- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.637
- Πόντοι
- 42.697
οποιος μιλαει με τον περσονα να του δωσει χαιρετισματα και να μου πει τι κανει η λατρεια περασε τοσος καιρος
θα του τα μεταφερω....
οποιος μιλαει με τον περσονα να του δωσει χαιρετισματα και να μου πει τι κανει η λατρεια περασε τοσος καιρος
θα του τα μεταφερω....
γιατί σταμάτησε να γράφει αυτός??οποιος μιλαει με τον περσονα να του δωσει χαιρετισματα και να μου πει τι κανει η λατρεια περασε τοσος καιρος
τυπε ετσι οπως τα λες μοιαζει με τους κακους στρατιωτικους που διωχνει το κρατος και φτιαχνουν παρακρατικες οργανωσεις...για μενα καλα εκανε ο κοτοσταμουλης και τα παρατησε ,το θεμα ειναι να μην υποτροποιασει γιατι τοτε θα φαει αγριο κραξιμο και δικαια ,εξον και φτιασει κλωνο ,θα δουμε ,λιγη υπομονη σε κανα 2 μερες μπορει να σκασει ,θα πει τα γνωστα οτι παρακολουθουσε καιρο το σαιτ κ.λ.π. ,θα τον καταλαβουν αμεσως ,οσο για το διπλανο σαιτ ,ολη η μουργα και τα καθηζηματα που τα εδιωξαν απο δω βρηκαν ασυλο εκει ,μεχρι και μπολντοθρεντ εχουν φτιασει ...
...οχι εδω ειναι αλλη περιπτωση αφου ηταν οικοιοθελης η αποχωρηση ,το θεμα ειναι ποσο θ ανταξει εκτος ,αν αντεξει τελικα ,οψομεθα...τυπε ετσι οπως τα λες μοιαζει με τους κακους στρατιωτικους που διωχνει το κρατος και φτιαχνουν παρακρατικες οργανωσεις
Ρώτησε τό κομμούνι ........ είναι σύντροφάκιαΠου πηγε εκεινος ο τελειωμενος ο νατσος?
μηπως επαθε τιποτα απο υπερβολικη δοση χορτου??? ανυσηχω
Εε??
...ο νατσος ,ο ποντικας ,ο κλοουζερ 822 ,και κεινος ο τρικαρδος με τις λιρες ,εξαφανιζολ ολοι τους...Που πηγε εκεινος ο τελειωμενος ο νατσος?
μηπως επαθε τιποτα απο υπερβολικη δοση χορτου??? ανυσηχω
Μήπως όλοι αυτοί ήταν ένας και χάθηκαν μαζί;...ο νατσος ,ο ποντικας ,ο κλοουζερ 822 ,και κεινος ο τρικαρδος με τις λιρες ,εξαφανιζολ ολοι τους...
Μήπως όλοι αυτοί ήταν ένας και χάθηκαν μαζί;
Ρε δε γαμιέσαι να ασπρίσειςΣε λιγο καιρο θα γραφει και το νικ σου εδω , πουσταριό
Ρε δε γαμιέσαι να ασπρίσεις
Με το καλόθα παω διακοπες σε κανα εξωτικο νησι να ξαναμαυρισω
Με το καλό
...ο νατσος ,ο ποντικας ,ο κλοουζερ 822 ,και κεινος ο τρικαρδος με τις λιρες ,εξαφανιζολ ολοι τους...
...ο νατσος ,ο ποντικας ,ο κλοουζερ 822 ,και κεινος ο τρικαρδος με τις λιρες ,εξαφανιζολ ολοι τους...