lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
αυτοι εχουν βγει απο μοντς εδω και καιροτον πιτσι....τον τυπο....τον ντουρα....αυτους..... στο ρεντλαιτ....
αυτοι εχουν βγει απο μοντς εδω και καιροτον πιτσι....τον τυπο....τον ντουρα....αυτους..... στο ρεντλαιτ....
opa τι εγινε μπαρουλα? τι κακιουλες ειναι αυτες ξαφνικα? υποπτο...πολυ υποπτο...
αντε ρε να φτιαξουμε και εμεις ενα που θα εχει και τσαττον πιτσι....τον τυπο....τον ντουρα....αυτους..... στο ρεντλαιτ....
[move]αντε ρε κωλοτουμπα....τον παιχτουρα δεν ελεγες μεγαλη μορφη μεχρι που εμαθες πως ειμαι εγω; [/move] [move] [/move]οτι να ναι...κατι να πειτε
[move][size=20pt]
ερευνητη τυπε εισαι απ τις μεγαλυτερες μορφες που εχω δει στο σαιτ[/size] [/move]
μπαρουλα σου χε ξεφυγει μια μαλακια παλια στο τσατ και δεν ειχα πει τιποτα...
γεια σας παιδια......Πείτε ένα γεια στα παιδιά απέναντι που μας βλέπουν. Ου ου
εγω δεν εχω πει τπτ[move]αντε ρε κωλοτουμπα....τον παιχτουρα δεν ελεγες μεγαλη μορφη μεχρι που εμαθες πως ειμαι εγω; [/move] [move] [/move]
για πες τι μαλακια μου ειχε ξεφυγει γιατι δεν θυμαμαιμπαρουλα σου χε ξεφυγει μια μαλακια παλια στο τσατ και δεν ειχα πει τιποτα...
ομως ξερω οτι κατι υποπτο συμβαινει με την περιπτωση σου...
σε προφιλ πεθαμενων δεν μπαινω....σκιαζομαι.....εγω δεν εχω πει τπτ
μαλλον για το νωντα λες για πανε μια βολτα στο προφιλ του να δεις τι λεει για τον παιχτουρα
χεχε δε νομιζωωωωωωωωωωωωωγια πες τι μαλακια μου ειχε ξεφυγει
πες της νιμιερτις να μπει και να σου πεισε προφιλ πεθαμενων δεν μπαινω....σκιαζομαι.....
γιατι δε νομιζειςχεχε δε νομιζωωωωωωωωωωωωω
δεν μπορει τωρα....πες της νιμιερτις να μπει και να σου πει