Νέα

Αποκρυψη on line στο facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω παιδες εχω αλλο θεμα... εστειλα σημερα στο τσατ σε μια κοπελα και λιγο μετα βγηκε, αλλα μετα που ξαναμπηκε δεν μου εχει βγαλει ακομα την ενδειξη "Διαβαστηκε" ουτε στο παραθυρακι με το τσατ, ουτε οταν παω στα μηνυματα... και σε μια αλλη εστελνα και δεν εβγαλε ποτε οτι το διαβασε... ξερει κανεις τι παιζει?

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Συνημμένα

• !..JPG
    !..JPG
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 25

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Προχθες βρηκα μια παλια συμμαθητρια ΕΚΤΟΣ μιλησαμε κτλπ παω σπιτι την κανω αντ με αποδεχεται και σημερα βλεπω οτι με εκανε delete.  :2funny: :2funny:

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.
γιατι την εκανες add? θα σκεφτηκε κανα λιγουρι ειναι,ειπαμε ενα γεια και αυτος πηρε αερα..επρεπε να μην την κανεις στο καπακι add

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γιατι την εκανες add? θα σκεφτηκε κανα λιγουρι ειναι,ειπαμε ενα γεια και αυτος πηρε αερα..επρεπε να μην την κανεις στο καπακι add

Αμα σκεφτεται τετοια χωρις να έχει σαφεις ενδειξεις για κατι τοτε ειναι μαλακισμενη και καλα εκανε και με διεγραψε. Αν πιστευε το οτιδηποτε αρνητικο για μενα μπορουσε να μην κανει αποδοχη εξαρχης αυτο λεω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτη τωρα τι εκανε ? με εκανε αντ για να μην φανει και μετα με εκανε ντιλιτ νομιζοντας ισως οτι δεν θα το καταλαβω ή ειναι φουλ κυκλοθυμικη και τρολλ σε καθε περιπτωση η συμπεριφορα της δεν εχει συνεπεια. Δηλαδη αν αυριο μεθαυριο την πετυχω πουθενα (μικρος ειναι ο κοσμος) και κατσει να συνεργαστουμε ξερω εξαρχης οτι αυτη μπορει καποια στιγμη να με πουλησει αρα θα εχω παρει μετρα εξαρχης  :P

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Αμα σκεφτεται τετοια χωρις να έχει σαφεις ενδειξεις για κατι τοτε ειναι μαλακισμενη και καλα εκανε και με διεγραψε. Αν πιστευε το οτιδηποτε αρνητικο για μενα μπορουσε να μην κανει αποδοχη εξαρχης αυτο λεω

Μήπως δεν της άρεσε κάτι που είδε στο προφίλ σου;
Περίεργες ατάκες, καγκουρίστικες φωτογραφίες κτλ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και γενικα οσοι σε διαγραφουν δεν σε πάνε αλλιως δεν θα σε διεγραφαν οποτε το φβ σου δινει μια πραγματικη ενδειξη για το τι διαθεσεις εχουν απεναντι σου αμα τους βρεις και εκτος Ιντερνετ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μήπως δεν της άρεσε κάτι που είδε στο προφίλ σου;
Περίεργες ατάκες, καγκουρίστικες φωτογραφίες κτλ;

Καλη ερωτηση. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καγκουριστικες φωτογραφιες τι εννοεις καγκουριστικες? δωσε ενα παραδειγμα... ουτε περιεργες ατακες εχω γραψει για πες μια περιεργη σαν ανθρωπος θα σχολιασεις τι γινεται πχ στην πολιτικη αλλα χωρις βαριες βρισιες κτλπ πχ αμα γραψω Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι καραγκιοζης μετα απο το βιντεακι Τατσοπουλου που ελεγε για συνεργασιες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και με διαγραψει απο αυτο η αλλη ε τοτε τι να πω.

Εδω αλλοι PR λενε ξεκαθαρα τις γυναικες ΠΟΥΤΑΝΕΣ και γαμιουνται στα like απο κατω εγω δεν εχω γραψει ουτε μια βρισια για γυναικες

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Καλη ερωτηση. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καγκουριστικες φωτογραφιες τι εννοεις καγκουριστικες? δωσε ενα παραδειγμα... ουτε περιεργες ατακες εχω γραψει για πες μια περιεργη

Αντροπαρέες σε μπαρ με το χαμόγελο του Τζόκερ, κωλοφτιαγμένα αυτοκίνητα, φωσφοριζέ σπορτέξ τέτοια πράματα...

Ρε συ, μήπως έχεις κάνει like το bourdela και το είδε;  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αντροπαρέες σε μπαρ με το χαμόγελο του τζόκερ, κωλοφτιαγμένα αυτοκίνητα, φωσφοριζέ σπορτέξ τέτοια πράματα...

Ρε συ, μήπως έχεις κάνει like το bourdela και το είδε;  :2funny:

Ε νταξει εχω και φωτογραφια με την παρεα που ειμασταν μονο αντρες θα βγεις και αγορια μονο ρε φιλε σιγα απλα να μην γινεται συνεχεια. Κωλοφτιαγμενα αμαξια εγω δεν εχω ουτε φωσφοριζε σπορτεξ ουτε γυμνες φωτογραφιες με κοιλιακους κτλπ

ουτε εχω κανει like στο μπουρδελα. Εχω ενα φυσιολογικο προφιλ που μια στις δεκα μερες θα σχολιασω κατι ουτε ρατσιστικες αναφορες ουτε μισογυνισμος ουτε τιποτα. Νταξει δεν της εφταιξε το προφιλ απλα δεν της εκατσα καλα. Δεν πειραζει δικαιωμα της στη τελικη απλα αυτο που εκανε δεν εχει συνεπεια αυτο λεω.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Όταν την είδες της είχες πει ότι θα την κάνεις add;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Όταν την είδες της είχες πει ότι θα την κάνεις add;

Οχι. Οταν την ειδα την χαιρετησα και μιλησαμε βασικα την πετυχα σε ενα καταστημα που δουλευε.Τεσπα δεν τρεχει τιποτα απλα μου φανηκε περιεργο. 

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
εντάξει επείδη χαιρετηθήκατε στο κατάστημα δεν σημαίνει πως σώνει και ντε θέλει να είστε φίλοι στο φβ,υπάρχει κόσμος που έχει λίγους και μετρημένους φίλους.
το να χαιρετάς κάποιον δεν σημαίνει και κάτι,ίσως στην αρχή σε δέχτηκε και μετά να σκέφτηκε "δεν έχω κάτι κοινό" και να σε έσβησε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εντάξει επείδη χαιρετηθήκατε στο κατάστημα δεν σημαίνει πως σώνει και ντε θέλει να είστε φίλοι στο φβ,υπάρχει κόσμος που έχει λίγους και μετρημένους φίλους.
το να χαιρετάς κάποιον δεν σημαίνει και κάτι,ίσως στην αρχή σε δέχτηκε και μετά να σκέφτηκε "δεν έχω κάτι κοινό" και να σε έσβησε.

Αυτο λεμε. Επιπολαιος χαρακτηρας. Μπορει να σε πουλησει ευκολα... ενω αρχικα συμφωνει σε κατι μετα μπορει να κανει υπαναχωρηση εχω αδικο?

Εχουμε κοινα πως δεν έχουμε. 18 mutual friends ειχαμε  ;)

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Αυτο λεμε. Επιπολαιος χαρακτηρας. Μπορει να σε πουλησει ευκολα... ενω αρχικα συμφωνει σε κατι μετα μπορει να κανει υπαναχωρηση εχω αδικο?
ναι αλλά στη θέση σου δεν θα το ανέλυα τόσο όπως σε είδα πιο πάνω που έλεγες πως αν συνεργαστούμε θα ξέρω πως είναι επιπόλαιη κλπ.
με διέγραψε,από δω πανε κι οι άλλες.
*όταν λέω κοινό εννοώ κάτι να πείτε,όχι κοινούς φίλους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ναι αλλά στη θέση σου δεν θα το ανέλυα τόσο όπως σε είδα πιο πάνω που έλεγες πως αν συνεργαστούμε θα ξέρω πως είναι επιπόλαιη κλπ.
με διέγραψε,από δω πανε κι οι άλλες.

Ναι αν ποτε τυχει λεω γιατι ποτε δεν ξερεις ο κοσμος ειναι μικρος. Φυσικα απο εδω πανε και οι αλλοι δεν αντιλεγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom