Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
χαχαχαχαχαχαχαΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!
Εξαλλου ριχνει και την...χοληστερινη
χαχαχαχαχαχαχαΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!
Εξαλλου ριχνει και την...χοληστερινη
Ξερειs τι ασχημο πραγμα ειναι η αναποφασιστικοτητα??????? Πικρααααααααατου τη λέμε που κοτζαμ άντρας αντί να παρει μια αποφαση καθεται και ρωταει στο φορουμ.
Εσυ πριν παρεις την αποφαση σου αυτη πηρες τη συγκατάθεση μας?
Ξερειs τι ασχημο πραγμα ειναι η αναποφασιστικοτητα??????? Πικρααααααααα
καλη τυχηΤέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
Αμ δεν ξερω... αλλα φαντάζεσαι να ανοιγα θρεντ για το τι παπουτσι να βάλω σήμερα?
Εξαρταται πωs θα το παρουσιαζεs......Πχ.......αν εδειχνεs σε φωτο....λεμε τωρα ε???.....ενα ωραιο γυναικειο ποδι μακρυ....σαν αυτο που μαs τρελλαινει ολουs......και εκανεs την ερωτηση """τι ταιριαζει μ αυτο?""......Δεν ξερω αν θα σου ελεγαν για παπουτσια.....αλλα θα κεντριζεs το ενδιαφερον ολων οπωσδηποτε...Με εγγυηση δλδ
Και.....το παρουσιασεs ετσι οπωs το συζηταμε???????Θαγινε ...λαικο προσκυνημαπλακα πλάκα, ειχα ανοιξει θρεντ για παπουτσια.
Και.....το παρουσιασεs ετσι οπωs το συζηταμε???????Θαγινε ...λαικο προσκυνημα
Ξαναμανα καλωστην........Δεν πιστευουμε τιποτιs....Αν δεν δειξειs σε φωτο τοΕγω ψωνισα παντως
Ξαναμανα καλωστην........Δεν πιστευουμε τιποτιs....Αν δεν δειξειs σε φωτο τοποδιπαπουτσι δεν.....
Αιντεs καλοφορετο λοιπον.......Και για ναμαστε ον τοπικ εγκυρεs πληροφοριεs λενε οτι δεν θα ξαναπαει κανειs με ιεροδουλη και θα σβηστει και το χρεοs τηs Ελλαδαsτο παπουτσι δεν εχει ερθει ακομα....χοχο
35 ευρουλακια το πηρα....δε με χαλασε....σιγα μη βρεις παπουτσι με 35 ευρω στο Ελλαντα....
ρε μη σπαμαρουμε ομως...
απο σαντα μπαρμπαρα ειναιτο παπουτσι δεν εχει ερθει ακομα....χοχο
35 ευρουλακια το πηρα....δε με χαλασε....σιγα μη βρεις παπουτσι με 35 ευρω στο Ελλαντα....
ρε μη σπαμαρουμε ομως...
Mπηκανε οι γυφτοι στο e-bay?????????xaxaxaxaxaxaxαπο σαντα μπαρμπαρα ειναι
Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
τυπε οτι και να κανεις να θυμασε οτιΤέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
τυπε οτι και να κανεις να θυμασε οτι
στο τελος η διψα για μπουρδελα παντα νικαει
στα δικα σου λεφτα θα σου κανουμε κουμαντο;;Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;