Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ποιο ειναι το κερδος σου να εχεις φβ ?
τεραστιο.
Ποιο ειναι το κερδος σου να εχεις φβ ?
τεραστιο.
Αν και δεν ρωτησες εμενα ..ειναι ενα πολυ ευστοχο ερωτημα και καλο θα ηταν να πουν και αλλοι...λοιπον κατε εμε 1Βγαζεις γκομενακια..2αν εχεις φοτογενια εχεις σουπερ φοτος3αν εχεις δουλεια οπως μαγαζι μπαρ ταβερνα και αλλα...κανεις καλες δημοσιες σχεσεις...Να πω και αλλα τυπε μου ;;
Για δωσε καμια αλλη πληροφορια , γιατι μου φαινεται οτι εισαι οπως παντα υπερβολικος
οι γκόμενες πιο πολύ το χρησιμοποιούν αντί msn. Ε, χαζεύει και λίγο το μάτι...Το 2 και το 3 βγαλτα εκτος ... για το 1 , λιγο δυσκολο το κοβω , οχι απιθανο , αλλα δυσκολο..
τα προφίλ δεν είναι πάντα αξιόπιστα.Mπορεις να καταλαβεις γρηγοροτερα τον χαρακτηρα καποιων. Μεσα απο το προφιλ
τα προφίλ δεν είναι πάντα αξιόπιστα.
Mπορεις να καταλαβεις γρηγοροτερα τον χαρακτηρα καποιων. Μεσα απο το προφιλ
+∞τα προφίλ δεν είναι πάντα αξιόπιστα.
μια φίλη της γκόμενάς μου , είναι παντρεμένη με παιδί. Στο Προφίλ της λέει "ελεύθερη" και προσθέτει φίλους ασυστόλως. Η αλήθεια είναι ότι τον έχει κάνει τάρανδο τον τύπο.Αμα μπραβο , πολυ λιγες φορες ειναι αξιοπιστα ... βαζει ο καθενας στο προφιλ του την ζωη που "θα ηθελε" να κανει , και να δειχνει " αχχχ τι ωραια που περναω και που καθε μερα ειμαι εξω "
ή ο ένας από ένα ζευγάρι gay που ξέρω , έχει αναρτήσει στο προφίλ του την φωτογραφία με μια φίλη του , και γράφει "δεσμευμένος".Αν είσαι δικηγόρος και gay , δύσκολα θα το πεις αυτό στο φατσεμπουκ.Αμα μπραβο , πολυ λιγες φορες ειναι αξιοπιστα ... βαζει ο καθενας στο προφιλ του την ζωη που "θα ηθελε" να κανει , και να δειχνει " αχχχ τι ωραια που περναω και που καθε μερα ειμαι εξω "
μια φίλη της γκόμενάς μου , είναι παντρεμένη με παιδί. Στο Προφίλ της λέει "ελεύθερη" και προσθέτει φίλους ασυστόλως. Η αλήθεια είναι ότι τον έχει κάνει τάρανδο τον τύπο.
νομίζω ότι σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω μαζί σου.Στα λογια μου ερχεσαι και χαιρομαι γι αυτο .... Οταν η αλλη μου φωτογραφιζει αστακομακαροναδα και γραφει απο κατω σουπερ και τετοιες μαλακιες και τι καλα που περναω εγω , μπορεις να καταλαβεις οτι η γκομενα ολη μερα τρωει φασολαδα , την φασολαδα ομως που ειναι η καθημερινοτητα της γιατι δεν την φωτογραφιζει ??? και αυτο ως παραδειγμα γιατι το ιδιο ισχυει για ολα τα αλλα , νησια , κλαμπ , παραλιες ...
Αρα ενα αρχιδι καταλαβαινεις απο τον χαρακτηρα της ...η καθε καημενη ανεβαζει φωτο της ζωης της που ολος τυχαιος ειναι ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ , και αμα την γυρισεις αναποδα δεν εχει ουτε ψιλα για εισιτήριο του μετρο ..
μια φίλη της γκόμενάς μου , είναι παντρεμένη με παιδί. Στο Προφίλ της λέει "ελεύθερη" και προσθέτει φίλους ασυστόλως. Η αλήθεια είναι ότι τον έχει κάνει τάρανδο τον τύπο.
πρόσεχε! ο άντρας της είναι χασάπης!Τι post ειναι αυτο? Γιατι δε συνοδευεται απο τηλεφωνο, φωτο, Po Box της φιλης?
Αν υπαρχει προβλημα μην εκτεθεις με αυτα, που ειναι εστω το FB?!?
Ελα, μη ντρεπεσαι!!
Αυτο θα το ηξερες αμα δεν την ειχες φιλη στο φβ?
δεν καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησής σου.Αυτο θα το ηξερες αμα δεν την ειχες φιλη στο φβ?