Νέα

Αποκρυψη on line στο facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
Γιατι θα πρεπει να την διαγραψει οπωσδηποτε? επειδη δεν του εκατσε?
αμα αξιζει το μουνι να μην το διαγραψει απλα τα πραγματα,γιατι αμα τη διαγραψει τερμα η μαλακια ;) ελπιζω να παρει τη σωστη αποφαση

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Σβήσε το facebook σου και αυτοκτόνησε!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κρατατην εκει σαν φιλη,στην ακρη,μην τις μειλας μην ποσταρης μην μην μην....Για να τις αποδειξης ποσο πολυ γραμενη την εχεις..Βρες και κανα γκομενακι βαλε και φοτο σας στο φασε..και θα δεις μετα πως θα σε παρακαλανε πολλες..... ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κρατατην εκει σαν φιλη,στην ακρη,μην τις μειλας μην ποσταρης μην μην μην....Για να τις αποδειξης ποσο πολυ γραμενη την εχεις..Βρες και κανα γκομενακι βαλε και φοτο σας στο φασε..και θα δεις μετα πως θα σε παρακαλανε πολλες..... ;)

ετσι μπραβο! Ανωτεροτητα  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αν ξέρουν ό,τι υπάρχεις..αν όχι......
Καταλαβαινο τι ενοεις τυπε μου..αλλα αν τα σκεφτεσαι ολα ετσι αστα να πανε....ενοω με την αρνητικη τους πλευρα..απλα την γραφεις και αν σε περιπτωση ξερει οτι υπαρχις θα φαει ακυρο..εαν οχι παλυ δεν σε ενδιαφερι ..εγω ετσι κανο βασικα  ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ρε τυποι για πεστε επειδη εγω δεν εχω φατσαμπουκι.Εκανα πριν πολυ καιρο προφιλ και το εσβησα σε μια εβδομαδα.Βαζετε χυμα τις φωτο σας κλπ; :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Καταλαβαινο τι ενοεις τυπε μου..αλλα αν τα σκεφτεσαι ολα ετσι αστα να πανε....ενοω με την αρνητικη τους πλευρα..απλα την γραφεις και αν σε περιπτωση ξερει οτι υπαρχις θα φαει ακυρο..εαν οχι παλυ δεν σε ενδιαφερι ..εγω ετσι κανο βασικα  ;)
΄Δεν είπα το αντίθετο..Φυσικά θεωρώ ό,τι το να κάνω <<φίλη>> μια κοπέλα που δε γνωρίζω προσωπικά (δεν εννοώ στενά) και η οποία έχει 4 προφίλ,10000 φίλους και μετά να περιμένω να απαντήσει σε μνμ μου, είναι τουλάχιστον γελοίο..από αυτή την άποψη.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Να μπει άμεσα ψηφοφορία για να την σβήσει ή όχι!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπερα φιλοι και συναγωνιστες μπουρδελιαρηδες θα ηθλελα τα φωτα σας σχετικα με ενα θεμα που εχει προκυψει εδω και καιρο με το facebook
και μια "φιλη" εχω παρατηρησει πολλες φορες οτι στην μπαρα των φιλων δεν την βλεπω ποτε on line αλλα την ιδια ωρα στιγμη ποσταρει φωτο απο οτι εψαξα και στο google
υπαρχει ρυθμιση ωστε καποιοι φιλοι να μην σε βλεπουν υπαρχει καποιος τροπος μεσα ισως απο καποια ρυθμιση να δω αν ανηκω στους αποκλεισμενους
αν ειναι να την διαγραψω δεν γουσταρω να εχω φιλους ατομα τα οποια δεν θελουν να μου μιλανε
πηδα την να τελειωνουμε τυπε :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φυσικά..Ειδικά αν είναι από τις γκόμενες που έχουν 4000 φίλους στο προφίλ (και 3-4 προφίλ ), θα σκάσει από τη ζήλια της..

Εχω ξεπερασει την φαση να ριχνω καταρες σε οποια δεν μου καθεται ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ? ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ.

Την κραταω απλα στο προφιλ μου διοτι δεν υπαρχει λογος να σβηστει

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εχω ξεπερασει την φαση να ριχνω καταρες σε οποια δεν μου καθεται ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ? ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ.

Την κραταω απλα στο προφιλ μου διοτι δεν υπαρχει λογος να σβηστει
  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προχθες βρηκα μια παλια συμμαθητρια ΕΚΤΟΣ μιλησαμε κτλπ παω σπιτι την κανω αντ με αποδεχεται και σημερα βλεπω οτι με εκανε delete.  :2funny: :2funny:

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.
τροφιμος ψυχιατρειου ηταν τυπε? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom