Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.887
- Πόντοι
- 12.756
δλδ την γλύτωσε οριστικά το παλικάρι από τους νωντότυπους ?
πρεπει να αλλαξεις αβαταρ .. πολυ το κρατησες αυτο
δλδ την γλύτωσε οριστικά το παλικάρι από τους νωντότυπους ?
Οπως την γλυτωνει ενας χρηστης απο τα ναρκωτικα. Μονος του πηγαινει να βρει την δοση του. ;)
πρεπει να αλλαξεις αβαταρ .. πολυ το κρατησες αυτο
όχι... βρήκα επιτέλους αυτό που μου ταιριάζει
Ε ο Καζαμπούμπουρας που χάθηκε??????
Δηλαδή έφυγε μόνιμα?Πηγε στο χωριο να καλιεργησει τα κτηματα, σαν τον τζωρτζογλου στο σημαδι του ερωτα
το ανακοινωσε επισημα απ οτι θυμαμαι
Την ίδια απορία εχω και για τον βαγκο δε πιμπ,τον θυμάστε καθόλου??πολυ ενδιαφέρουσες οι απόψεις του στα αθλητικά...Ε ο Καζαμπούμπουρας που χάθηκε??????
Κατσε να το βαλω απο κατω το quote για να πεσουν πανω τα σκατα
Την ίδια απορία εχω και για τον βαγκο δε πιμπ,τον θυμάστε καθόλου??πολυ ενδιαφέρουσες οι απόψεις του στα αθλητικά...
εσύ το φλίπερ στο μαλάκι, το παπάκι σου και πούλο
να προλάβεις το καινούργιο i-phone κάγγουρα
και προσοχή με τις σούζες μη βρεις βτερό και φας σάρα
Δεν βαζω φλιπερ και ζελεδες στα μαλλια , ειμαι αναρχας !!!
και εχω σκουτερ μεγαλο βρε μαλακα , αυτο δεν σηκωνεται σουζα με τιποτα
iphone θα παρω μαλακα ζηλιαρη ... που μου εμαθες και εσυ τις μαλακιες που λεει ο gl με τα ανοιχτου κωδικα , εχει ανοιξει ολους τους κωλους απο το κοπαδι του στο γαμησι και θελει και τηλεφωνο με ανοιχτου κωδικα λογισμικο , ο βλαχος , που εγινε αντιμ κατα τυχη και μου την ειδε bill gates
....ναι ρε.....είναι καλός παιδί....ο σταμ,τον ειχαν σκισει εδώ.......
Γιατί το λες αυτό τύπε???Είναι καλό παιδάκι αλλά τέρμα χαζός.
τι ειναι αντιμ ρε φιλε;Δεν βαζω φλιπερ και ζελεδες στα μαλλια , ειμαι αναρχας !!!
και εχω σκουτερ μεγαλο βρε μαλακα , αυτο δεν σηκωνεται σουζα με τιποτα
iphone θα παρω μαλακα ζηλιαρη ... που μου εμαθες και εσυ τις μαλακιες που λεει ο gl με τα ανοιχτου κωδικα , εχει ανοιξει ολους τους κωλους απο το κοπαδι του στο γαμησι και θελει και τηλεφωνο με ανοιχτου κωδικα λογισμικο , ο βλαχος , που εγινε αντιμ κατα τυχη και μου την ειδε bill gates
Είναι καλό παιδάκι αλλά τέρμα χαζός.
Όταν αναλάβατε δεν πηρατε φάκελο; Δεν είχε στοιχεία μέσα;τι ειναι αντιμ ρε φιλε;