Επισκέπτης
και μάλιστα όλοι ξέρουν ότι ο κρονχόλιο είναι κλώνος και μερικοί ξέρουν και ποιος είναι στην πραγματικότητα.
εγω δεν τους πολυ ξερω αυτους που εγραφαν κ γραφουν στα αθλητικα αλλα φανταζομαι ποιος ειναι....
και μάλιστα όλοι ξέρουν ότι ο κρονχόλιο είναι κλώνος και μερικοί ξέρουν και ποιος είναι στην πραγματικότητα.
η δημοκρατία στο απόσπασμα.απότι κατάλαβα ο ίδιος ο Aρίων το αποφάσισε και καλά έκανε. Eδώ συχνάζουν μάγκες μπουρδελιάρηδες αλλά και αρκετές σιχαμερές πουτάνες...
ήδη μπαίνουν άτομα και ζητούν έγκριση για να γίνουν μέλη και να κάνουμε ανταλλαγή απόψεων και διάφορων άλλων θεμάτων που μας αφορούν.στο κλαμπ που υποσχέθηκα και είναι υπό κατασκευή θα μπαίνετε με το λινκ
τι να κάνουμε υπάρχουν και τραμπούκοι που βρίζουν ετοιμοθάνατες μάνες.ε , οχι και να στην πεφτουν με π.μ. Τι δηλαδη? Ειναι μαγκια οι προσωπικες απειλες? Δεν υπαρχουν μετρα γι αυτο απο τι site?
τι να κάνουμε υπάρχουν και τραμπούκοι που βρίζουν ετοιμοθάνατες μάνες.
Για μια άλλη φορά κάνω έκκληση στον ΑΡΙΩΝ να μην φύγει.τι να κάνουμε υπάρχουν και τραμπούκοι που βρίζουν ετοιμοθάνατες μάνες.
μερικοί βιάστηκαν να κρίνουν το άνοιγμα αυτού του θρεντ σαν μαλακία του αρίωνα καλπ αν το δεις όμως ποιο σφαιρικά το θρεντ αυτό είναι καλό για το σαιτ γιατί απλά πολλά μέλη πλέον δείχνουν έμπρακτα την αποστροφή τους προς αυτά τα άτομα που ρυπαίνουν το σαιτ.Απλά αίσχος, ντρέπομαι για λογαριασμό τους
καλώς τον σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια που κάτι σαν εσένα τον ανεβάζεται τον Αρίωνα πες και άλλα μάλλον όταν είσουν μικρός ο μπαμπας σου δεν αγόραζε πολύ πιπέρι στην μαμά σου για να σου βάλει στο στόμα.
γράψε αγόρι μου και μετά αυτός που σε προστατεύει ας τα σβήνει όπως πριν.Εγώ σε ευχαρίστω ξεμωραμένε γέρο τυροπίτα που μας αδείαζεις την γωνία και παριστάνεις και τον τρίτο.Ηλίθιε αφού ξέρουμε οτί είσαι κλώνος του αριον μπετόβλακα.
Για να περιμένεις αναγνώριση και ανέβασμα από ένα μπουρδελοσαιτ φαίνεται πόσο ξεφτυλισμένος και τελειωμένος γέρος είσαι.
γράψε αγόρι μου και μετά αυτός που σε προστατεύει ας τα σβήνει όπως πριν.
στενοχωριέμαι που σε χάνω.Συνέχισε να βλέπεις συνωμωσίες παντού όπως όλοι οι κουμουνιστές.
Να σαι καλά που μας αδειάζεις την γωνία.Μόνο οι τσόντες σου θα μας λείψουν αλλά βρίσκουμε και από αλλού.
στενοχωριέμαι που σε χάνω.
αυτος ο "cornholio" που συνεχως εβριζε και προκαλουσε τον αριωνα
ποιανου κλωνος να ηταν αραγε;
για δες ποιο κάτω έναν λεβέντη που βρίζει?αυτος ο "cornholio" που συνεχως εβριζε και προκαλουσε τον αριωνα
ποιανου κλωνος να ηταν αραγε;
αυτος που εβριζε τον αριωνα και που δεν ΕΙΧΕ τα παντελονια
να τον βριζει και να τον προκαλει με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ του νικ
ποιος να ηταν αραγε;