Νέα

Απογραφή 2021: Στα 9.716.889 ο πληθυσμός της Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Αν πιστευετε πως ειναι τοσο ευκολο να επιβληθει ο ξενος πληθυσμος σε εναν τοπο, ας κανουμε ενα πειραμα. Ας μαζευτουμε οπως ειμαστε ολα τα 200.000 μελη του μπου και ας παμε ολοι...Ισλανδια την επομενη εβδομαδα. Πιστευετε πως θα προκαλεσουμε καποια αναταραχη στον ντοπιο πληθυσμο; Διχως να αγορασουμε σωρηδον τα σπιτια τους, τα οικοπεδα τους, τα μαγαζια τους, τις μετοχες των εταιριων τους, τα αυτοκινητα τους, τα χωραφια τους (οσα τελος παντων εχει η Ισλανδια :) η ζημια που θα προκαλεσουμε θα ειναι...ΜΗΔΕΝ
Σε κανα τριμηνο το πολυ, οσο φτασουν τα λεφτα του καθενος, οι 190.000 θα εχουν γυρισει πισω και οι 10.000 που θα εχουν βρει δουλεια, απλα θα δουλευουν για να πληρωνουν τα τοπικα ενοικια και να κανουν τζιρο στα τοπικα μαγαζια. Οσοι μεινουν και παλι χωρις δουλεια σε 1,2,5 χρονια θα τα μαζεψουν και θα γυρισουν πισω. Αυτο γινεται εδω και χιλιαδες χρονια εμ τη μεταναστευση. Για να ριζωσει καποιος σε ξενο τοπο, ποσο μαλλον να αρχισει να εχει σημαντικα δικαιωματα πρεπει να χυσει πολυ αιμα και ιδρωτα για δεκαετιες

Όλοι αυτοί οι λάθρο εδώ πέρα,δουλεύουνε;Πώς ζούνε τόσα χρόνια;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.061
Πόντοι
6.515
Θα φέρουν μουσλιμ να ενσωματώσουν, μην ασχολειστε

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Το ότι έχουν ελληνικά χαρτιά δεν σημαίνει τίποτα.Θα είναι πάντα Αλβανοί.
Τυπε παει αλλου η κουβεντα, αλλα μετα απο 2-3 γενιες, υπαρχει σχεδον πληρης αφομοιωση. Ξερεις ποσοι που το παιζουν βεροι Αθηναιοι εχουν καταγωγη καθαρα αλβανικη πριν απο 6-7 γενιες; Δηλαδη εχουν προ-προ-προ παππουδες που ητανε και οι 2 100% αλβανοι. Και που οι ιδιοι μπορει να ειχανε προ-προ-προ παππουδες που καποτε ητανε 100% Ελληνες. Σε μια περιοχη με τοσο μεγαλη μετακινηση και μιξεις, το να ψαχνεις καταγωγη μετα απο 3-4 γενιες δεν εχει κανενα νοημα. Αυτο φυσικα αλλαζει οταν μιλαμε για ομαδες με διαφορετικα χαρακτηριστικα που κρατανε τις δικες τους παραδοσεις, θρησκειες και εθιμα ξεκαθαρα, οπως πχ οι μουσουλμανοι της Θρακης, οι Ρομα, οι Ελληνες της Αστορια, οι Κινεζοι της τσαινα ταουν του Λονδινου, κλπ

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
το 2031 θα ειναι 7.5 γηγενεις και 3.5 αλλοδαποι πασης φυσεως(μαζι με βρομα)

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Όλοι αυτοί οι λάθρο εδώ πέρα,δουλεύουνε;Πώς ζούνε τόσα χρόνια;
Οι περισσοτεροι ζουνε αποκλειστικα απο τα επιδοματα της ΕΕ
Καποιοι αλλοι δουλευουνε. Στη γειτονια μου εχω βιοτεχνια που βλεπω να μπαινοβγαινουνε μεταναστες σωρηδον, μαλλον πακιστανοι. Ξερεις αυτες τις υπογειες βιοτεχνιες με χωρους που μοιαζουν σα γαλερα με 50 ατομα ο ενας πανω στον αλλον, και που κανενας Ελληνας δε θα εστελνε το παιδι του να δουλεψει. Αυτοι βγαζουν ενα μεροκαματο, πληρωνουν καποιο νοικι, κανουν καποιον τζιρο σε ψωνια κλπ και τα υπολοιπα τα στελνουν Πακισταν, οτι εκαναν οι Αλβανοι το 90. Αυτοι καποια στιγμη θα φυγουν, οπως εφυγαν τοσοι Αλβανοι. Οσοι αποφασισουν να μεινουν θα ειναι πλεον η αφαν γκατε και για να πω την αληθεια θα δικαιουνται να μεινουν μετα απο δεκαετιες αγωνα, προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τετοιες οικογενειες.
Εχω στην οικοδομη μου αλβανο που ζει και δουλευει Ελλαδα μαστορας εδω και 30 χρονια και εχει παιδια στο σχολειο και χαιρεταει παντα με το χαμογελο στα αυτια. Σιγα μη με ενοχλησει ενας τετοιος ανθρωπος επειδη ειχε αλβανους γονεις.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.916
Πόντοι
6.166

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Καποιοι αλλοι δουλευουνε. Στη γειτονια μου εχω βιοτεχνια που βλεπω να μπαινοβγαινουνε μεταναστες σωρηδον, μαλλον πακιστανοι. Ξερεις αυτες τις υπογειες βιοτεχνιες με χωρους που μοιαζουν σα γαλερα με 50 ατομα ο ενας πανω στον αλλον, και που κανενας Ελληνας δε θα εστελνε το παιδι του να δουλεψει. Αυτοι βγαζουν ενα μεροκαματο, πληρωνουν καποιο νοικι, κανουν καποιον τζιρο σε ψωνια κλπ και τα υπολοιπα τα στελνουν Πακισταν, οτι εκαναν οι Αλβανοι το 90. Αυτοι καποια στιγμη θα φυγουν, οπως εφυγαν τοσοι Αλβανοι. Οσοι αποφασισουν να μεινουν θα ειναι πλεον η αφαν γκατε και για να πω την αληθεια θα δικαιουνται να μεινουν μετα απο δεκαετιες αγωνα, προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τετοιες οικογενειες.
Εχω στην οικοδομη μου αλβανο που ζει και δουλευει Ελλαδα μαστορας εδω και 30 χρονια και εχει παιδια στο σχολειο και χαιρεταει παντα με το χαμογελο στα αυτια. Σιγα μη με ενοχλησει ενας τετοιος ανθρωπος επειδη ειχε αλβανους γονεις.

'Κάποιοι' δουλεύουνε.Η πλειοψηφία ψωλάρει στην Ομόνοια και το Μοναστηράκι

Οι Αλβανοί στην επαρχία είναι πιο ενταγμένοι,τα μπουμπούκια είναι στην Αθήνα που κάθε τρεις και λίγο σκοτώνονται μεταξύ τους

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.916
Πόντοι
6.166
Φετος δεν ειχαν οι ελαιοπαραγωγοι εργατες γης τα μεροκαματα ειχαν φτασει σε καποιες περιοχες και τα εβδομηντα ευρωπουλα το σταθερο ηταν το πενηνατπενταρι .Ομως δεν υπηρχε κοσμος να δουλεψει πως γκινεται ατο ;;; Οι περισσοτεροι οπως γραφει και πιο πανω λιάζονται Ομονοια και στα περιξ η την εχουν κανει κοπανα σε αλλα ευρωπαικες χωρες .Μετα μου αρεσει που ο Ελληναρας λεει οτιοι Ελληνες ειναι τεμπεληδες και δεν παει στο χωραφι να δουλεψει κλπ ρε εδω εχουμε εργατικο πλεονασμα που αραζει λεγοντας εδω Ελλαντα τσαμπα λεφτα .Εχουμε τοσους αλλοδαπους που αραζουν και δεν πηγαινουν να δουλεψουν ποιοι ειναι οι κοπριτες ;;;;;;Καλα κανει ο Ελληνας και δεν παει να δουλεψει σε χωραφια κλπ αφου εχουμε τοσους εργατες .

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

11 δεν ήμασταν πριν :think:
καλα ετσι οπως εγινε φετος η απογραφη δεν βγαινει ασφαλες αποτελεσμα...βαλε αβερτα αρνησεις απο κατοικους για απογραφη(ουτε πορτες δεν ανοιγανκ αλλα τραγελαφικα) κ κατ εντολη της Ελστατ στους απογραφεις για κατ εκτιμηση αριθμηση απογραφεντων σε οικιες,αλλιως δεν θα πληρωνονταν καθολου οι απογραφεις...επισης τραγελαφικα στοιχεια σε κενες κατοικιες,γιαπια κτλ...επισης η ηλεκτρονικη απογραφη που χρησιμοποιηθηκε απο οσουςι απογραφονταν μονοι τους- απο την στιγμη που δεν μπορουσε να διασταυρωσει το συστημα (μεσω ααδε) για το αληθες των στοιχειων, εμπαζε απο παντου η διαδικασια....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.148
Πόντοι
2.356
Η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση κοιτάει πως θα φάει χρήμα, τίποτα άλλο. εδώ σου λένε ότι θα βοηθήσουν οι μετανάστες στην υπογεννητικοτητα...είναι ευρωπαϊκό το πρόβλημα,μη πω παγκόσμιο...
τελικα εχουμε υπερπλυθυσμο η υπογεννητικοτητα?
γιατι οι πλουσιοι δε κανουν παιδια και οι φτωχοι κανουν 10?
γιατι το ισλαμ κανει παιδια και οι ΧΟ και οι αθεοι οχι?
γιατι κλανει το γατι?
γιατι στο ντουζ μυριζει πιο πολυ?

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Οι λάθρο θα βοηθήσουν να έχουν δουλειά οι ακτοπλο'ι'κες και αεροπορικές συγκοινωνίες...πακετάρισμα και αποστολή πίσω!

Τύπε θα σε χάλαγε να έχεις 5 ανθρώπους να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί τα χωράφια σου στο χωριό;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Το μπουρδέλο οδεύει προς πλήρη διάλυση . Δεν σώζεται με τίποτε.

Μέχρι τότε, να γιορτάζετε ευλαβικά το πολυτεχνείο κάθε χρόνο , με μπόλικα στεφάνια στον προτομή του σβορώνου.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου αλλά θέλω να κάνω μια επισήμανση.

Υπάρχουν πολλές επιστημονικές έρευνες που συνδέουν την καταγωγή του εγκληματία με το είδος και την φύση του εγκλήματος κτλ.

Δεν είναι όλοι το ίδιο λοιπόν. Βλέπεις κανένα Κινέζο εδώ πέρα να θερίζει κόσμο στην ψύχρα όπως οι Αλβανοί;

Σίγουρα θα υπάρχουν και Κινέζοι εγκληματίες αλλά σε μικρότερο ποσοστό, τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Έχω πει πολλές φορές ότι οι Αλβανοί έχουν διαφορετικά ένστικτα από το μέσο άνθρωπο και έπονται Γεωργιανοί, "ρωσοπόντιοι" δηλαδή και καλά Έλληνες του Καζακστάν και άλλες σλαβικες φυλές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.960
Πόντοι
9.297
Τύπε θα σε χάλαγε να έχεις 5 ανθρώπους να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί τα χωράφια σου στο χωριό;
Το πρόβλημα είναι ότι δεν φεύγουν με το που θα βγει η παραγωγή όπως οι Σκοπιανοί και οι Βούλγαροι.Τα αφροασιατικα στίφη που ήρθαν παράνομα ήρθαν για να μείνουν.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει πρόβλημα ρε παίδες. Από τους έλληνες που απομένουν , το 30% είναι άνω των 70 . Σύντομα θα φύγουν . Λίγη υπομονή με τους υπόλοιπους, θα φύγουν κι αυτοί , οπότε δεν θα ενοχλούν τους μετανάστες.

Στο μεταξύ , να γιορτάζετε κάθε χρόνο το Πολυτεχνείο , με στεφάνια στην προτομή του σβορώνου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Για το δημογραφικό,εγώ πιστεύω οι περισσότεροι θέλουν να κάνουν παιδιά,αλλά πέρα απο το οικονομικό προφανώς,φοβούνται την αιώνια δέσμευση με μια γυναίκα.Ή μην πέσουν σε λάθος γυναίκα.Όλοι οι παντρεμένοι μετά απο μερικά χρόνια,τους βλέπεις έξω και είναι φανερό ότι απλά συνυπάρχουν,ούτε κοιτάζονται μεταξύ τους,και κρατάμε το γάμο μόνο για τα παιδιά και για κοινωνικούς λόγους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936

11 δεν ήμασταν πριν :think:
Το + 1 εκατομμυριο σχεδον Ελληνων που την εκαναν με ελαφρα απο την ελλαδα, λογω της κρισης (εξαιτιας των κακων πολιτικων τους..) Το βαζει μεσα ο κος Μακης Τσεκουρίδης; / Να δουμε οταν θα γινει το Μπαμ με τους απεναντι ποιος θα παει να πολεμησει; Μηπως ειναι καιρος να ντυθουν και οι ελλεινηδες στο χακι; Τωρα που φαινεται οτι χρειαζονται χερια.. :embarrased:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Για το δημογραφικό,εγώ πιστεύω οι περισσότεροι θέλουν να κάνουν παιδιά,αλλά πέρα απο το οικονομικό προφανώς,φοβούνται την αιώνια δέσμευση με μια γυναίκα.Ή μην πέσουν σε λάθος γυναίκα.
Καποτε ρωτησε καποιος μαθητης εναν αρχαιο φιλοσοφο: Δασκαλε τι με συμβουλευεις; Να νυμφευτω και να κανω οικογενεια. Ή να παραμεινω αδεσμευτος; Τοτε εκεινος του απαντησε: Οτι και να επιλεξεις απο αυτα τα 'δυο'στο τελος θα το μετανιωσεις. Επομενως η επιλογη ειναι δικη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom