Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε μάγκες ο σφερδεκλος με τις διπλές προπονήσεις το γυμναστήριο που χάθηκε ο καυλιαρης μας;;;;  :think:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Ρε μάγκες ο σφερδεκλος με τις διπλές προπονήσεις το γυμναστήριο που χάθηκε ο καυλιαρης μας;;;;   :think:

τον ειχανε μιουταρει επειδη εκανε χαβαλε στο θρεντ για τη τανα με το aids  κ μετα απ'οτι καταλαβα τα πηρε κ αποχωρησε οικιοθελως :grin:

Επισκέπτης
Σημερα απο τις 7 το πρωι μαζευα πατατες και εστρωνα αλωνια. Κατα τις 1 που σταματησαμε για φαγητο και ξεκουραση, ανοιξα το κινητο που το ειχα 2 μερες κλειστο και ειδα 3 κλησεις απο μελος του site. Του εκανα αναπαντητη για να με παρει αυτος να μη χρεωνομε και σε 2 λεπτα πηρε. Αρχισε να μου λεει οτι το μελος xaros1982 απειλει να αποχωρισει απο το site και μαλιστα να με ακολουθησει στον μοναχικο βιο που επελεξα. Συντροφε και εν Χριστο αδερφε πρεπει να τον σταματησουμε ηταν τα τελευταια λογια του πριν κλεισει το τηλεφωνο. Ταραχτηκα. Με μιας καβαλαω το ΧΤ και τρεχω στο καφενειο που εχει internet για να δω τις ειδησεις στο ζουγκλα και στ΄αλλα sites, αλλα πουθενα δεν ειδα να αναφερουν οτι καποιος απειλει ν΄αυτοκτονισει. Εκατσα να πιω μια μπυρα και να σκεφτω τις επομενες κινησεις μου. Εκανε και ζεστη και η μια μπυρα εφερε την αλλη. Ειχε και χοιρινο φουρνου με πατατες που σιγουρα ηταν καλυτερο απο τα φασολακια της μανας μου και τα βραστα αυγα και τελικα την αραξα κι εγινα λιωμα στις μπυρες. Το απογευμα ειχα ραντεβου με τον πνευματικο μου, αλλα το ανεβαλα. Εκανα μπανιο και επεσα 2 ωρες να κοιμηθω. Μολις ξυπνησα ηρθα στο μαγαζι να δω τι εχει γινει και ειδα με ανακουφιση οτι το μελος xaros1982 δεν πραγματοποιησε την απειλη του. Λιγο πριν μπω στην πολη συναντησα 2 Ολανδεζες πιτσιρικες που εκαναν οτοστοπ. Τις πηρα τρικαβαλο στο ΧΤ και τις αφησα σε μια καφετερια. Το βραδι θα τις παω για σουβλακια στην παραλια.

Επισκέπτης
Μα γιατί το λες αυτό???

Έλα ντε..
Έπρεπε να στηρίξεις τον ίσιο πάντως :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Ας όψεται πουστράκια που δε γουστάρω να εκθέσω συγκεκριμένο μέλος αλλιώς θα έγραφα πέντε αράδες που θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι εδώ μέσα..
Αντ'αυτού σας αφήνω να ξεφτιλιστείτε μόνοι σας ή και να ξεφτιλίσετε ο ένας τον άλλον.
Μια χαρά το καταφέρνετε..

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εκεινος ο αρχημηχανικος ο γκαμπαντου που χαθηκε?  :sunglasses:
τον πήρε η ντουκατι τελικα στην ομάδα ?  :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μια χαρά είναι ζει και βασιλεύει.
σήμερα είχαμε αποχωρήσεις μελών απ τον αντωνάκη.  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έλα ντε..
Έπρεπε να στηρίξεις τον ίσιο πάντως :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Ας όψεται πουστράκια που δε γουστάρω να εκθέσω συγκεκριμένο μέλος αλλιώς θα έγραφα πέντε αράδες που θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι εδώ μέσα..
Αντ'αυτού σας αφήνω να ξεφτιλιστείτε μόνοι σας ή και να ξεφτιλίσετε ο ένας τον άλλον.
Μια χαρά το καταφέρνετε..

Τα πμ μου είναι ανοιχτά.

:tooth:

Δεν ξέρω τι κάνει, αλλά πόοοοσο λατρεμένος ο Γκάμπα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom