Νέα

Αποκρυψη on line στο facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Δεν εχει τιποτα στο προφιλ της που να την προδιδει?
τίποτε απολύτως. Φωτογραφίες με τις φίλες της (μεγάλη γυναικοπαρέα) από τα ξενύχτια , τις βόλτες και τις διακοπές. Βέβαια , όλες ξέρουν τι γίνεται , αλλά που να μιλήσουν! ομερτά!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μαν , αυτές οι φάσεις δεν είναι καλές. Αν μαθευτεί εννοώ...

Τις προαλλες ειχα εναν φιλο στο φβ ο οποιος εβρισε την μανα μιας κοπελας επειδη αυτη ηταν ΠΑΟΚΤΖΟΥ αυτο δειχνει πορωμενο ανθρωπο με τις ομαδες και κωλοπαιδο. Αμα αυτον τον πετυχεις καποια στιγμη καπου στο μελλον εχεις ιδεα περι τινος προκειται.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Το φβ εμενα με βολευει το προβλημα ποιο ειναι?

Κανενα προβλημα δεν υπαρχει , εγραψες την μαγικη λεξη " εσενα " ... αρα ειμαστε οκ , το οτι εσυ βολεύεσαι με αυτο ειναι αλλο , και αλλο ειναι να λες οτι το φβ ΒΟΛΕΥΕΙ ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ο σωστος ο αντρας αυτο θα εκανε αλλα εχουμε γεμισει μαλακες :grin:
Ειναι αθωεs οι κυριεs......Τι τουs λειπει κι εφτιαξαν προφιλ???Φιλεs?? Παρεεs?? ......Και  κατα τα αλλα φταινε οι αλλοι γιατι τιs παρασυρανε  :grin:
ρε μαν , αυτές οι φάσεις δεν είναι καλές. Αν μαθευτεί εννοώ...
Τον κινδυνο τον ξερανε απο πριν.....Με το πιστολι στον κροταφο  δεν γνωριζω καμμια που να εφτιαξε προφιλ....Κατι την γαργαλαγε...Πισω και χαμηλα...ανατομικωs  :grin: :grin:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Τις προαλλες ειχα εναν φιλο στο φβ ο οποιος εβρισε την μανα μιας κοπελας επειδη αυτη ηταν ΠΑΟΚΤΖΟΥ αυτο δειχνει πορωμενο ανθρωπο με τις ομαδες και κωλοπαιδο. Αμα αυτον τον πετυχεις καποια στιγμη καπου στο μελλον εχεις ιδεα περι τινος προκειται.
σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κανενα προβλημα δεν υπαρχει , εγραψες την μαγικη λεξη " εσενα " ... αρα ειμαστε οκ , το οτι εσυ βολεύεσαι με αυτο ειναι αλλο , και αλλο ειναι να λες οτι το φβ ΒΟΛΕΥΕΙ ...

Ε αμα δεν καταλαβαινεις απλα στοιχειωδη πραγματα εγω θα σε πεισω για αυτα?

αμα δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο αλλος εκθετει ως εναν βαθμο τον χαρακτηρα του μεσα απο τα προφιλ δεν μπορουμε να συζητησουμε ή το χεις καταλαβει και απλα φοβασαι να ανοιξεις προφιλ στο φβ για αυτο τον λογο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τίποτε απολύτως. Φωτογραφίες με τις φίλες της (μεγάλη γυναικοπαρέα) από τα ξενύχτια , τις βόλτες και τις διακοπές. Βέβαια , όλες ξέρουν τι γίνεται , αλλά που να μιλήσουν! ομερτά!

Ναι εχει το φβ για καλυψη καταλαβες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.

Για αυτο σου λεω το παν ειναι οι πληροφοριες οποτε δεν ειμαστε αρνητικοι σε πλατφορμες που μας τις δινουν. Το φβ για μενα ειναι τελειο μερος κατασκοπειας ειδικα αν ο αλλος το χρησιμοποιει συχνα.

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Για αυτο σου λεω το παν ειναι οι πληροφοριες οποτε δεν ειμαστε αρνητικοι σε πλατφορμες που μας τις δινουν. Το φβ για μενα ειναι τελειο μερος κατασκοπειας ειδικα αν ο αλλος το χρησιμοποιει συχνα.
φάνηκε από τα λεγόμενά μου ότι είμαι αρνητικός στο facebook; Για κανένα λόγο. Απλά , το κόσκινο πάντα χρειάζεται. Και όσο πιο λεπτό είναι τόσο το καλύτερο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Ε αμα δεν καταλαβαινεις απλα στοιχειωδη πραγματα εγω θα σε πεισω για αυτα?

αμα δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο αλλος εκθετει ως εναν βαθμο τον χαρακτηρα του μεσα απο τα προφιλ δεν μπορουμε να συζητησουμε ή το χεις καταλαβει και απλα φοβασαι να ανοιξεις προφιλ στο φβ για αυτο τον λογο

Μπολντυ τα απλα στοιχειωδη πραγματα με εσενα δεν υπαρχουν , εισαι παντα η εξαιρεση σε ολα και φιλικα στο λεω ...

Δεν ειναι οτι εγω δεν μπορω να καταλαβω , ειναι οτι εσυ δεν θες να καταλαβεις οτι τα περισσοτερα προφιλ λενε ενα πουτσο για τον χαρακτηρα του καθενα , αν εσυ εισαι ειλικρινης σε αυτα που γραφεις , παλι εισαι μεσα στις εξαιρεσεις ...Δεν φοβαμαι να ανοιξω προφιλ στο φβ , απλα δεν το εχω αναγκη , και ουτε με ενδιαφερει ... βεβαια ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φοβασαι φιλε. Και μαλλον δεν εισαι και κοινωνικος  :P

οσο για το φιλικα ξερω και καταλαβαινω ποιος συμφωνει και ποιος διαφωνει και ειναι εχθρικος απεναντι μου.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλοι ειναι αυτοι που συμφωνουν.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

οσο για το φιλικα ξερω και καταλαβαινω ποιος συμφωνει και ποιος διαφωνει και ειναι εχθρικος απεναντι μου.  :grin:
εισαι λαθος εδω.Ουτε εγω εχω φατσαμπουκι και ειμαι μια χαρα κοινωνικος.Δεν την μπορω την ρουφιανια του με τιποτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εισαι λαθος εδω.Ουτε εγω εχω φατσαμπουκι και ειμαι μια χαρα κοινωνικος.Δεν την μπορω την ρουφιανια του με τιποτα

Η ιδια ρουφιανια που παιζει στο φβ παιζει και εκτος... απλα στο φβ βλεπεις τον αλλον και δεν μπορει να σου κρυφτει οπως δεν μπορεις να κρυφτεις ουτε εσυ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μπολντυ τα απλα στοιχειωδη πραγματα με εσενα δεν υπαρχουν , εισαι παντα η εξαιρεση σε ολα και φιλικα στο λεω ...

Δεν ειναι οτι εγω δεν μπορω να καταλαβω , ειναι οτι εσυ δεν θες να καταλαβεις οτι τα περισσοτερα προφιλ λενε ενα πουτσο για τον χαρακτηρα του καθενα , αν εσυ εισαι ειλικρινης σε αυτα που γραφεις , παλι εισαι μεσα στις εξαιρεσεις ...Δεν φοβαμαι να ανοιξω προφιλ στο φβ , απλα δεν το εχω αναγκη , και ουτε με ενδιαφερει ... βεβαια ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει ...
Τα προφιλ λενε........αυτο που πιστευειs/συμφερει  εσυ για  σενα....Οχι τι πιστευουν οι αλλοι...........Και γινεται εναs φαυλοs κυκλοs εικονικηs πραγματικοτηταs

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756

Μπολντυ τι να φοβαμαι που δεν φοβασαι εσυ ? για πες μου ? ετσι απο περιεργεια θελω να μαθω ..

Για το δευτερο δεν θα σου απαντησω γιατι την πας μακρια την βαλιτσα και δεν εχω καμια ορεξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom