- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 493
- Like
- 39.132
- Πόντοι
- 42.697
οποιος μιλαει με τον περσονα να του δωσει χαιρετισματα και να μου πει τι κανει η λατρεια περασε τοσος καιρος
θα του τα μεταφερω....
οποιος μιλαει με τον περσονα να του δωσει χαιρετισματα και να μου πει τι κανει η λατρεια περασε τοσος καιρος
θα του τα μεταφερω....
γιατί σταμάτησε να γράφει αυτός??οποιος μιλαει με τον περσονα να του δωσει χαιρετισματα και να μου πει τι κανει η λατρεια περασε τοσος καιρος
τυπε ετσι οπως τα λες μοιαζει με τους κακους στρατιωτικους που διωχνει το κρατος και φτιαχνουν παρακρατικες οργανωσεις...για μενα καλα εκανε ο κοτοσταμουλης και τα παρατησε ,το θεμα ειναι να μην υποτροποιασει γιατι τοτε θα φαει αγριο κραξιμο και δικαια ,εξον και φτιασει κλωνο ,θα δουμε ,λιγη υπομονη σε κανα 2 μερες μπορει να σκασει ,θα πει τα γνωστα οτι παρακολουθουσε καιρο το σαιτ κ.λ.π. ,θα τον καταλαβουν αμεσως ,οσο για το διπλανο σαιτ ,ολη η μουργα και τα καθηζηματα που τα εδιωξαν απο δω βρηκαν ασυλο εκει ,μεχρι και μπολντοθρεντ εχουν φτιασει...
...οχι εδω ειναι αλλη περιπτωση αφου ηταν οικοιοθελης η αποχωρηση ,το θεμα ειναι ποσο θ ανταξει εκτος ,αν αντεξει τελικα ,οψομεθα...τυπε ετσι οπως τα λες μοιαζει με τους κακους στρατιωτικους που διωχνει το κρατος και φτιαχνουν παρακρατικες οργανωσεις![]()
Ρώτησε τό κομμούνι ........ είναι σύντροφάκιαΠου πηγε εκεινος ο τελειωμενος ο νατσος?
μηπως επαθε τιποτα απο υπερβολικη δοση χορτου??? ανυσηχω![]()
Εε??
...ο νατσος ,ο ποντικας ,ο κλοουζερ 822 ,και κεινος ο τρικαρδος με τις λιρες ,εξαφανιζολ ολοι τους...Που πηγε εκεινος ο τελειωμενος ο νατσος?
μηπως επαθε τιποτα απο υπερβολικη δοση χορτου??? ανυσηχω![]()
Μήπως όλοι αυτοί ήταν ένας και χάθηκαν μαζί;...ο νατσος ,ο ποντικας ,ο κλοουζερ 822 ,και κεινος ο τρικαρδος με τις λιρες ,εξαφανιζολ ολοι τους...
Μήπως όλοι αυτοί ήταν ένας και χάθηκαν μαζί;![]()
Ρε δε γαμιέσαι να ασπρίσειςΣε λιγο καιρο θα γραφει και το νικ σου εδω , πουσταριό![]()
Ρε δε γαμιέσαι να ασπρίσεις![]()
Με το καλό![]()
θα παω διακοπες σε κανα εξωτικο νησι να ξαναμαυρισω
![]()
![]()
Με το καλό
![]()
...ο νατσος ,ο ποντικας ,ο κλοουζερ 822 ,και κεινος ο τρικαρδος με τις λιρες ,εξαφανιζολ ολοι τους...
...ο νατσος ,ο ποντικας ,ο κλοουζερ 822 ,και κεινος ο τρικαρδος με τις λιρες ,εξαφανιζολ ολοι τους...