Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.397
- Πόντοι
- 3.656
αυτος!ο γκρρρρ?
αυτος!ο γκρρρρ?
δρομοκαιτειο....αυτος!
εκτακτα νεα βρεθηκε βρεθηκε
η ερευνα καπου εδω ληγει καθως εφερε την αποστολη της πετυχημενα
οποιος αλλος χαθει ενημερωστε να ξεκινησει νεα ερευνα
η υποθεση παει αρχειο
τελος
σε αγαπαει ρε ο πουση οριστε μας εσκασες ολους welcome backΡε εισαι μορφη, τι ειναι αυτα
και τωρα που σε βρηκα,πες μας γιατι εξαφανιστηκες τυπε :S :S :SΡε εισαι μορφη, τι ειναι αυτα
Να σε συγχαρω κι εγω απο τη μερια μου. Ο γονιμος διαλογος για το θεμα και τα μηνυματα που ανταλλαξαμε, εφεραν αποτελεσμα. Η επιτυχια ομως σου ανηκει. Χαιρομαι που βοηθησα να ξεδιαλυνεις αυτη τη δυσκολη υποθεση. Ο δρομος μπροστα σου ανοιγεται διαπλατα για νεες επιτυχιες.υγ θελω να ευχαριστησω δημοσια τον κυριο νεαρχο κουκη για τις συνομιλιες που ειχαμε και τη βοηθεια του στην ερευνα
Ο αγαπητος σε ολους Προφεσορ, κοσμημα του σαιτ, με τις καθιερωμενες ενημερωσεις του για τους οικους ανοχης, καθε ΣαββατοΚυριακο, τακτικως και ανελιπως, τι απεγινε; Ελπιζω να ειναι παντα καλα. Θυμαμαι λιγο πριν αποχωρησει, ειχε εκφρασει παραπονο για καποια διενεξη που ειχε. Πικρια ειχε εκφρασει μαλλον για συμπεριφορες μελων. Αν θυμαμαι καλα.
θ τ πήραν φανταρο μουτρο !!Ρε παιδιά ο στρατηγός Chevalier Fidèle τι απέγινε,μου είχε παραθέσει κάτι ωραίες συνεντεύξεις και γενικά φαινόταν ψαγμένος τύπος,καιρό έχω να τον ακούσω,ξέρει κανείς τίποτα
γασπαρη εσυ;Ο mitsos_35 έχει να συνδεθεί από τις 19/12.
Όταν πήγα να του στείλω μήνυμα μετά από λίγο καιρό,έγραφε ότι ο χρήστης δεν υπάρχει..
θ τ πήραν φανταρο μουτρο !!
Και μετα εξαφανιστηκες εσυ...Ο αγαπητος σε ολους Προφεσορ, κοσμημα του σαιτ, με τις καθιερωμενες ενημερωσεις του για τους οικους ανοχης, καθε ΣαββατοΚυριακο, τακτικως και ανελιπως, τι απεγινε; Ελπιζω να ειναι παντα καλα. Θυμαμαι λιγο πριν αποχωρησει, ειχε εκφρασει παραπονο για καποια διενεξη που ειχε. Πικρια ειχε εκφρασει μαλλον για συμπεριφορες μελων. Αν θυμαμαι καλα.