Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Eπιτελους εφυγε αυτος ο μαλακοβιολης??Να κ κατι καλο

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
θα την ξεμιουταρουνε ρε σιγά

τι πανικός είναι αυτός κάθε φορά που μιουτάρεται γυναίκα, μην τυχόν και χαθούν οι πουλάδες του φόρουμ  :2funny: :2funny:

ισως επειδη τους πνιγει το δικιο για το αδικο μιουτ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ισως επειδη τους πνιγει το δικιο για το αδικο μιουτ...

ναι σιγά
άμα είναι γι'αυτό δεν ξέρουν σε ποιο φόρουμ βρίσκονται

πιο λογικό θα μου φαινόταν άμα έκαναν καιρό να την ξεμιουτάρουν και φωνάζανε ότι τους λείπει από το φόρουμ.
αυτός είναι λόγος να διαμαρτύρεσαι.

κατά τα άλλα φούσκες, αφού θα ξεμιουταριστεί  :sunglasses:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ο περσοναφαπα κ πρεζουρας μακραν οι ποιο μαλακες του σαιτ  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν νομιζω να θιχτηκε ο τυπος περσονας
θα δουλειες

εξαλλου το αποτελεσμα ηταν γνωστο απτην αρχη
δεν υπηρχε περιπτωση να μην κερδισει η παπια :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Υστερα απο το θρεντ μαλακεια που ανοιξα που ειχα σκοπο να αναδειξω τον πορνοπαπο η καποιους αλλους μαλακες προσβληθηκε κατα καποιο τροπο ο περσονας! Υπενθυμηζω πως ειμαι ο πιο μεγαλος μαλακας του σαιτ για να μην μου ζαλιζετε τα παπαρια οι περισοτεροι!

Σχετικα με το θεμα!

Πως είναι δυνατον ενα ατομο να εχει προσβληθει επειδη καποια μελη τον ψηφισαν για μαλακα? Δηλαδη τη συμπερηφορα ειναι αυτη? Τοσο ευαισθητα ειναι μερικα μελη?Και δεν αναφερμαι μονο για τον περσονα που μαζι του δεν εχω απολυτος τιποτα αλλα για πολλους! Δηλαδη στην κοινωνια εξω τι κανετε ρε? Δεν σας εχουν προσβαλει,δεν σας βρησει η οτιδηποτε αλλο? Και τι δλδ μετα απο αυτο για να καταλαβω αυτοκτονησατε?  :headbang:

Πραγματικα αν φταιω εγω επειδη ο περσονας αποχωρει ας με κανουν μπαν οι μοντς δεν εχω προβλημα ανοιγω αλλο προφιλ αλλα τοσο πολυ μπορει να θηχτει ενας ανθρωπος μπροστα σε μια οθονη? Δεν μπορω να καταλαβω

Παραδεχμαι οτι φερνω μεγαλο μεριδιο ευθηνης για το ανα αποχωρησει η οχι,διοτη εγω ανοιξα το θρεντ και απο τοτε πολλα μελη με θεωρουν μαλακα ηλιθιο και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε!

Ξετετα κατι? Και λεω τωρα κατη με τρωει που μερικα μελη εδω μεσα με θεωρουν μαλακα! Στα τετοια μου και να με κανουν μπαν κλπ!

Φιλους εχω,κοινωνικος ειμαι οι συγγενεις μου γνωριζουν καλα,ολοι αναγνωριζουν τον χαρακτηρα μου εξω και ο καθενας που με γνωριζει ξερει απολυτος τι χαρακτηρας ειμαι και με εχει αναγωρισει για φιλο του η γνωστο του,πολοι ξερουν τι ειμαι και ποιος ειμαι και χεστικα για τους ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ εδω μεσα!

Αυτα τα λεω και για τον περσονα αν εισαι κοινωνικος και εχεις κοινωνικες επαφες ,η εισαι αναγνορισμενος απο φιλους η συγγενεις ως καλος και αξιοπηστος ανθρωπος δεν πρεπει να καις δεκαρα για αυτους εδω μεσα!

Αν φταιω για την αποχωρηση ας με κανουν μπαν!

Τα συμπερασματα δικα σας!

Φιλε να σου εξηγησω μερικα πραγματα απο εμπειρια.
Ολοι οι τυποι αυτου του στυλ εδω μεσα περσονας,πορνπ.και λοιποι παρατρεχαμενοι
ειναι κατ'αρχη ατομα με μηδενικη αναγνωρισιμοτητα στην δουλεια τους (ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΡΕΧΕΙ)
κοινωνικα πολυ κατω του μεσου ορου.
Στειρα οσον αφορα την δημιουργικοτητα και γεματα με φθονο πολυ φθονο για οτι χαρουμενο
για οτι φιλικο για πραγματα που καποιοι κανουν λογω οικονομικης ευχεριας.
προσπαθουν να ντυσουν τον λογο τους με ενα ψευτοφιλοσοφικο ενδυμα και υψηλη διανοηση στην ουσια δοκησισοφια του κερατα.
Συνηθως αριστεριστες οχι αριστεροι,στο βαθος του μυαλου τους υπαρχει η ανατροπη (που ποτε δεν θαρθει)και τοτε θα αποκατασταθουν
επαγγελματικα,οικονομικα,κοινωνικα.
εχουν ονειρωξεις με τον τσε γκεβαρα ( καμμια σχεση ο ανθρωπακος με αυτους) και στην μιζερια της ζωης τους φταιει
ο φασισμος (ουτε καν ξερουν την λεξη),το κρατος,η αδικη κοινωνια ,πιθανον και ο ομερ βρυωνης.
περιφρονηστε τους θα σβυσουν σαν κερακια,ο αντιλογος τους θρεφει,τους δινει οντοτητα,τους κανει απο ανυπαρκτους υπαρκτους
αλλα θα παραμεινουν ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ 2010.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
ρε μαλακισμένα θα μ αφήσετε ν αγιάσω;
θα φύγω ήρεμα και πολιτισμένα είτε αρέσει στους γνωστούς αρρώστους του σάιτ, είτε όχι.

πρέπει ν αρχίσω πάλι γαμωμάνες για να φεύγουν όλοι με μπαν; :headbang:
καμμιά σχέση ο στάμ ή το θρεντ με την απόφαση.
Τελεία.
Αυτό για να μην υπάρχει κάποια σκιά για το συγκεκριμένο νικ με το οποίο δεν έχω να χωρίσω τίποτα.

Υ.Γ. 1
υπάρχουν οι γνωστοί κλωνομπαχαλάκηδες παντού και σε όλα τα θρεντ.
Διαπιστωμένα είναι καμμιά δεκαριά άρρωστοι. Η ανοχή έχει δημιουργήσει μια κατάσταση καθημερινής ιντερνετικής αλητείας όπου όλοι παρασύρονται και κανένας δεν τιμωρείται, ή αυτοί που τιμωρούνται δε φέρουν καμμιά, ή μικρή ευθύνη. Το έχω πει επανηλειμμένα και στον admin και σε μοντέρια.

Θα μου πει κανείς... τι διαφορά έχει η Ελλάς όξω από αυτό;
Καμμιά. Εξού και η επιτυχία η τεράστια του ελ λόγω φόρουμ.

Υ.Γ. 2
ποστάρω αυτούσια απάντηση σε μέλος που μου έστειλε πι εμ για να τελειώνει αυτή η μαλακία.

ρέι.... και γω σε πάω με χίλια κι ας στα χώνω πολλές φορές.
δεν είναι αυτός ο λόγος που αποχωρησα.. Το σκεφτομουνα καιρό.
Ο κύκλος μου εδώ μέσα έκλεισε για πολλούς και διαφόρους λόγους που δε χρειάζεται να αναλύσουμε.
Δε μου προσφέρει τίποτα πλέον η παρουσία μου εδώ και κατ επέκταση δεν μπορείτε και οι λοιποί να πάρετε κάτι παραπάνω από μένα.
Δυστυχώς αυτό που είμαι εδώ είμαι και όξω. και αυτό δεν το αντέχουν τα πουστράκια στην έξω ζωή. εδώ κάνουν το κομμάτι τους γιατί δεν έχουν που αλλού να το κάνουν.

για λόγους αρχής δε θα σου πω ποιός κρύβεται πίσω απο αυτούς που με βρίζουν αλλά να ξέρεις ότι η υποκρισία κάνει πάρτυ εδώ μέσα. 

Υ.Γ. 3
ελπίζω εάν και όταν επιστρέψω να βρω το φόρουμ πιο ήρεμο, πιο ώριμο και πιο πολιτισμένο.
μαλακακο γραφε καπου καπου να ξερουμε αν εισαι καλα..
ολοι πυροβολυμενοι ειμαστε επομενως μην θυμωνεις που σε αποκαλεσα ψυχοπαθη...
μια μπυρα θα την επινα μαζι σου και πιθανον μια φαπιτσα...θα σου εδινα....
αν και εχω σκοτωθει μαζι σου δεν σε μισω ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εμενα με ενοχλησε πολυ που ειμαι φιλος του κολλητος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μου ειπε οτι θα μου δανεισει χαλουμια αλλα τα εφαγε μαζι με το πεθερο του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πόσο gay μπορεί να 'σαι για να μπαίνεις με άλλο νικ για να την πεις σε κάποιον;
1. Τόσο; <--->
2. Τόσο; <-------->
3. Ή τόσο; <----------------------------------------------------->

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Λένε ότι οι άνδρες χτυπούν κάποιον όταν είναι όρθιος...στην συγκεκριμένη περίπτωση ο άνθρωπος είναι μεν όρθιος...αλλά είναι και απών...
Τον περσόνα δεν τον ξέρω...δεν τον έχω δεί...και δεν έχω αλλάξει μαζί του ούτε 1 πμ...
Αλλά θεωρώ μέγιστη πουστιά να βρίζεις κάποιον ο οποίος είναι απών...
Συνεχίστε όμως....
με διασκεδάζετε (άλα Περσόνα... :grin: )

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Λένε ότι οι άνδρες χτυπούν κάποιον όταν είναι όρθιος...στην συγκεκριμένη περίπτωση ο άνθρωπος είναι μεν όρθιος...αλλά είναι και απών...
Τον περσόνα δεν τον ξέρω...δεν τον έχω δεί...και δεν έχω αλλάξει μαζί του ούτε 1 πμ...
Συνεχίστε όμως....
Καλά εσύ παίχτη το έσκισες, τι απών λες, σε φόρουμ είμαστε, όχι σε ντιμπέιτ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Συνεχίστε όμως....
ωραιος ρε μπακ δεν ειναι πρεπον να μιλατε για καποιον αποντα αλλα συνεχιστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καλά εσύ παίχτη το έσκισες, τι απών λες, σε φόρουμ είμαστε, όχι σε ντιμπέιτ.

Παίχτη το ντιμπέϊτ είναι χειρότερο μπουρδέλο... ;) ;) ;)

ωραιος ρε μπακ δεν ειναι πρεπον να μιλατε για καποιον αποντα αλλα συνεχιστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι ρε...απλά χρησιμοποίησα την έκφραση...ειρωνικά! :2funny:

Επισκέπτης
Το αστειο που είναι?

Ο αστειος ή μαλλον ο γελοιος της υποθεσης εισαι εσυ, που ανοιγεις  thread για να "την πεις" και καλα σε καποιους που δε γουσταρεις ή που διαφωνεις με αυτα που γραφουν και μετα ανοιγεις αλλο για να απολογηθεις για τη μαλακια σου.
Στο ξανα γραφω. ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ αν ξαναγραψει ο περσονας, ουτως ή αλλως σπανια διαβαζα αυτα που εγραφε γιατι δεν μου αρεσε ο τροπος του, αλλα εσυ ρε τυπε πρεπει να εισαι πολυ κομπλεξικο ατομο. Ολοι μας εδω, εχουμε καποιουςες που τους "γουσταρουμε" ή που μας "τη σπανε" και διαφωνουμε με αυτα που γραφουν, αλλα δεν ανοιγουμε thread για να τους τους γελιοποιησουμε και καλα. Για κοιτα λιγο σοβαρα την περιπτωση σου γιατι δε σε βλεπω καλα.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ :rockon: :rockon: :rockon:

Γεμίσαμε πουστροφασιστάκια :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Ρε τρίκαρδε πας καλά? Είχες παρατηρήσει ποτέ πως έγραφαν και οι δύο? Αυτό και αν ήταν φασισμός.Δεν παραδέχομαι τίποτα από αυτά που λένε οι άλλοι, έχω πάντα δίκιο, τα ξέρω όλα, και αν ξεμείνω από επιχειρήματα βρίζω και προσβάλω. Τουλάχιστον οι άλλοι που έχουν τέτοια πιστεύω το δηλώνουν ξεκάθαρα ενώ ο περσόνας το έπαιζε και επαναστάτης,τεσπα δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο, ήθελε να αποχωρήσει και αποχώρησε τέλος

Επισκέπτης
Για να συνοψίζουμε..
Γέμισε το forum σαπάκια.
Ανθρωπάκια που η μόνη τους ίσως ευχαρίστηση είναι να την πέφτουν κρυμένοι πίσω από την ανωνυμία ενός νικ σε οποιονδήποτε έχει κάτι να πει αντιγράφοντας τις περισότερες φορές ατάκες και λογοπαίγνια.
Γεμίσαμε πουστροφασιστάκια που εδώ μέσα ξεπερνούν κάθε αναστολή που έχουν στην έξω ζωή και βγάζουν όλον τον καταπιεσμένο ελεεινό εαυτό.
Αυτό το forum κάποια στιγμή ήταν παρέα. Τώρα είναι κάτι άλλο..
Δε μιλάω αυτή τη στιγμή για τον περσόνα ή και τον πλέζουρα,άλλωστε ότι έχω να πω μαζί τους το λέω και κατ'ιδίαν.
Μιλάω για το χάλι που έχει μαζευτεί εδώ.
Τεσπα όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί με τους φελούς ας το πράξει.
Από μένα καληνύχτα και καλή συνέχεια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom