enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Καλα κρασιά. Θα μειώνεται και το ΑΕΠ της χώρας και τον ήπιαμε...
ναι γιατι μεχρι τωρα αυξανοταν τυπε
Καλα κρασιά. Θα μειώνεται και το ΑΕΠ της χώρας και τον ήπιαμε...
Καλά μην τρελαίνεστε κιόλας.
Είναι πλασματική η απογραφή αφού πολύς κόσμος δεν έχει απογραφεί.
Δεν υπάρχει και κάποια κύρωση.
Τοσα λεφτά που κόστισε η απογραφή, θα μπορούσαν να πουν ένα νούμερο στην τυχη και θα τους πιστεύαμε.
Έτσι κι αλλιώς ποιος ασχολείται? Μόνο οι ίδιοι για να μοιράζουν τις βουλευτικές έδρες.
μόλις μας πουν μια ωραία μέρα ότι οι μουσουλμάνοι έχουν πάει 5-6 μύρια και θα έχουν λόγο στη χώρα εκεί να δω αντιδράσεις...σε λίγο θα βγαίνεις έξω και θα ζητάς άδεια από τον πακη να πας στη δουλειά σου αν έχεις...
Ε τόσοι είμαστε με τους λάθρο !!τυπε για να τρομαξουμε τους τουρκους επρεπε να πουμε οτι γιναμε 30 εκατομυρια
Σωστά..... αρκετοί δεν απογράφηκαν, εγώ δεν απογράφηκα, η πρώην σύντροφος μου και η κόρη της δεν συμμετείχαν στην απογραφή. Τα αποτελέσματα της απογραφής είναι ανακριβής.Πολύς κόσμος είχε κάνει αποχή στην απογραφή!
Άμα βάλεις και τους Λαθρομετανάστες.......... είμαστε πάρα πολύ περισσότεροι!!!!!!!!!!!!!!!
Καθόλου...αυτοί που δεν απογράφηκαν έχουν ουσιαστικά απογραφεί ως πολίτες ενός άλλου κράτους.Σωστά..... αρκετοί δεν απογράφηκαν, εγώ δεν απογράφηκα, η πρώην σύντροφος μου και η κόρη της δεν συμμετείχαν στην απογραφή. Τα αποτελέσματα της απογραφής είναι ανακριβής.
Γίνεται κάθε δέκα χρόνια.Θα έπρεπε να το κάνουμε μετά από άλλα δέκα να μην κουραζομαστε;Σε περίοδο υγειονομικής κρίσης και αναμπουμπουλας θέλανε να κάνουν απογραφή...... Ανακριβής είναι η απογραφή. το 20% σίγουρα δεν απογράφηκε
Καλησπέρα, θα μπορούσε να γίνει μετά από ενα χρόνο. Ο κόσμος ειχε απισυντονιστει και δεν υπήρχε καθόλου η διάθεση για την απογραφή. Εκτιμώ.Γίνεται κάθε δέκα χρόνια.Θα έπρεπε να το κάνουμε μετά από άλλα δέκα να μην κουραζομαστε;
Διαφωνώ αγαπητέ.Η απογραφή γίνεται κάθε δέκα χρόνια.Ληξις.Καλησπέρα, θα μπορούσε να γίνει μετά από ενα χρόνο. Ο κόσμος ειχε απισυντονιστει και δεν υπήρχε καθόλου η διάθεση για την απογραφή. Εκτιμώ.
+1 εγώ τυπε. Τους έγραψα και στ @ρχιδια μου. Ας μετρήσουν λάθρο,γύφτους που είναι και ψηφοφόροι τους και μετά μετράνε και τους υπόλοιπους.Καλά μην τρελαίνεστε κιόλας.
Είναι πλασματική η απογραφή αφού πολύς κόσμος δεν έχει απογραφεί.
Δεν υπάρχει και κάποια κύρωση.
Οι λάθρο θα βοηθήσουν να έχουν δουλειά οι ακτοπλο'ι'κες και αεροπορικές συγκοινωνίες...πακετάρισμα και αποστολή πίσω!Πιστεύω ότι οι λάθρο μπορούν να βοηθήσουν υπό την προϋπόθεση να δουλεύουν για εμάς με πολύ χαμηλά μεροκάματα.
Όλες οι ευρωπα'ι'κες χώρες έχουν πτώση πληθυσμού...πλην Γαλλίας που λόγω Μουσουλμάνων αυξάνεται ο πληθυσμός.Με δείκτη γεννητικότητας πολύ κάτω από το όριο συντήρησης πληθυσμού (2,1+ παιδιά/γυναίκα) πάλι πολλούς μας έβγαλαν. Προφανώς είναι οι καραβιές των "ελληνοποιημένων" που αύξησαν το νούμερο αλλά και το ότι αυτοί πολλαπλασιάζονται πολύ περισσότερο από τους ιθαγενείς.
Βλέπουμε και τον σύριζα τον εθνοκαταστροφέα που είναι σταθερά γύρω στο 25% μετά από αυτά που έκανε αντί να είναι στο 3%. Φαίνεται και από αυτό πόσοι είναι στην πραγματικότητα οι "ελληνοποιημένοι", 10%++.
Σωστά..... αρκετοί δεν απογράφηκαν, εγώ δεν απογράφηκα, η πρώην σύντροφος μου και η κόρη της δεν συμμετείχαν στην απογραφή. Τα αποτελέσματα της απογραφής είναι ανακριβής.
Όλες οι ευρωπα'ι'κες χώρες έχουν πτώση πληθυσμού...πλην Γαλλίας που λόγω Μουσουλμάνων αυξάνεται ο πληθυσμός.
Ιδίως στην Αν.Ευρωπη υπάρχει μεγάλη μείωση πληθυσμού.
Διαρκώς αυξανεται...οι Μουσουλμάνοι κάνουν παιδιά αδιαφορώντας για το αν θα έχουν i-phone .Η τουρκία πως πάει;
Διαρκώς αυξανεται...οι Μουσουλμάνοι κάνουν παιδιά αδιαφορώντας για το αν θα έχουν i-phone .