Νέα

Αποφάσισα να κόψω τις πουτάνες και να πηδάω μόνο την γκόμενά μου. Έκανα καλά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλα εκανες αλλα θα βαρεθεις νωρις.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
καλη επιλογη αλλα δε θα αντεξεις πολυ!ολοι εχουμε γινει καποια στιγμη αγκυρομουνηδες.θα ξαναγυρισεις στους αγωνιστικους χωρους συντομα :dancing: :dancing:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;

σαφως οχι. αυτο ειναι διαστροφη.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ωραιος ο φραπες ρε...ετσι και την αλλη φορα ποσταρισε ενα θρεντ και αξαφανιστηκε :2funny: :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
αν καθε βδομαδα εχεισ και αλλη γκομενα καλα εκαμεσ! :rockon:

αν η γκομενα σοθ ειναι ποθτανα παλι καλα εκαμεσ! :rockon:
μηπωσ εισαι ποθστησ? :think: :think:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εάν η γκόμενα σου είναι μουνάρα και κάνει πρόστυχο γαμήσι δεν χρειάζεται να ξοδεύεις για πουτάνες.
Καλά έκανες.

τραγικη πλανη. τραβα ρωτα ολους αυτους που ονειρευεσαι να γαμισεις τη γυναικα τους να δεις τι θα σου πουν. Οτι βαριουνται ασυστολα. Ολοι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Eγω και 10 γκομενες να εχω σε πουτάνα θα πάω....           :birdman: :birdman: :birdman:
 :rockon:Τωρα τι μπερδευουν την γκομενα με την πουτανα δεν καταλαβαινω.. :think:δηλαδη αν φτιαξω πισινα στο σπιτη δεν ξαναπαω για μπανιο στην θαλλασσα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
  :rockon:Τωρα τι μπερδευουν την γκομενα με την πουτανα δεν καταλαβαινω.. :think:δηλαδη αν φτιαξω πισινα στο σπιτη δεν ξαναπαω για μπανιο στην θαλλασσα...
Ελα ντε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απλα το θεμα ειναι οτι....δεν εχουν βιωσει απο κοντα τον μακροσυρτο δεσμο και βλεπουν μονο το απ εξω...τα φλουδια
Μεχρι να φτασουν στο  κουκουτσι........ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

χαχαχαχαχα :2funny:
μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι :grin:
το ιδιο ισχυει και για τη γκομενα σου ελπιζω :)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

απίθανh ''μεταφορά!'' χαχαχα  :boobies: :dancing:

Επισκέπτης
Καλύτερη η πουτάνα από την γκόμενα-πουτάνα πάντως...

Επισκέπτης
Οποιαδηποτε σχεση ειναι βασισμενη στο ψεμα δεν αξιζει να υπαρχει.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οποιαδηποτε σχεση ειναι βασισμενη στο ψεμα δεν αξιζει να υπαρχει.

σαφεστατα. για το λογο αυτο, καλο ειναι μεταξυ ζευγαριων να αποφευγονται οι ερωτησεις που μπορουν να οδηγισουν σε ψευδεις απαντησεις. και ολα καλα.  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom