Καλημέρα και ευχαριστώ δημόσια για την ευκαιρία που μου δώθηκε να συμμετέχω ξανά στο μπου. Έχω προκαλέσει την αποπομπή μου 2 φορές, γιατί έχω anger issues τα οποία σε συνδυασμό με το ότι είμαι αρκετά αφελής με παρασύρουν πολύ εύκολα σε στημένες διενέξεις και προκλήσεις. 'Εχω επίσης ένα παράξενο κόλλημα με τις άδικες - όπως μπορεί να τις βλέπω εγώ - επιθέσεις σε άλλα μέλη οπότε παρεμβαίνω και πάλι το αποτέλεσμα είναι κακό για εμένα και την ηρεμία μου.
Από την άλλη όμως, είμαι ενεργό μέλος από το 2005, τότε που ο μοναδικός τρόπος ενημέρωσης είμασταν τα μέλη μεταξύ μας και οι επικοινωνίες/κριτικές μας. Δεν υπήρχε πουθενά ούτε ενημέρωση για τις βάρδιες, ούτε τηλέφωνα επικοινωνίας, τίποτα. Μόνο τα καθημερινά κασκαντεριλίκια των μελών.
Μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό, αλλά θεωρώ τις κριτικές μου κομμάτι των αναμνήσεων που έχω σαν άνθρωπος. Συνδέονται με καταστάσεις της ζωής μου, αλλά και με τις αλλαγές του χαρακτήρα μου μέσα στα χρόνια. Στουντιάκιας όταν ήμουν παντρεμένος, μία μεγάλη διακοπή όταν αφού χώρισα γνώρισα μία εκπληκτική γυναίκα και δεν ένιωσα την ανάγκη να ξενογαμήσω, και ξανά επιστροφή στη δράση τα τελευταία χρόνια. Κάθε μία κριτική, την θυμάμαι σαν να ήταν εχθές.
θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τους admins και τον Αντισθένη, που έχει δείξει αρκετή υπομονή με εμένα, αν γίνεται να κολλήσουν οι παλιές κριτικές μου στο τωρινό μου προφίλ. Υπάρχουν πολλές κριτικές με το όνομα "since1991_old" αλλά και μερικές πιο πρόσφατες με το "Since1991". Υπάρχουν επίσης αρκετές με το username "Salvador Dali".
Τα σέβη μου