Επισκέπτης
Τα πμ μου είναι ανοιχτά.
Tι αλλο ειναι ανοιχτο ?
Τα πμ μου είναι ανοιχτά.
Tι αλλο ειναι ανοιχτο ?
το Βουλκανιζατέρ στην Κωνσταντινουπόλεως.
Μην γραφετε ανακριβειες, διοτι χαιροντε οι Ελληνιδες και οι αγαπουληδες-σφουγγοκωλαριοι τους.τον ειχανε μιουταρει επειδη εκανε χαβαλε στο θρεντ για τη τανα με το aids κ μετα απ'οτι καταλαβα τα πηρε κ αποχωρησε οικιοθελως
Tι αλλο ειναι ανοιχτο ?
Ευχαριστω εν Χριστο αδελδε Paralimnie για το ενδιαφερον σου,θα σταθω στο πλαι σου για ενα bourdela ακομα πιο Ορθοδοξα Χριστιανικο.Εντωμεταξυ ο χαρος δεν εχει δωσει σημεια ζωης και ανησυχω, οι μικρες Ολανδεζες πηγαινοερχονται και ολο κατι λενε, μια στα αγγλικα μια στη γλωσσα τους και ακρη δε βγαζω. Το αφεντικο δεν ερχετε στο μαγαζι γιατι τον ψαχνει η ιδιοκτητρια για το ενοικιο του Αυγουστου. Της ειπα : τοσα σου χρωσταει, πως κανεις ετσι για ενα ενοικιο ? Η μανα μου λεει να μην κουβαλησω τις αλλοδαπες σπιτι αποψε. Φοβατε μη μας κλεψουν
Κανει και ζεστη αποψε.....
Ευχαριστω εν Χριστο αδελδε Paralimnie για το ενδιαφερον σου,θα σταθω στο πλαι σου για ενα bourdela ακομα πιο Ορθοδοξα Χριστιανικο.
τυπε ειχε μπλεξιματα ο σφετον ειχανε μιουταρει επειδη εκανε χαβαλε στο θρεντ για τη τανα με το aids κ μετα απ'οτι καταλαβα τα πηρε κ αποχωρησε οικιοθελως
Με επιασε η πεθερα μου να σερφαρω στο bou,εφαγα παντοφλα και πηγα στην ιερα μονη εσφιγμενου,εκατσα μια μερα αλλα δεν μ αρεσε και πηρα το πρωτο Κτελ και γυρισαΠότε έφυγες - ποτε γυρισες;;;;;;;;;
τυπε προσκυνησες την ιερη εικονα του Αγιου Νωντα?Με επιασε η πεθερα μου να σερφαρω στο bou,εφαγα παντοφλα και πηγα στην ιερα μονη εσφιγμενου,εκατσα μια μερα αλλα δεν μ αρεσε και πηρα το πρωτο Κτελ και γυρισα
Δεν πιστεύω να σε σφίξανε κει πέρα ρε;Με επιασε η πεθερα μου να σερφαρω στο bou,εφαγα παντοφλα και πηγα στην ιερα μονη εσφιγμενου,εκατσα μια μερα αλλα δεν μ αρεσε και πηρα το πρωτο Κτελ και γυρισα
Δεν πιστεύω να σε σφίξανε κει πέρα ρε;
Δεν πιστεύω να σε σφίξανε κει πέρα ρε;
τυπε ειναι ιστορικη εικοναΤην ειχαν παει για περιφορα και δεν την ειδα.
Ειναι και θαυματουργη?τυπε ειναι ιστορικη εικονα
την ειχε σωσει απτην τουρκοκρατια ο Οσιος Μεμος ο στυλιτης
ναι τυπεΕιναι και θαυματουργη?
Εχω βγαλει κατι σπυρακια στην πλατη για αυτο ρωταω
Διωχνει και τα κουνουπια?ναι τυπε
γιαυτο την περιφερουν στον εβρο
η θαυματουργη εικονα του θεου Νωντα βρισκεται σε λιτανεια σε ολη την Ελλαδα τυπε , ολος ο κοσμος θελει να προσκυνησει τη νωντοσυνηΤην ειχαν παει για περιφορα και δεν την ειδα.