Νέα

Αποκρυψη on line στο facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αν και δεν ρωτησες εμενα ..ειναι ενα πολυ ευστοχο ερωτημα και καλο θα ηταν να πουν και αλλοι...λοιπον κατε εμε 1Βγαζεις γκομενακια..2αν εχεις φοτογενια εχεις σουπερ φοτος3αν εχεις δουλεια οπως μαγαζι μπαρ ταβερνα και αλλα...κανεις καλες δημοσιες σχεσεις...Να πω και αλλα  τυπε μου ;; :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756
Αν και δεν ρωτησες εμενα ..ειναι ενα πολυ ευστοχο ερωτημα και καλο θα ηταν να πουν και αλλοι...λοιπον κατε εμε 1Βγαζεις γκομενακια..2αν εχεις φοτογενια εχεις σουπερ φοτος3αν εχεις δουλεια οπως μαγαζι μπαρ ταβερνα και αλλα...κανεις καλες δημοσιες σχεσεις...Να πω και αλλα  τυπε μου ;; :rockon:

Το 2 και το 3 βγαλτα εκτος ... για το 1 , λιγο δυσκολο το κοβω , οχι απιθανο , αλλα δυσκολο..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756
τα προφίλ δεν είναι πάντα αξιόπιστα.

Αμα μπραβο , πολυ λιγες φορες ειναι αξιοπιστα ... βαζει ο καθενας στο προφιλ του την ζωη που "θα ηθελε" να  κανει , και να δειχνει " αχχχ τι ωραια που περναω και που καθε μερα ειμαι εξω "

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Αμα μπραβο , πολυ λιγες φορες ειναι αξιοπιστα ... βαζει ο καθενας στο προφιλ του την ζωη που "θα ηθελε" να  κανει , και να δειχνει " αχχχ τι ωραια που περναω και που καθε μερα ειμαι εξω "
μια φίλη της γκόμενάς μου , είναι παντρεμένη με παιδί. Στο Προφίλ της λέει "ελεύθερη" και προσθέτει φίλους ασυστόλως. Η αλήθεια είναι ότι τον έχει κάνει τάρανδο τον τύπο.

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ή ο ένας από ένα ζευγάρι gay  που ξέρω , έχει αναρτήσει στο προφίλ του την φωτογραφία με μια φίλη του , και γράφει "δεσμευμένος".Αν είσαι δικηγόρος και gay , δύσκολα θα το πεις αυτό στο φατσεμπουκ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756
μια φίλη της γκόμενάς μου , είναι παντρεμένη με παιδί. Στο Προφίλ της λέει "ελεύθερη" και προσθέτει φίλους ασυστόλως. Η αλήθεια είναι ότι τον έχει κάνει τάρανδο τον τύπο.

Στα λογια μου ερχεσαι και χαιρομαι γι αυτο .... Οταν η αλλη μου φωτογραφιζει αστακομακαροναδα και γραφει απο κατω σουπερ και τετοιες μαλακιες και τι καλα που περναω εγω , μπορεις να καταλαβεις οτι η γκομενα ολη μερα τρωει φασολαδα , την φασολαδα ομως που ειναι η καθημερινοτητα της γιατι δεν την φωτογραφιζει ??? και αυτο ως παραδειγμα γιατι το ιδιο ισχυει για ολα τα αλλα , νησια , κλαμπ , παραλιες ...

Αρα ενα αρχιδι καταλαβαινεις απο τον χαρακτηρα της ...η καθε καημενη ανεβαζει φωτο της ζωης της που ολος τυχαιος ειναι ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ , και αμα την γυρισεις αναποδα δεν εχει ουτε ψιλα για εισιτήριο του μετρο ..

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Στα λογια μου ερχεσαι και χαιρομαι γι αυτο .... Οταν η αλλη μου φωτογραφιζει αστακομακαροναδα και γραφει απο κατω σουπερ και τετοιες μαλακιες και τι καλα που περναω εγω , μπορεις να καταλαβεις οτι η γκομενα ολη μερα τρωει φασολαδα , την φασολαδα ομως που ειναι η καθημερινοτητα της γιατι δεν την φωτογραφιζει ??? και αυτο ως παραδειγμα γιατι το ιδιο ισχυει για ολα τα αλλα , νησια , κλαμπ , παραλιες ...

Αρα ενα αρχιδι καταλαβαινεις απο τον χαρακτηρα της ...η καθε καημενη ανεβαζει φωτο της ζωης της που ολος τυχαιος ειναι ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ , και αμα την γυρισεις αναποδα δεν εχει ουτε ψιλα για εισιτήριο του μετρο ..
νομίζω ότι σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω μαζί σου.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96

Τι post ειναι αυτο? Γιατι δε συνοδευεται απο τηλεφωνο, φωτο, Po Box της φιλης?

Αν υπαρχει προβλημα μην εκτεθεις με αυτα, που ειναι εστω το FB?!?

Ελα, μη ντρεπεσαι!!

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Τι post ειναι αυτο? Γιατι δε συνοδευεται απο τηλεφωνο, φωτο, Po Box της φιλης?

Αν υπαρχει προβλημα μην εκτεθεις με αυτα, που ειναι εστω το FB?!?

Ελα, μη ντρεπεσαι!!
πρόσεχε! ο άντρας της είναι χασάπης! :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αυτο θα το ηξερες αμα δεν την ειχες φιλη στο φβ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ουτε στο  FB  πρεπει ναχειs εμπιστοσυνη τω  σημερον ημερα !!! Στεναχωριεμαι

Stories