apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ξερεις ποσες φορες ειπα αυτον τον μηνα π.χ δεν θα παω?Τελικα ειναι.....διψα
αλλα σταθηκε αδυνατο
τυπε ξερεις ποσες φορες ειπα αυτον τον μηνα π.χ δεν θα παω?Τελικα ειναι.....διψα
αμα δεν εχεις λεφτα ειναι δυνατον δεν κανουν και πιστωση ρε γαμωτοτυπε ξερεις ποσες φορες ειπα αυτον τον μηνα π.χ δεν θα παω?
αλλα σταθηκε αδυνατο
ενταξει τυπε δεν λεμε αν εισαι ανεργος,εκει σιγουρα θα το κοψεις οπως και πολλα αλλααμα δεν εχεις λεφτα ειναι δυνατον δεν κανουν και πιστωση ρε γαμωτο
ποσο???Λεβεντη μου ξερεις ποσο κοστιζει μια γκομενα το μηνα?
ρωταω ΄ποσο ?εγω εκανα το αναποδο
εκοψα τη γκομενα μου και γα,αω μονο πουτανες
πιο οικονομικα ειναι
τυπε ολο σε μπερδευω με τον μορτηποσο???
τυπε ξερεις ποσες φορες ειπα αυτον τον μηνα π.χ δεν θα παω?
αλλα σταθηκε αδυνατο
και αν παιρνεις παραπανω αλλα δεν τα βλεπεις τι κανειςενταξει τυπε δεν λεμε αν εισαι ανεργος,εκει σιγουρα θα το κοψεις οπως και πολλα αλλα
αλλα αν εχεις μια δουλεια και παιρνεις εστω 600-700 ευρω θα κοψεις απο καπου αλλου για να πας
τυπε λες αν πιουμε sprite να σβησει η διψα?Η ιδια διψα βασανιζει και μενα........Παντωs , μετα το μετανοιωνω ......μετα ομωs
που λες να μοιαζουμε ???τυπε ολο σε μπερδευω με τον μορτη
τι εχουμε διαδηλωσηΕιδεs να σε μαλωνει κανεναs????? Εξαλλου αυτην την ωρα στιs πουτανεs θα τουs βρειs μαζεμενουs
Τέρμα οι γκομενες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο τις πουτανες θα πηδάω . Καλά κάνω;
τι εχουμε διαδηλωση
στα νικ τυπεπου λες να μοιαζουμε ???
Τέρμα οι γκομενες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο τις πουτανες θα πηδάω . Καλά κάνω;
το πιστευεις οτι δεν εχω παει ποτε εκει? αλλα απο αλλου αμα θες ρωταστα νικ τυπε
τωρα λες να αρεσει και σε σενα η λιοσιων?
τυπε το παπουτσικο τι εγινε?το εδωσες?Πολυ καλα εκανες, κι εγω το ιδιο.
καλα σε εκοψα για επαγγελματια τυπε,σκας μεταξι ε?το πιστευεις οτι δεν εχω παει ποτε εκει? αλλα απο αλλου αμα θες ρωτα