Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τροφιμος ψυχιατρειου ηταν τυπε?
Τι βλαμμενη ειναι αυτη ρε? αμα δεν ηθελε ας μην με εκανε καθολου αποδοχη ελεος.
τροφιμος ψυχιατρειου ηταν τυπε?
Έχουμε γεμισει βλαμμένους και ΤΡΟΛΛ και εντος και εκτος ΙντερνετΤι βλαμμενη ειναι αυτη ρε? αμα δεν ηθελε ας μην με εκανε καθολου αποδοχη ελεος.
Έχουμε γεμισει βλαμμένους και ΤΡΟΛΛ και εντος και εκτος Ιντερνετ
Boldemort 2013
γιατι την εκανες add? θα σκεφτηκε κανα λιγουρι ειναι,ειπαμε ενα γεια και αυτος πηρε αερα..επρεπε να μην την κανεις στο καπακι addΠροχθες βρηκα μια παλια συμμαθητρια ΕΚΤΟΣ μιλησαμε κτλπ παω σπιτι την κανω αντ με αποδεχεται και σημερα βλεπω οτι με εκανε delete.
ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.
γιατι την εκανες add? θα σκεφτηκε κανα λιγουρι ειναι,ειπαμε ενα γεια και αυτος πηρε αερα..επρεπε να μην την κανεις στο καπακι add
Αμα σκεφτεται τετοια χωρις να έχει σαφεις ενδειξεις για κατι τοτε ειναι μαλακισμενη και καλα εκανε και με διεγραψε. Αν πιστευε το οτιδηποτε αρνητικο για μενα μπορουσε να μην κανει αποδοχη εξαρχης αυτο λεω
Μήπως δεν της άρεσε κάτι που είδε στο προφίλ σου;
Περίεργες ατάκες, καγκουρίστικες φωτογραφίες κτλ;
Καλη ερωτηση. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καγκουριστικες φωτογραφιες τι εννοεις καγκουριστικες? δωσε ενα παραδειγμα... ουτε περιεργες ατακες εχω γραψει για πες μια περιεργη
Αντροπαρέες σε μπαρ με το χαμόγελο του τζόκερ, κωλοφτιαγμένα αυτοκίνητα, φωσφοριζέ σπορτέξ τέτοια πράματα...
Ρε συ, μήπως έχεις κάνει like το bourdela και το είδε;
Όταν την είδες της είχες πει ότι θα την κάνεις add;
εντάξει επείδη χαιρετηθήκατε στο κατάστημα δεν σημαίνει πως σώνει και ντε θέλει να είστε φίλοι στο φβ,υπάρχει κόσμος που έχει λίγους και μετρημένους φίλους.
το να χαιρετάς κάποιον δεν σημαίνει και κάτι,ίσως στην αρχή σε δέχτηκε και μετά να σκέφτηκε "δεν έχω κάτι κοινό" και να σε έσβησε.
ναι αλλά στη θέση σου δεν θα το ανέλυα τόσο όπως σε είδα πιο πάνω που έλεγες πως αν συνεργαστούμε θα ξέρω πως είναι επιπόλαιη κλπ.Αυτο λεμε. Επιπολαιος χαρακτηρας. Μπορει να σε πουλησει ευκολα... ενω αρχικα συμφωνει σε κατι μετα μπορει να κανει υπαναχωρηση εχω αδικο?
ναι αλλά στη θέση σου δεν θα το ανέλυα τόσο όπως σε είδα πιο πάνω που έλεγες πως αν συνεργαστούμε θα ξέρω πως είναι επιπόλαιη κλπ.
με διέγραψε,από δω πανε κι οι άλλες.
Ναι αν ποτε τυχει λεω γιατι ποτε δεν ξερεις ο κοσμος ειναι μικρος. Φυσικα απο εδω πανε και οι αλλοι δεν αντιλεγω.