Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ο περσονας ουτος η αλλιως θα εφευγε παντα τετοια εποχη φευγει γιατι παει τουρ στα νησια να γαμησει τις πρωτες τουριστριες απλα θελησε να βρει καποια αφορμη και αυτο ηταν ολο!!!!!

περσονα γαμησε και για μας καμμια γερμανιδα!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
[size=10pt][size=10pt]1personaταρχιδιαμουκρατα [/size][/size]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο τελευταιος των μοικανων της μαλακιας που το βαρουσε....

ο πανεπιστημονας του σαιτ ο ξερολας του σαιτ ο πιο πλουσιος ανθρωπος στο σαιτ :jerking: :jerking: :jerking:

ο γνωστης του ποδοσφαιρου της πολιτικης και γενικα ο πρωθυπουργος του bourdela.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στα αρχιδια μας ....

υγ..
θα ξαναγυρισει σε μια εβδομαδα το πολυ...

ενα ακομη πρεζονι του διαδυκτιου ειναι. . :sunglasses:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
εμενα με ενοχλησε πολυ που ειμαι φιλος του κολλητος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μου ειπε οτι θα μου δανεισει χαλουμια αλλα τα εφαγε μαζι με το πεθερο του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σοβαρά μιλάω.

Εκτός από την Ελλάντα που φτωχένει, σιγά-σιγά και το σάιτ φτωχένει και αυτό.
Εκτός από την Ελλάντα που διώχνει τα παιδία της και το σάιτ διώχνει τις ΜΕΓΑ΄ΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ.

Δεν θέλω να απαρυθμήσω (είναι άλλωστε μεγάλος ο κατάλογος) όσων φίμοσε -λιδόρησε-χλεύασε το σαιτ.

Θα μιλήσω για τους τελευταίους

ΠΛΕΖΟΥΡΑΣ-ΑΧΑΧΟΥΧΑ-ΒΟΘΡΟ-ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ και ΠΕΡΣΟΝΑ

Επισκέπτης
Παρατηρήσεις:
1)Σας καίει που δεν γράφει πια ακόμα και σε εσάς που τον βρίζετε ασύστολα(για να μην πω ακόμα περισσότερο καίει αυτούς)
2)Αποκλείεται να μην γράφει εξαιτίας του εν λόγω θρεντ..απλά βαρέθηκε ,ξενέρωσε,κάνει off κτλ κτλ.
3)Να επιστρέψει πίσω άμεσα.Και αυτός και ο Πλέζουρας.Μορφές.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Παρατηρήσεις:
1)Σας καίει που δεν γράφει πια ακόμα και σε εσάς που τον βρίζετε ασύστολα(για να μην πω ακόμα περισσότερο καίει αυτούς)
2)Αποκλείεται να μην γράφει εξαιτίας του εν λόγω θρεντ..απλά βαρέθηκε ,ξενέρωσε,κάνει off κτλ κτλ.
ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ :rockon: :rockon: :rockon:

Γεμίσαμε πουστροφασιστάκια :fuck2: :fuck2: :fuck2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το χει ξανακανει παλια?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
αν το σαιτ γινει ερωτικου και μονο περιεχομενου οπως αρχικα ηταν τοτε θα φυγουν πολλοι απο εδω μεσα....

καλη συνεχεια σε ολους και ολες.

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Σοβαρά μιλάω.

Εκτός από την Ελλάντα που διώχνει τα παιδία της και το σάιτ διώχνει τις ΜΕΓΑ΄ΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ.

Δεν θέλω να απαρυθμήσω (είναι άλλωστε μεγάλος ο κατάλογος) όσων φίμοσε -λιδόρησε-χλεύασε το σαιτ.

και ΛΟΥΚΡΙΤΙΑ..... :2funny:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ο αχαχουχας???....μηπως να λυπηθουμε που εφυγε και ο αντονιονι που μεσα σε σαιτ για ντελα μας την ελεγε για τις συνηθειες μας...???

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Σοβαρά μιλάω.

ιστορικες μορφες. . .

τη μαλακιας του ιντερνετ. .  :uglystupid: :uglystupid:

ο αχαχουχας εχει μπει με αλλο νικ :uglystupid: :uglystupid:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
αν το σαιτ γινει ερωτικου και μονο περιεχομενου οπως αρχικα ηταν τοτε θα φυγουν πολλοι απο εδω μεσα....

καλη συνεχεια σε ολους και ολες.

μπα εσενα σε επιασε ο πονος για το μπουρδελα;

Επισκέπτης
Παρατηρήσεις:

1) όπως το'πες.
2) Αυτό έλειπε.
3) Στα παπάρια τους..

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
μας καίει μας καίει...

α :2funny:χχχχ γυρνα πισω μαλακακαααααααααα  :2funny:

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ :
Κάποιοι έχουν ταυτίσει τον εαυτό τους με το avatar και το nickname τους, και ζουν ΜΟΝΟ μέσα από το διαδίκτυο, διαφημίζοντας ενίοτε και τον αριθμό των post τους (τα περισσότερα από τα οποία είναι ανούσια, εκτός θεματολογίας του site και ανορθόγραφα). Έτσι παρεξηγούνται, τσακώνονται, κάνουν φιλίες και πιθανόν να έχουν και σεξουαλικές σχέσεις, εικονικά.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ :
Αν δεν πάει στο δίπλα μαγαζί, από το οποίο έφυγε για να έρθει εδώ, ενώ εκεί είχε πάει όταν έφυγε από εδώ, θα ξανάρθει, εκός αν βρει άλλο μαγαζί παραδίπλα, να το αναδείξει με την σοφία, τις γνώσεις του και γενικά με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο διαδίκτυο.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
οχι βεβαια δεν με επιασε ο πονος μου για τα ντελα αλλα για τους μεταναστες,την φορολογηση της εκκλησιας,την μις πατσαβουρα,τον μπαοκ,τα συμπληρωματα υγεινης διατροφης,την εξαφανιση των κροκοδειλων στον αμαζονιο,τους τερμιτες στην αυστραλια και τα αρχιδια μου κουνιουνται....

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
...
Πραγματικα αν φταιω εγω επειδη ο περσονας αποχωρει ας με κανουν μπαν οι μοντς δεν εχω προβλημα ανοιγω αλλο προφιλ...

Είσαι όντως μεγάλη ψυχή stam_90 που προσφέρεις το nick σου θυσία για τον persona..  :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom