Ναι. Γνωρίζω... Εκτός από το μπου έχετε το κοσμο και το φου μπου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ποινικο δικαιο λεει οτι μονο καποιος που εχει εννομο συμφερον λαμβανεται υποψιν η καταγγελεια του οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι καθολου υποχρεωμενος να απαντησω σε σενα αλλα μονο αν ερχοταν ο λουτσος και μου ζητουσε το λογο... ή ελεγε οτι νιωθει θιγμενος εσυ τι ανακατευεσαι?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Eγω απαντησα στις ερωτησεις σου αλλα εσυ δεν εκοψες τον πληθυντικο.

Μην επιμένετε.

Σας το έχω ξαναγράψει άλλωστε.

Το να μου ζητάτε να "κόψω" τον πληθυντικό, είναι σαν να σας  ζητήσω να "κόψετε" τον χορό...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Το ποινικο δικαιο λεει οτι μονο καποιος που εχει εννομο συμφερον λαμβανεται υποψιν η καταγγελεια του οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι καθολου υποχρεωμενος να απαντησω σε σενα αλλα μονο αν ερχοταν ο λουτσος και μου ζητουσε το λογο... ή ελεγε οτι νιωθει θιγμενος εσυ τι ανακατευεσαι?

Μπορεί να είμαι κλώνος του κ. Λούτσου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom