life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εχει ανοιχτει απ την ιδια την ζωη εδω και αιωνεs....Σιγα μην περιμενε τωρα την ηλεκτρονικη γενια
να ανοιξουμε ενα θρεντ για την πολυγαμια?
Εχει ανοιχτει απ την ιδια την ζωη εδω και αιωνεs....Σιγα μην περιμενε τωρα την ηλεκτρονικη γενια
να ανοιξουμε ενα θρεντ για την πολυγαμια?
για το λογο αυτο, καλο ειναι μεταξυ ζευγαριων να αποφευγονται οι ερωτησεις που μπορουν να οδηγισουν σε ψευδεις απαντησεις. και ολα καλα.
Να σε στειλω στον Σεξ--Ασκητη να στο αναλυσει επιστημονικα η ακομα εισαι στην πρωτη μικρη???το εχει ανοιχτει εχει ανοιχτει...το θεμα ειναι αν οι αμεσα ενδιαφερομενοι το γνωριζουν
Να σε στειλω στον Σεξ--Ασκητη να στο αναλυσει επιστημονικα η ακομα εισαι στην πρωτη μικρη???
Αβαβαω απαπαω????
Οποιος εχει γκομενα / γυναικα και την απαταει ειναι για λυπηση κι αυτη κι ο ιδιος. Το ψεμα ειναι για τους δειλους και τους μικρους.
Μαλιστα.........αρα λοιπον θα ξερειs.....κι αφου ξερειs γιατι ζηταs να ξανατεθει το ζητημα????αβαβαω?απαπαω?
καλα ποτε πηγες σχολειο?
Δε θελω επιστημονικη αναλυση....εγω βαδιζω στο πανεπιστημιο της ζωης
Πραγματικά: γιατί να έχεις γκόμενα(μόνιμη σχέση) αν είναι να πας σε πουτάνες;;;πες μου ( με ειλικρινια) ποιο αο τα παρακατω σου συμβαινει:
1. δεν εχεις γκομενα
2. δεν εχεις γυναικα
3. all the above?
Μαλιστα.........αρα λοιπον θα ξερειs.....κι αφου ξερειs γιατι ζηταs να ξανατεθει το ζητημα????
Μηπωs εκανεs κοπανα απ το πανεπιστημιο εκεινο τον καιρο????
Πραγματικά: γιατί να έχεις γκόμενα(μόνιμη σχέση) αν είναι να πας σε πουτάνες;;;
Δεν βρίσκω νόημα-λόγο...
Κάνε αρπαχτές...
Εσενα σε ρωτησες; Τι σου απαντησες;Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
Δεν το βλεπω.......Μολιs το μαθημα εφτασε στα ...δυσκολα, ξαναξεφυλισσεs τιs πρωτεs σελιδεsηταν απο τα αγαπημενα μου κεφαλαια και θελω να εμβαθυνω
τα χεις μπλέξει λιγο στο μυαλουδάκι σου. Οι πουτάνες και οι αρπαχτες δεν καλύπτουν τις συναισθηματικές ανάγκες. Οι γκομενες συχνα δεν καλυπτουν τις σεξουαλικες αναγκες.
ο,τι κατάλαβες κατάλαβες.
Δικό σου ή σου χακάραν και σένα το λογαριασμό?
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω αλλά δεν μου βγήκε!!!Αυτο ακριβως, λες ψεματα γιατι εισαι μικρος και αδυναμος.
Εχεις αναγκη τη συναισθηματικη καλυψη απο ποιον? Απο καποιον που τον κοροιδευεις?
Μηπως εισαι λιγο μαλακας?
πες μου ( με ειλικρινια) ποιο αο τα παρακατω σου συμβαινει:
1. δεν εχεις γκομενα
2. δεν εχεις γυναικα
3. all the above?
Δεν το βλεπω.......Μολιs το μαθημα εφτασε στα ...δυσκολα, ξαναξεφυλισσεs τιs πρωτεs σελιδεs
""""Μια φορα κι εναν καιρο,ητανε ενα παλληκαρι που θαυμαζε την πριγκηπεσσα"""
Εγια μολα, εγια λεσα!
Αυτο ακριβως, λες ψεματα γιατι εισαι μικρος και αδυναμος.
Εχεις αναγκη τη συναισθηματικη καλυψη απο ποιον? Απο καποιον που τον κοροιδευεις?
Μηπως εισαι λιγο μαλακας?
Χαχαχαχαχαχαχαχα..............Και θελειs και να αποφοιτησειs!!!!! Τον Σεπτεμβρη με τον κηδεμονα σουτι λες μωρε? μπερδευτηκα