Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[move][size=60pt]κιμικιμι=gastez[/size] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

Επισκέπτης
περσονααααα πες αλευριιι ο πεθερος σου σε γυρευει :2funny: :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ο πλαιζουρας έχει μία ιδεολογία εντελώς  φασιστική καί κατά τήν γνώμη μου εγκληματική.
θέλει νά επιβάλει τήν γνώμη του μέ τήν βία διότι θά έπερναν 2 ψηφους ακόμα καί σέ εκλογές πρωτοετών φοιτητών...
δέν υπάρχει άλλος τρόπος νά επιβάλει τήν γνώμη του....
ανήκει στις εγκληματικές ομάδες τίς πλατείας εξαρχείων ..
εχω τσακωθεί μαζί του καί τού τάχω χώσει χοντρά...
κυρίως  γιά τό κάψιμο τής ελληνικής σημαίας κλπ.....
ήταν όμως γνήσιος εκφραστής τής ιδεολογίας του καί δέν υποκρινόταν όπως κάνουν πολλοι μέ τό νά πέφτουν σέ αντιφάσεις μέ αυτά πού γράφουν...
γί αυτό τόν λόγο θά επιθυμούσα νά μήν διαγραφεί ....
ήταν ένας αντίπαλος πού τόν μισησα...
αλλά ήξερα μέ τί είχα νά κάνω...
τού έχω γράψει ότι τήν ώρα πού θά εκαιγε τήν ελληνική σημαία θά τόν πυροβολούσα στό κεφάλι...κλπ....
ήταν ένα παράδειγμα  χαρακτηριστικό ζωντανό τής ιδεολογίας τών αναρχαυτόνομων .....
κατανόησα διαβάζοντας τόν  τήν ιδεολογία τους περισσότερο  καί τήν εγκληματική ψυχοσυνθεσή τους....
έχω γνωρίσει πολύ χειρότερους από αυτόν εδώ μέσα στά τόσα χρόνια πού είμαι μέλος....

Επισκέπτης
τού έχω γράψει ότι τήν ώρα πού θά εκαιγε τήν ελληνική σημαία θά τόν πυροβολούσα στό κεφάλι...κλπ....
ήταν ένα παράδειγμα  χαρακτηριστικό ζωντανό τής ιδεολογίας τών αναρχαυτόνομων
.....
κατανόησα διαβάζοντας τόν  τήν ιδεολογία τους περισσότερο  καί τήν εγκληματική ψυχοσυνθεσή τους....
έχω γνωρίσει πολύ χειρότερους από αυτόν εδώ μέσα στά τόσα χρόνια πού είμαι μέλος....
Ταυτόχρονα όμως ο πυροβολισμός που θα έριχνες αποτελεί την ακροδεξία-φασιστική ή πατριωτική αν προτιμάς συμπεριφορά...

Το να καις σημαίες το κρίνεις εγκληματικό,το να πυροβολείς ανθρώπους;;;

Υ.Γ.Παντώς κ εσύ ειλικρινής είσαι,''εύγε''.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ταυτόχρονα όμως ο πυροβολισμός που θα έριχνες αποτελεί την ακροδεξία-φασιστική ή πατριωτική αν προτιμάς συμπεριφορά...

τι πετάγεσαι εσύ μωρή τσουτσού? :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αντιπαλος? μισησες?
:S
ακομα σε φορουμ ειμαι? μπερδευτηκα :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εσύ τί ακριβώς έκανες τώρα δηλαδή;;; :birdman:

Υ.Γ.Για πες θα πυροβολούσες κ συ έναν αναρχικό που θα έκαιγε ένα πάνι που ονομάζεται σημαία;;; :grin:

ανόητε προβοκάτορα της κακιάς ώρας... :jerking:

αν είχα την δυνατότητα θα τον συνελάμβανα και θα τον κρατούσα ώσπου να έρθει η αστυνομία οπότε και θα υπέβαλλα μήνυση(βέβαια θα με είχε τουλουμιάσει αυτός και η παρέα του πολύ πριν φτάσει η αστυνομία, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :grin: )

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Εσύ τί ακριβώς έκανες τώρα δηλαδή;;; :birdman:

Υ.Γ.Για πες θα πυροβολούσες κ συ έναν αναρχικό που θα έκαιγε ένα πάνι που ονομάζεται σημαία;;; :grin:
σαν πανι δεν εχει καμια απολυτος αξια σαν ιδεολογια εχει τεραστια αξια,οταν καινε οι αναρχικοι τη σημαια δε καινε το πανι αλλα την ιδεολογια τις αξιες και την ιστορια της χωρας.
και εχεις δικιο δεν θα τους πυροβολουσα αλλα θα τους εκαιγα :birdman: πλακα κανω
αλλα σιγουρα θα σκεφτομουνα σοβαρα να τους παρω την ιθαγενεια και την υποκοτητα αφου ετσι κι αλλιως δεν αισθανονται ελληνες δεν τους ειναι χρησιμα τα παραπανω.

Επισκέπτης
σαν πανι δεν εχει καμια απολυτος αξια σαν ιδεολογια εχει τεραστια αξια,οταν καινε οι αναρχικοι τη σημαια δε καινε το πανι αλλα την ιδεολογια τις αξιες και την ιστορια της χωρας.
και εχεις δικιο δεν θα τους πυροβολουσα αλλα θα τους εκαιγα :birdman: πλακα κανω
αλλα σιγουρα θα σκεφτομουνα σοβαρα να τους παρω την ιθαγενεια και την υποκοτητα αφου ετσι κι αλλιως δεν αισθανονται ελληνες δεν τους ειναι χρησιμα τα παραπανω.
To κάθε σύμβολο αποκτά διαφορετικό συμβολισμό-σημασία για τον καθένα...

Για τους δε αναρχικούς συμβολίζει απλά το απεχθές κράτος...

Μαλακία τους να καίνε σημαίες,δεν κάνουνε κ τίποτα σπουδαίο αλλά όχι κ εκτέλεση είπαμε!!! :headbang:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
To κάθε σύμβολο αποκτά διαφορετικό συμβολισμό-σημασία για τον καθένα...

Για τους δε αναρχικούς συμβολίζει απλά το απεχθές κράτος...

Μαλακία τους να καίνε σημαίες,δεν κάνουνε κ τίποτα σπουδαίο αλλά όχι κ εκτέλεση είπαμε!!! :headbang:
κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αφαιρεση ανθρωπινη ζωη και γι'αυτο εχει καταργηθει η θανατικη καταδικη.
εγω εχω μια απορια αν οι ιδιοι αναρχικοι ζουσαν στη τουρκια θα τολμουσαν να καψουν τη σημαια :uglystupid:

Επισκέπτης
κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αφαιρεση ανθρωπινη ζωη και γι'αυτο εχει καταργηθει η θανατικη καταδικη.
εγω εχω μια απορια αν οι ιδιοι αναρχικοι ζουσαν στη τουρκια θα τολμουσαν να καψουν τη σημαια :uglystupid:
Μπααα,εκεί θα θανατώνονταν κ ας μην είναι νομικά κατοχυρωμένο!!! :cheesy:

Υ.Γ.Ξερώ-ξερώ:αυτά είναι κράτη!!! :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Μπααα,εκεί θα θανατώνονταν κ ας μην είναι νομικά κατοχυρωμένο!!! :cheesy:

Υ.Γ.Ξερώ-ξερώ:αυτά είναι κράτη!!! :2funny:
αν ειναι ετσι τα κρατη γαμησε τα τοτε :grin:
αλλα εχουν τοσο φανατισμο που οι ιδιοι οι πολιτες θα τους εκτελουσαν :grin: κραταω μια επιφυλαξη μονο για τη κωνσταντινουπολη γιατι εκει εχουν πιο ευρωπαικο αερα.

Επισκέπτης
αν ειναι ετσι τα κρατη γαμησε τα τοτε :grin:
αλλα εχουν τοσο φανατισμο που οι ιδιοι οι πολιτες θα τους εκτελουσαν :grin: κραταω μια επιφυλαξη μονο για τη κωνσταντινουπολη γιατι εκει εχουν πιο ευρωπαικο αερα.
Aέρα έχουνε ευρωπαικό αέρα,κάψε σημαία κ για πότε ξανα γίνονται Τούρκοι από Τούρκοι-Ευρωπαίοι δεν φαντάζεσαι!!! :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

κατ αρχήν έχουμε διαπράξει ένα σφάλμα από τήν στιγμή πού ο πλαιζουρας είναι διαγραμμένος νά συζητάμε ΄γί αυτόν ενώ δέν μπορεί νά αντικρούσει αυτά πού λέμε....
ουσιαστικά χτυπάμε έναν άνθρωπο μέ χειροπέδες δεμένο......
ναί θά πυροβολούσα κάποιον πού καιει τήν ελληνική σημαία υπό τήν πρου΄πόθεση ότι κρατάει πιστόλι καί μπορεί νά αμυνθεί καί φυσικά χωρίς κουκούλα....
νά έχει τήν δυνατότητα νά αμυνθεί....
κάποτε οι περισσότεροι από εμάς είχαμε συμμετάσχει σέ μιά ορκομοσία στόν στρατό πού έλεγε νά υπερισπαζόμαστε τίς ελληνικές σημαίες μέχρι τελευταίας ραγίδος τού αίματος και νά μήν τίς εγκαταλείπουμε  γιατι??
μέλη τών εγκληματικών συμμορίων τής πλατείας εξαρχείων βεβήλωσαν τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη καί τό άγαλμα τού κολοκοτρώνη....
μήπως θά μπορούσατε νά μού αναφερετε κρατη πού δέχοντε νά βεβηλώνουν τό μνημειο του αγνωστου στρατιώτη τουσ??
μήπως κράτη πού ανέχοντε νά καίνε τίς σημαίες τους???
βλέποντας νά καίνε τήν σημαία τής πατρίδος μου βλέπω ότι μού καίνε οτι ποιο ιερό αντιπροσωπεύει τήν πατρίδα μου
ουσιαστικά μού γαμάς τήν πατρίδα μου ,τήν θρησκεία μου καί αυτούς πού πολέμισαν γιά τήν πατρίδα μου....
η σημαία συμβολίζει επίσης κατοχή εδάφους
δές τί έγινε στά ίμια ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom