ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ασε ρε μεγαλε, μετα απο εσενα...οταν τελειωσεις τα τηλ στις πουτανες για ποση ωρα γαμαω... ;)
αλλο παρασκηνιο τουτο χαχαχαχαχ
ασε ρε μεγαλε, μετα απο εσενα...οταν τελειωσεις τα τηλ στις πουτανες για ποση ωρα γαμαω... ;)
τουλαχιστον μαθαμε το πρόβλημά σου..
αλλο παρασκηνιο τουτο χαχαχαχαχ
το δικο σου ειναι τοσο εμφανες που δεν χρειαζεται καν διευκρινησεις..
κοίταξεΠραγματικα αν φταιω εγω επειδη ο περσονας αποχωρει ας με κανουν μπαν οι μοντς δεν εχω προβλημα ανοιγω αλλο προφιλ αλλα τοσο πολυ μπορει να θηχτει ενας ανθρωπος μπροστα σε μια οθονη? Δεν μπορω να καταλαβω
Ας μην διαβαζες το θρεντ και εμενα στα αρχιδια μstam_90 που ανοιξες και νεα μαλακια.
ΣΤ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ που δεν θα ξανα γραψει ο περσονα.
ΣΤ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ που εχεις φιλους, συγγενεις, γκομενες ή γαμιαδες.
ΣΤ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ επισης, αν νιωθεις ενοχες για τις μαλακιες που εγραψες.
Ας μην διαβαζες το θρεντ και εμενα στα αρχιδια μ
Μ΄ετρωγε η περιεργεια να δω τι μαλακια thread ανοιξε ο τυπος με τα 11 μηνυματα ημερησιως. Καλα να παθω. Αλλα μη μιλας εσυ για "εικονικους" και για την "εξω ζωη" γιατι μαλλον δεν εχεις.
Είσαι όντως μεγάλη ψυχή stam_90 που προσφέρεις το nick σου θυσία για τον persona.. :'(
Το αστειο που είναι?AXXAXXXAXXXXAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Το αστειο που είναι?
σπευδω ταχεωςρε για την λουκρητια θα ανοιξει κανενας θρεντ;
εσενα ποτε θα σε μουταρουν να γελασω λιγο;κοκοκοκοκοκοκοκοθα την ξεμιουταρουνε ρε σιγά
τι πανικός είναι αυτός κάθε φορά που μιουτάρεται γυναίκα, μην τυχόν και χαθούν οι πουλάδες του φόρουμ
θα την ξεμιουταρουνε ρε σιγά
τι πανικός είναι αυτός κάθε φορά που μιουτάρεται γυναίκα, μην τυχόν και χαθούν οι φοραδες του φόρουμ
νατος ο εθελοντης....ρε ....πασα για τον θεσσαλο εδινα......σπευδω ταχεως
πιο καλο το φοραδες.,.....