Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η θαυματουργη εικονα του θεου Νωντα βρισκεται σε λιτανεια σε ολη την Ελλαδα τυπε , ολος ο κοσμος θελει να προσκυνησει τη νωντοσυνη  :rockon:
τυπε μου φαινεται ο χαρος δεν εχει καταλαβει την ιεροσυνη της εικονας του Αγιου Νωντα :-

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γύρισε κι ο άσωτος/drama queen. :2funny:

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εγω που δε καταλαβα θα με πειτε χαζη; :huh:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπερα σας,ειμαι ο "re ti travao" και μπηκα με αυτο το νικ,θελω να μαθω γιατι διαγραφηκα χωρις εξηγηση.
Αν δεν με πιστευετε ανοιγει ο μαστορας που "κρυβεται" την πυλη για να μπω και σε ενα λεπτο με βλεπετε
κατω ενεργο συνδεδεμενο.Μετα ας με κλεισει,αδιαφορω.
Θελω να μαθω γιατι διαγραφηκα στα μουλωχτα οταν βγηκα προχτες χωρις ουτε μια εξηγηση.
Θελω να μαθω τι λαθος εκανα,το δικαιουμαι οπως ολοι,χτες ανοιξα το σαιτ και δεν μπορουσα να μπω.
Δεν εχω βρισει κανεναν,οταν πρωτομπηκα με εβρισαν και με δουλευαν αλλα η διαχειριση εκανε το παγωνι.
Δεν με νοιαζει το τι μου ειπαν,το εχω ηδη ξεχασει γιατι το αντιμετωπισα μονος μου και σωπασαν ολοι.
Με νοιαζει ομως γιατι η διαχειριση δεν εκανε τιποτα οταν εγινε αυτο,εκει εχω προβλημα.
Αλλαξα στυλ απο το αρχικο χαζοθρεντ(το πρωτο μου) που ειχα ανοιξει
στο σαιτ για να ξεκινησει μια ψιλοκουβεντα και να γνωριστουμε οπως ειχα δηλωσει.
(αυτο το θρεντ το αφησαν να αιωρειται) πριν οσα ακολουθησαν.
Εχω το δικαιωμα να υιοθετω οποιο τροπο γραφης θελω και να το αλλαζω.Δεν ειμαι μηχανημα.
Στην συνεχεια μου εξαφανισαν ενα θρεντ απο το αρχειο αφου το εριξαν πολυ γρηγορα(το δευτερο μου) στο οποιο απλα
εθιγα καποια στραβα θεματα του σαιτ μεσα στα οποια δεν εβριζα κανεναν με βρισιες.Κανεις εξαλλου δεν μου εκανε συσταση!
Ποτε δεν μου δοθηκε εξηγηση οταν ρωτησα,μονο ο "Ιπποτης της ηδονης" προς τιμην του μου ειπε οτι δεν το "καταπιε" αυτος.
Ο Αντισθενης κανει την παπια ακομα και μεχρι αυτη τη στιγμη.
Του εχω δηλωσει σε π.μ καθως και σε καποια μελη οτι μπηκα για να αποδειξω οτι ολοι κανουν τους μαγκες εδω μεσα
και αν ειναι για τσαρκα κανουν πριτς γιατι φοβουνται,αρα καλυτερα να μαζεψουν τα παχια λογια τους
που σε καθε φορουμ ολο μαγκες βρισκω.Ετσι μου ηρθε να κανω,δεν απαγορευεται αυτο.
Αυτα τα ειπα πριν διαγραφω,οποιος ξερει ας επιβεβαιωσει τωρα.
Στην συνεχεια εγινα ερειστικος πραγμα που δειχνει οτι οντως λεω αληθεια αλλαζοντας το προσωπικο μου κειμενο
και την υπογραφη μου και βαζοντας μια προκληση να παμε για τσαρκα.
Κανεις δεν απαντησε θετικα για να παμε εκεινη την ωρα με ημερομηνια αυριανη η μεθαυριανη.
Δεν λεω οτι ολοι ειναι ψευτες,καταλαβαινετε τι εννοω.
Αλλα και κανεις δεν μου ειπε οτι ενοχλω με αυτο που εγραψα.Κανεις.
Στο καπακι μετα απο λιγο εβαλα για αβαταρ ενα μωρο το οποιο χορευε και ηταν η τελεια ειρωνεια-γροθια στους επικριτες μου
σε συνδυασμο με την γραπτη προκληση μου.Παλι κανεις δεν μου εκανε συσταση.
Στην συνεχεια ενα μελος(οχι η διαχειριση) μου ειπε να αφαιρεσω το αβαταρ αυτο για να μην γινει παρεξηγηση και αφου σκεφτηκα λιγα δευτερα
του απαντησα οτι σε ενα αλλο μελος αρεσε που το ειδε και πιο παλια ενα αλλο μελος(ο ψαχνω) ειχε ενα μωρο για αβαταρ και δεν του ειχαν πει τιποτα.
Ομως το αλλαξα αμεσως γιατι σκεφτηκα οτι αφου μου ζαλισαν τις μπαλες με εναν πιθανο κλωνο
στην αρχη που ειχα μπει θα με βγαλουν τωρα ανωμαλο και αφου η διαχειριση κοιταει το φεγγαρι τι να πω;
Μαλιστα στο μελος που με παροτρυνε μετα του εστειλα π.μ δυο φορες στο οποιο ρωτουσα γιατι και πως αλλα δεν απαντησε.
Προφανως υπαρχουν καταλοιπα εδω μεσα.
Χτες εστειλα μηνυμα στο μπουρδελα.κομ οτι καλυτερα θα ηταν αφου δεν απανταει κανεις αρμοδιος γιατι διαγραφηκα
να κουβαλησουμε συναινετικα την δικαιοσυνη για περαιτερω ερευνα και ανεφερα την διωξη ηλ.εγκληματος
αν το σαιτ εχει καποιο προβλημα μαζι μου.
Θεωρω οτι το σαιτ αποδεχτηκε τα εναντιωτικα σε εμενα ποστ μου ως "ζακι" απο καποιον και "παλιοπουτανα"
απο καποιον αλλον καθως δεν τα διεγραψε.
Αντιθετα διεγραψε τα δικα μου που ρωτουσα καποιο παλιο μελος ποσους εχει συναντησει απο καποιους
που ανεφερε οτι του αρεσαν σαν χαρακτηρες για να δω τελικα τι γινεται με τις απειρες τσαρκες που διαβαζω.
Επισης διεγραψε ενα ποστ μου οπου ανεφερα ενα περιστατικο οπου ανεφερα οτι ενας τυπος που μπαινει στα μπουρδελα
τρωει καραμουζιασμα απο την τσατσα αλλα αυτος μπαστακας εκει με το κινητο του φανερα μας κανει ρομπα και γελανε ολοι.
Ετσι το βλεπω εγω,ειναι δικαιωμα μου,τι παραπανω ειπα απο αλλους που βριζουν μαναδες και οικογενειες,σπαμοτρολλαρουν
περαν του κανονικου και διατηρουν καθαρα κουτελακια και ποσταρες γλυψιματων;και ειναι μεσα ακομα στο σαιτ!
Γιατι λοιπον διαγραφηκα;επειδη δεν εκρινα τις πουτανες;μα εστειλα σχολιο για την μυθικη Μπαρμπορα στο Αδανων
στην τελευταια κριτικη του Σμυρνη οτι μια φορα ενω ηταν στο δωματιο ξεροβηξα απο τσιγαρο στο σαλονι και σταματησε
τον πελατη για να πει απο μεσα νευρικα "αν θελετε να γαμησετε θα περιμενετε" κατι το οποιο ειναι πλην
και για τον μεσα και για τον εξω και δεν το βαλατε!
Και ειναι αληθεια!Αρα τι αλλο ειναι ρε μαγκες;
Ειμαι απο αυτους που βαζουν στην σειρα τα μαγκακια.Ειναι κακο αυτο;
Ειμαι προμ;στην δικαιοσυνη!ειμαι νταβας;στην δικαιοσυνη!Αντε ρε,ακομα;
Εγω ηθελα να αποδειξω κατι,γιατι λοιπον κανεις δεν μου εκανε παρατηρηση αν ενοχλουσα;
κανεις απο την διαχειριση δεν μου εκανε ουτε καν μια συσταση,το ακουτε;
Γιατι πολυ απλα δεν ενοχλουσα,αρα τι αλλο ειναι;η τσουχτερη αληθεια;
Εφτασα να διαγραφω και μαλιστα ενω ελειπα μεσα στην νυχτα,γι'αυτο προτεινω να με πανε στην διωξη,εναν ανθρωπο
που του φερεσαι ετσι πρεπει κατι πολυ σοβαρο να ειπε η να εκανε,να παμε λοιπον να μας πουνε οι εκει!
Αντισθενη εχεις π.μ πριν με διαγραψεις οτι αν θες σου δινω την ταυτοτητα μου,το εχεις Αντισθενη η οχι;
Απαντησε τωρα στα μελη σου,στο εχουν πει πολλοι αυτο Αντισθενη που αφηνεις να τους βριζουν;
Εγω δεν ζητησα εναν διαχειριστη προστατη αλλα ειχα εναν απ'οτι καταλαβα εναν διαγραφεα.
μεγαλε ασε το κλαψομουνιασμα και ακου να δεις τι γινετε.
και σου μιλαει τωρα ενας που εχει φαει 82 μπαν και μπορει να γινουν και 1000 αλλα στα αρχιδια μου.
υγεια να εχουμε να φτιαχνουμε μαιλ και εγγραφες.
καταρχην  ερχεσε καινουργιος στο σαιτ,και θελεις γνωριμιες και εξοδους απο την πρωτη μερα? και που σε ξερουν ρε μεγαλε εσενα ποιος εισαι και θα βγουνε μαζι σου? εδω εχει ατομα που μιλαμε 5 χρονια μεταξυ τους και δεν εχει δει τι φατσα ο ενας του αλλου.οπως εχει και ατομα που αν βρεθουνε μεταξυ τους,θα σκοτωσει ο ενας τον αλλον.
ατομα θα γνωρισεις απο εδω με τον καιρο,αφου δεις πρωτα με ποιον ταιριαζουν τα χνωτα σου,και ισως βγεις και με κανενα εξω.
οσο για αστυνομιες και παπαριες,εχεις την εντυπωση οτι οι μπατσοι ελυσαν να το προβληματα τους ολα,και τωρα μενει να ασχοληθουνε και εσενα?
τελος παντων μαλακιες λες
οσο για τον αντισθενη,τζαμπα του ζητας και τα ρεστα,και εγω αν ημουν στην θεση του,ουτε καν θα σου απαντουσα.
αραξε σε μια γωνια με αυτο το προφιλ που εκανες,και διαβαζε και γραφε και σιγα σιγα θα κανεις και τις γνωριμιες σου εδω μεσα.
τα μαγκιλικια και τις παπαριες που ανεφερεις κρατα τις για την παρτυ σου και για τις γκομενες σου,εδω μεσα δεν  φτουρανε λογια του αερα ειναι.
και επειδη σε βλεπω να το παιζεις και λιγο λαγωνικο,να ξερεις οτι τα ξερα σκατα δεν μυριζουν.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Είναι όντως ο Πλε  ή κανας κλώνος για να σπάσει πλάκα κάποιος .... έχω τις αμφιβολίες μου ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom