Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι έγινε παλληκάρια? θα γεμίσουμε καμμιά διακοσαριά σελίδες πάλι με μαλακίες ????

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλη - αν και κοινη- κινηση marketing προς αναζωπύρωση του ενδιαφεροντος του σαιτ.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Υστερα απο το θρεντ μαλακεια που ανοιξα που ειχα σκοπο να αναδειξω τον πορνοπαπο η καποιους αλλους μαλακες προσβληθηκε κατα καποιο τροπο ο περσονας! Υπενθυμηζω πως ειμαι ο πιο μεγαλος μαλακας του σαιτ για να μην μου ζαλιζετε τα παπαρια οι περισοτεροι!

Σχετικα με το θεμα!

Πως είναι δυνατον ενα ατομο να εχει προσβληθει επειδη καποια μελη τον ψηφισαν για μαλακα? Δηλαδη τη συμπερηφορα ειναι αυτη? Τοσο ευαισθητα ειναι μερικα μελη?Και δεν αναφερμαι μονο για τον περσονα που μαζι του δεν εχω απολυτος τιποτα αλλα για πολλους! Δηλαδη στην κοινωνια εξω τι κανετε ρε? Δεν σας εχουν προσβαλει,δεν σας βρησει η οτιδηποτε αλλο? Και τι δλδ μετα απο αυτο για να καταλαβω αυτοκτονησατε?  :headbang:

Πραγματικα αν φταιω εγω επειδη ο περσονας αποχωρει ας με κανουν μπαν οι μοντς δεν εχω προβλημα ανοιγω αλλο προφιλ αλλα τοσο πολυ μπορει να θηχτει ενας ανθρωπος μπροστα σε μια οθονη? Δεν μπορω να καταλαβω

Παραδεχμαι οτι φερνω μεγαλο μεριδιο ευθηνης για το ανα αποχωρησει η οχι,διοτη εγω ανοιξα το θρεντ και απο τοτε πολλα μελη με θεωρουν μαλακα ηλιθιο και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε!

Ξετετα κατι? Και λεω τωρα κατη με τρωει που μερικα μελη εδω μεσα με θεωρουν μαλακα! Στα τετοια μου και να με κανουν μπαν κλπ!

Φιλους εχω,κοινωνικος ειμαι οι συγγενεις μου γνωριζουν καλα,ολοι αναγνωριζουν τον χαρακτηρα μου εξω και ο καθενας που με γνωριζει ξερει απολυτος τι χαρακτηρας ειμαι και με εχει αναγωρισει για φιλο του η γνωστο του,πολοι ξερουν τι ειμαι και ποιος ειμαι και χεστικα για τους ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ εδω μεσα!

Αυτα τα λεω και για τον περσονα αν εισαι κοινωνικος και εχεις κοινωνικες επαφες ,η εισαι αναγνορισμενος απο φιλους η συγγενεις ως καλος και αξιοπηστος ανθρωπος δεν πρεπει να καις δεκαρα για αυτους εδω μεσα!

Αν φταιω για την αποχωρηση ας με κανουν μπαν!
[size=15pt]
Τα συμπερασματα δικα σας![/size]

Ειμαι σιγουρος οτι το παιζες  :jerking: :jerking: ( :uglystupid:)

sorry κιολας αλλα δεν εχω αλλη εξηγηση  :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλα ρε... ειναι λογικα αυτα που γραφεις;;  :2funny: :2funny: :2funny:
Ενω εσυ που εχεις κανει ολα τα μελη φαν της χουντας ειναι λογικο?  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ολοι την ιδια υπογραφη με αυτην που ειχες εχουν  :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ενω εσυ που εχεις κανει ολα τα μελη φαν της χουντας ειναι λογικο?  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ολοι την ιδια υπογραφη με αυτην που ειχες εχουν  :2funny: :2funny:

Δεν επιβαλλω τιποτα σε κανενα..

ειμαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ :cheesy:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι