boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εσενα ποτε θα σε μουταρουν να γελασω λιγο;κοκοκοκοκοκοκοκο
εγώ είμαι γαμώ τα άτομα ρε
(ας με μιουτάρουν, θα με ξεμιουτάρουν μετά, σιγά την κρίση )
εσενα ποτε θα σε μουταρουν να γελασω λιγο;κοκοκοκοκοκοκοκο
θα την ξεμιουταρουνε ρε σιγά
τι πανικός είναι αυτός κάθε φορά που μιουτάρεται γυναίκα, μην τυχόν και χαθούν οι πουλάδες του φόρουμ
ισως επειδη τους πνιγει το δικιο για το αδικο μιουτ...
ποσους κλωνους εχεις εσυεγώ είμαι γαμώ τα άτομα ρε
(ας με μιουτάρουν, θα με ξεμιουτάρουν μετά, σιγά την κρίση )
Eπιτελους εφυγε αυτος ο μαλακοβιολης??Να κ κατι καλο
Υστερα απο το θρεντ μαλακεια που ανοιξα που ειχα σκοπο να αναδειξω τον πορνοπαπο η καποιους αλλους μαλακες προσβληθηκε κατα καποιο τροπο ο περσονας! Υπενθυμηζω πως ειμαι ο πιο μεγαλος μαλακας του σαιτ για να μην μου ζαλιζετε τα παπαρια οι περισοτεροι!
Σχετικα με το θεμα!
Πως είναι δυνατον ενα ατομο να εχει προσβληθει επειδη καποια μελη τον ψηφισαν για μαλακα? Δηλαδη τη συμπερηφορα ειναι αυτη? Τοσο ευαισθητα ειναι μερικα μελη?Και δεν αναφερμαι μονο για τον περσονα που μαζι του δεν εχω απολυτος τιποτα αλλα για πολλους! Δηλαδη στην κοινωνια εξω τι κανετε ρε? Δεν σας εχουν προσβαλει,δεν σας βρησει η οτιδηποτε αλλο? Και τι δλδ μετα απο αυτο για να καταλαβω αυτοκτονησατε?
Πραγματικα αν φταιω εγω επειδη ο περσονας αποχωρει ας με κανουν μπαν οι μοντς δεν εχω προβλημα ανοιγω αλλο προφιλ αλλα τοσο πολυ μπορει να θηχτει ενας ανθρωπος μπροστα σε μια οθονη? Δεν μπορω να καταλαβω
Παραδεχμαι οτι φερνω μεγαλο μεριδιο ευθηνης για το ανα αποχωρησει η οχι,διοτη εγω ανοιξα το θρεντ και απο τοτε πολλα μελη με θεωρουν μαλακα ηλιθιο και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε!
Ξετετα κατι? Και λεω τωρα κατη με τρωει που μερικα μελη εδω μεσα με θεωρουν μαλακα! Στα τετοια μου και να με κανουν μπαν κλπ!
Φιλους εχω,κοινωνικος ειμαι οι συγγενεις μου γνωριζουν καλα,ολοι αναγνωριζουν τον χαρακτηρα μου εξω και ο καθενας που με γνωριζει ξερει απολυτος τι χαρακτηρας ειμαι και με εχει αναγωρισει για φιλο του η γνωστο του,πολοι ξερουν τι ειμαι και ποιος ειμαι και χεστικα για τους ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ εδω μεσα!
Αυτα τα λεω και για τον περσονα αν εισαι κοινωνικος και εχεις κοινωνικες επαφες ,η εισαι αναγνορισμενος απο φιλους η συγγενεις ως καλος και αξιοπηστος ανθρωπος δεν πρεπει να καις δεκαρα για αυτους εδω μεσα!
Αν φταιω για την αποχωρηση ας με κανουν μπαν!
Τα συμπερασματα δικα σας!
μαλακακο γραφε καπου καπου να ξερουμε αν εισαι καλα..ρε μαλακισμένα θα μ αφήσετε ν αγιάσω;
θα φύγω ήρεμα και πολιτισμένα είτε αρέσει στους γνωστούς αρρώστους του σάιτ, είτε όχι.
πρέπει ν αρχίσω πάλι γαμωμάνες για να φεύγουν όλοι με μπαν;
καμμιά σχέση ο στάμ ή το θρεντ με την απόφαση.
Τελεία.
Αυτό για να μην υπάρχει κάποια σκιά για το συγκεκριμένο νικ με το οποίο δεν έχω να χωρίσω τίποτα.
Υ.Γ. 1
υπάρχουν οι γνωστοί κλωνομπαχαλάκηδες παντού και σε όλα τα θρεντ.
Διαπιστωμένα είναι καμμιά δεκαριά άρρωστοι. Η ανοχή έχει δημιουργήσει μια κατάσταση καθημερινής ιντερνετικής αλητείας όπου όλοι παρασύρονται και κανένας δεν τιμωρείται, ή αυτοί που τιμωρούνται δε φέρουν καμμιά, ή μικρή ευθύνη. Το έχω πει επανηλειμμένα και στον admin και σε μοντέρια.
Θα μου πει κανείς... τι διαφορά έχει η Ελλάς όξω από αυτό;
Καμμιά. Εξού και η επιτυχία η τεράστια του ελ λόγω φόρουμ.
Υ.Γ. 2
ποστάρω αυτούσια απάντηση σε μέλος που μου έστειλε πι εμ για να τελειώνει αυτή η μαλακία.
ρέι.... και γω σε πάω με χίλια κι ας στα χώνω πολλές φορές.
δεν είναι αυτός ο λόγος που αποχωρησα.. Το σκεφτομουνα καιρό.
Ο κύκλος μου εδώ μέσα έκλεισε για πολλούς και διαφόρους λόγους που δε χρειάζεται να αναλύσουμε.
Δε μου προσφέρει τίποτα πλέον η παρουσία μου εδώ και κατ επέκταση δεν μπορείτε και οι λοιποί να πάρετε κάτι παραπάνω από μένα.
Δυστυχώς αυτό που είμαι εδώ είμαι και όξω. και αυτό δεν το αντέχουν τα πουστράκια στην έξω ζωή. εδώ κάνουν το κομμάτι τους γιατί δεν έχουν που αλλού να το κάνουν.
για λόγους αρχής δε θα σου πω ποιός κρύβεται πίσω απο αυτούς που με βρίζουν αλλά να ξέρεις ότι η υποκρισία κάνει πάρτυ εδώ μέσα.
Υ.Γ. 3
ελπίζω εάν και όταν επιστρέψω να βρω το φόρουμ πιο ήρεμο, πιο ώριμο και πιο πολιτισμένο.
Πόσο gay μπορεί να 'σαι για να μπαίνεις με άλλο νικ για να την πεις σε κάποιον;εμενα με ενοχλησε πολυ που ειμαι φιλος του κολλητος...
μου ειπε οτι θα μου δανεισει χαλουμια αλλα τα εφαγε μαζι με το πεθερο του
Καλά εσύ παίχτη το έσκισες, τι απών λες, σε φόρουμ είμαστε, όχι σε ντιμπέιτ.Λένε ότι οι άνδρες χτυπούν κάποιον όταν είναι όρθιος...στην συγκεκριμένη περίπτωση ο άνθρωπος είναι μεν όρθιος...αλλά είναι και απών...
Τον περσόνα δεν τον ξέρω...δεν τον έχω δεί...και δεν έχω αλλάξει μαζί του ούτε 1 πμ...
Αλλά θεωρώ μέγιστη πουστιά να βρίζεις κάποιον ο οποίος είναι απών...
Συνεχίστε όμως....
με διασκεδάζετε (άλα Περσόνα... )
ωραιος ρε μπακ δεν ειναι πρεπον να μιλατε για καποιον αποντα αλλα συνεχιστεΛένε ότι οι άνδρες χτυπούν κάποιον όταν είναι όρθιος...στην συγκεκριμένη περίπτωση ο άνθρωπος είναι μεν όρθιος...αλλά είναι και απών...
Τον περσόνα δεν τον ξέρω...δεν τον έχω δεί...και δεν έχω αλλάξει μαζί του ούτε 1 πμ...
Αλλά θεωρώ μέγιστη πουστιά να βρίζεις κάποιον ο οποίος είναι απών...
Συνεχίστε όμως....
με διασκεδάζετε (άλα Περσόνα... )
Καλά εσύ παίχτη το έσκισες, τι απών λες, σε φόρουμ είμαστε, όχι σε ντιμπέιτ.
ωραιος ρε μπακ δεν ειναι πρεπον να μιλατε για καποιον αποντα αλλα συνεχιστε
Το αστειο που είναι?
Ρε τρίκαρδε πας καλά? Είχες παρατηρήσει ποτέ πως έγραφαν και οι δύο? Αυτό και αν ήταν φασισμός.Δεν παραδέχομαι τίποτα από αυτά που λένε οι άλλοι, έχω πάντα δίκιο, τα ξέρω όλα, και αν ξεμείνω από επιχειρήματα βρίζω και προσβάλω. Τουλάχιστον οι άλλοι που έχουν τέτοια πιστεύω το δηλώνουν ξεκάθαρα ενώ ο περσόνας το έπαιζε και επαναστάτης,τεσπα δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο, ήθελε να αποχωρήσει και αποχώρησε τέλοςΜΕΓΙΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ
Γεμίσαμε πουστροφασιστάκια
Πόσο gay μπορεί να 'σαι για να μπαίνεις με άλλο νικ για να την πεις σε κάποιον;
1. Τόσο; <--->
2. Τόσο; <-------->
3. Ή τόσο; <----------------------------------------------------->
Mικρό κώνωπα να πεις το πουλί σουδεν εχω αλλο νικ μικρε κώνωπα