lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
τιποτα νεοτερο εχουμε;
Εσύ που είσαι σπουδαγμένο παλουκάρι για πάνε δίπλα στο τσατ-σπαμ θρεντ μπας και ξέρεις να με βοηθήσεις.
τιποτα νεοτερο εχουμε;
Ταυτόχρονα όμως ο πυροβολισμός που θα έριχνες αποτελεί την ακροδεξία-φασιστική ή πατριωτική αν προτιμάς συμπεριφορά...τού έχω γράψει ότι τήν ώρα πού θά εκαιγε τήν ελληνική σημαία θά τόν πυροβολούσα στό κεφάλι...κλπ....
ήταν ένα παράδειγμα χαρακτηριστικό ζωντανό τής ιδεολογίας τών αναρχαυτόνομων.....
κατανόησα διαβάζοντας τόν τήν ιδεολογία τους περισσότερο καί τήν εγκληματική ψυχοσυνθεσή τους....
έχω γνωρίσει πολύ χειρότερους από αυτόν εδώ μέσα στά τόσα χρόνια πού είμαι μέλος....
Ταυτόχρονα όμως ο πυροβολισμός που θα έριχνες αποτελεί την ακροδεξία-φασιστική ή πατριωτική αν προτιμάς συμπεριφορά...
Το να καις σημαίες το κρίνεις εγκληματικό,το να πυροβολείς ανθρώπους;;;
Υ.Γ.Παντώς κ εσύ ειλικρινής είσαι,''εύγε''.
Εσύ τί ακριβώς έκανες τώρα δηλαδή;;;τι πετάγεσαι εσύ μωρή τσουτσού?
Εσύ τί ακριβώς έκανες τώρα δηλαδή;;;
Υ.Γ.Για πες θα πυροβολούσες κ συ έναν αναρχικό που θα έκαιγε ένα πάνι που ονομάζεται σημαία;;;
αντιπαλος? μισησες?
:S
ακομα σε φορουμ ειμαι? μπερδευτηκα
Ακόμα κ αν κρατούσες πίστολι;;;αν είχα την δυνατότητα θα τον συνελάμβανα και θα τον κρατούσα ώσπου να έρθει η αστυνομία οπότε και θα υπέβαλλα μήνυση
σαν πανι δεν εχει καμια απολυτος αξια σαν ιδεολογια εχει τεραστια αξια,οταν καινε οι αναρχικοι τη σημαια δε καινε το πανι αλλα την ιδεολογια τις αξιες και την ιστορια της χωρας.Εσύ τί ακριβώς έκανες τώρα δηλαδή;;;
Υ.Γ.Για πες θα πυροβολούσες κ συ έναν αναρχικό που θα έκαιγε ένα πάνι που ονομάζεται σημαία;;;
To κάθε σύμβολο αποκτά διαφορετικό συμβολισμό-σημασία για τον καθένα...σαν πανι δεν εχει καμια απολυτος αξια σαν ιδεολογια εχει τεραστια αξια,οταν καινε οι αναρχικοι τη σημαια δε καινε το πανι αλλα την ιδεολογια τις αξιες και την ιστορια της χωρας.
και εχεις δικιο δεν θα τους πυροβολουσα αλλα θα τους εκαιγα πλακα κανω
αλλα σιγουρα θα σκεφτομουνα σοβαρα να τους παρω την ιθαγενεια και την υποκοτητα αφου ετσι κι αλλιως δεν αισθανονται ελληνες δεν τους ειναι χρησιμα τα παραπανω.
κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αφαιρεση ανθρωπινη ζωη και γι'αυτο εχει καταργηθει η θανατικη καταδικη.To κάθε σύμβολο αποκτά διαφορετικό συμβολισμό-σημασία για τον καθένα...
Για τους δε αναρχικούς συμβολίζει απλά το απεχθές κράτος...
Μαλακία τους να καίνε σημαίες,δεν κάνουνε κ τίποτα σπουδαίο αλλά όχι κ εκτέλεση είπαμε!!!
Μπααα,εκεί θα θανατώνονταν κ ας μην είναι νομικά κατοχυρωμένο!!!κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αφαιρεση ανθρωπινη ζωη και γι'αυτο εχει καταργηθει η θανατικη καταδικη.
εγω εχω μια απορια αν οι ιδιοι αναρχικοι ζουσαν στη τουρκια θα τολμουσαν να καψουν τη σημαια
αν ειναι ετσι τα κρατη γαμησε τα τοτεΜπααα,εκεί θα θανατώνονταν κ ας μην είναι νομικά κατοχυρωμένο!!!
Υ.Γ.Ξερώ-ξερώ:αυτά είναι κράτη!!!
Aέρα έχουνε ευρωπαικό αέρα,κάψε σημαία κ για πότε ξανα γίνονται Τούρκοι από Τούρκοι-Ευρωπαίοι δεν φαντάζεσαι!!!αν ειναι ετσι τα κρατη γαμησε τα τοτε
αλλα εχουν τοσο φανατισμο που οι ιδιοι οι πολιτες θα τους εκτελουσαν κραταω μια επιφυλαξη μονο για τη κωνσταντινουπολη γιατι εκει εχουν πιο ευρωπαικο αερα.
κατ αρχήν έχουμε διαπράξει ένα σφάλμα από τήν στιγμή πού ο πλαιζουρας είναι διαγραμμένος νά συζητάμε ΄γί αυτόν ενώ δέν μπορεί νά αντικρούσει αυτά πού λέμε....Ταυτόχρονα όμως ο πυροβολισμός που θα έριχνες αποτελεί την ακροδεξία-φασιστική ή πατριωτική αν προτιμάς συμπεριφορά...
Το να καις σημαίες το κρίνεις εγκληματικό,το να πυροβολείς ανθρώπους;;;
Υ.Γ.Παντώς κ εσύ ειλικρινής είσαι,''εύγε''.