Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.915
- Πόντοι
- 12.756
πεντε ανθρωποι ειναι διπλα ρε μαν,ποιος μετακομισε;περισσοτερους κλωνους εχω εγω παρα μελη σε συνδεση αυτοι
Καλα ρε μαν , οτι πεις ..
πεντε ανθρωποι ειναι διπλα ρε μαν,ποιος μετακομισε;περισσοτερους κλωνους εχω εγω παρα μελη σε συνδεση αυτοι
ψιθύρισα ?
βασικά αδιαφορώ και κοιτα μην με κάνεις να αρχίσω να τον υποστηρίζω μόνο και μόνο για να σε πάω ;)
Άντε ρε τρύπιε... Ούτε τον εαυτό σου δε μπορείς να υποστηρίξεις.
παει ο σταμουλης μαλλον παει και ο αχαχουχας,που χαθηκε αυτος;
εδινε και κανα προγνωστικο και ετρωγε ψωμακι ο κοσμακηςκρίμα για τον σταμ πάντως..
ήταν και γαμώ τα παιδάκια
εδινε και κανα προγνωστικο και ετρωγε ψωμακι ο κοσμακης
εδινε και κανα προγνωστικο και ετρωγε ψωμακι ο κοσμακης
Μηπως οι Νωντοτυποι ειναι υπαλληλοι του ΟΠΑΠ;εδινε και κανα προγνωστικο και ετρωγε ψωμακι ο κοσμακης
έδινε κατι καλα οβερακια τυπεκαλά αυτό για τα προγνωστικά ας το προσπεράσουμε
λες να ειναι προπατζης ο μεμοσαν; :SΜηπως οι Νωντοτυποι ειναι υπαλληλοι του ΟΠΑΠ;
Για σκεψου το λιγο. ;)
έδινε κατι καλα οβερακια τυπε
Το διπλα site. Τωρα που μετακομισε εκει ο Σταμ. ;)κανένα καλό σάιτ για προγνωστικά ξέρεις ?
τυπε αμα ηξεραν τα αποτελεσματα αυτοι που δινουν προγνωστικα δεν θα δουλευαν,ουτε θα τα εγραφαν σε ενα σαητ η μια εφημεριδα για ψιχουλα..οποτε δεν διαβαζω τι γραφουν και τι προτεινουν οι αλλοικανένα καλό σάιτ για προγνωστικά ξέρεις ?
εχουμε και τον λαγο εδωΤο διπλα site. Τωρα που μετακομισε εκει ο Σταμ. ;)
τυπε αμα ηξεραν τα αποτελεσματα αυτοι που δινουν προγνωστικα δεν θα δουλευαν,ουτε θα τα εγραφαν σε ενα σαητ η μια εφημεριδα για ψιχουλα..οποτε δεν διαβαζω τι γραφουν και τι προτεινουν οι αλλοι
Το διπλα site. Τωρα που μετακομισε εκει ο Σταμ. ;)
α ρε μουρόχαβλο χάπατο να αρμέξεις καμιά γίδα και να ξεσπάσεις σε κανένα γέρο η σε κανένα πιτσιρικά, που έχεις και άποψη για τους άλλους...
χαρτογιακά τσομπανοκουραδόμαγκα
Εγώ δε μεγάλωσα πίσω απ' τον κώλο της αγελάδας βλαχάκι απ' τη Θεσσαλία και δεν ξέρω από αρμέγματα. Αυτές είναι δουλειές για άτομα των δικών σου δυνατοτήτων, όπως και το να καθαρίζεις στάβλους, να παίρνεις παραγγελίες για καφέ, να τρίβεις καμιά χέστρα... Χέστρες βάλατε στο χωριό σου ή τα αμολάτε στους κάμπους για λίπασμα;