kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τι άσχετη [size=20pt]μαλακία[/size] είναι αυτή
τι ειναι αντιμ ρε φιλε;
οχι κατα το αντιπαρος αντιπαξοι δλδΑντιμαλάκας.
Κατα τα: Αντισυνταγματάρχης, Αντιπλοίαρχος, Αντιστράτηγος κλπ.
οχι κατα το αντιπαρος αντιπαξοι δλδ
αρα αφου εγω ειμαι αντιμαλακας υπαρχει και μαλακας και αρχιμαλακας....ειναι κι αυτοι βαθμοφοροι φιλε;Νάκα.
Αυτό είναι βαθμός.
αρα αφου εγω ειμαι αντιμαλακας υπαρχει και μαλακας και αρχιμαλακας....ειναι κι αυτοι βαθμοφοροι φιλε;
αρα αφου εγω ειμαι αντιμαλακας υπαρχει και μαλακας και αρχιμαλακας....ειναι κι αυτοι βαθμοφοροι φιλε;
κάτι μου.... λέι να μην πώ την ...γνώμη μου
να φαει αυτος το μπαν λοιπον κι εσεις αθωοςΠροφανώς (κατά τον κ. Μουνίπουλόβερ) υπάρχουν, φίλτατε.
να φαει αυτος το μπαν λοιπον κι εσεις αθωος
[size=1pt]afoytoyeipanapetaeitinfetaotanxynizei.......topaliotagari [/size]Θα σας συμβούλευα να μην εξαντλήσετε την αυστηρότητά σας χωρίς να έχετε προβεί πρώτα σε κάποια προειδοποίηση.
[size=1pt]Αν θέλετε να του το ρίξετε κατ΄ευθείαν, βάλτε τον Μεσιέ Μπάρμπα Αυρήλιο ή κάποιον άλλον Μεσιέ να κάνει την βρωμοδουλειά, γιατί αλλιώς θα σας καταλογίσουν εμπάθεια. [/size]
[size=1pt]afoytoyeipanapetaeitinfetaotanxynizei.......topaliotagari [/size]
καποιον θαψαν και δεν εμαθα και τον λογο....γιατι μπαναρανε τον ιστιν ρε παιδια;τι εκανε; δεν εβριζε να πεις...μέρες ! ποιόν θα θάψουμε ....σήμερα?
καποιον θαψαν και δεν εμαθα και τον λογο....γιατι μπαναρανε τον ιστιν ρε παιδια;τι εκανε; δεν εβριζε να πεις
Όνομα: LION7
Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς
Φύλο: Άντρας Άντρας
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 26/07/07, 21:09
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 15:44
HACKED BY Axaxouxas
Σταμ, επειδή τώρα έτυχε να δω το μήνυμα σου, θα προσπαθήσω να σου δώσω μια συμβουλή, χωρίς να θέλω να το παίξω ούτε έξυπνος ούτε πιπο έμπειρος, απλά επειδή καταλαβαίνω πώς νιώθεις,
Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες στη ζωή σου και να την οργανώσεις, μην παρασύρεσε από πρόσκαιρες χαρές και πάθη, όλη η ζωή είναι μπροστά σου για να τα ζήσεις αυτά.
Πρώτη προτεραιοτητα τη δεδομένη στιγμή είναι η σχολή σου, εκεί να δώσεις το βάρος.
Επειδή έχω καταλάβει ότι όταν πορώνεσαι με κάτι κι ασχολείσαι συστηματικά είσαι καλός (π.χ. στοίχημα), προσπάθησε να ποωθείς με το αντικείμενο το σπουδών σου, όλο και κάτι θα βρεις. Θα σε βοηθήσει να τελειώσεις ευκολότερα.
Και προπάντως μην αγχώνεσαι