ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
[move]αντε ρε κωλοτουμπα....τον παιχτουρα δεν ελεγες μεγαλη μορφη μεχρι που εμαθες πως ειμαι εγω; [/move] [move] [/move]
:o συ εισαι ο παιχτουρας?
[move]αντε ρε κωλοτουμπα....τον παιχτουρα δεν ελεγες μεγαλη μορφη μεχρι που εμαθες πως ειμαι εγω; [/move] [move] [/move]
κοιτα μελι και χορτα τρωω...μπριζολακια επισης...ουισκι πινω....αλλα στοιχημα και μαλακιες δεν παιζω....ουτε εχω πηδηξει την νταρια ακομη ή καμια αλλη εκει περα....επισης δεν πιλοταρω αεροπλανο και δεν ανοιγω θρεντ ειμαι κουρασμενος για να δειξω οτι ειμαι ξεκουραστος συνταξιουχος....αυτα....:o συ εισαι ο παιχτουρας?
εγω ποιος ειμαι αραγεκοιτα μελι και χορτα τρωω...μπριζολακια επισης...ουισκι ποινω....αλλα στοιχημα και μαλακιες δεν παιζω....ουτε εχω πηδηξει την νταρια ακομη ή καμια αλλη εκει περα....επισης δεν πιλοταρω αεροπλανο και δεν ανοιγω θρεντ ειμαι κουρασμενος για να δειξω οτι ειμαι ξεκουραστος συνταξιουχος....αυτα....
τωρα οσο ειναι ο λακι ο αντισθενης ειμαι κι εγω ο παιχτουρας..... ;)
κοιτα μελι και χορτα τρωω...μπριζολακια επισης...ουισκι ποινω....αλλα στοιχημα και μαλακιες δεν παιζω....ουτε εχω πηδηξει την νταρια ακομη ή καμια αλλη εκει περα....επισης δεν πιλοταρω αεροπλανο και δεν ανοιγω θρεντ ειμαι κουρασμενος για να δειξω οτι ειμαι ξεκουραστος συνταξιουχος....αυτα....
τωρα οσο ειναι ο λακι ο αντισθενης ειμαι κι εγω ο παιχτουρας..... ;)
εγω ποι[size=99pt]α[/size] ειμαι αραγε
ενταξει μαρη αμεσως....παντως δεν ηπια ακομη ουισκι....
παλι καλα.ενταξει μαρη αμεσως....παντως δεν ηπια ακομη ουισκι....
για λίνκιασεκλωνοαποκαλυψα και τον μπαστουνοβλαχο-κιμικιμι...το ειδατε??????
για λίνκιασε
ήτανε στην επιστροφή του φέθρι, στα σβησμένα
η φάση είχε ως εξής, η αγωνία στο κόκκινο
νώντας: ακόμα δεν έχετε καταλάβει ποιος είναι ο κιμικιμης?
κάποιος: πες ρε μη μας σκας
[size=99pt]πορτοκαλι[/size]: (περτικαλί και να γυρίζουν) ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ=ΚΙΜΙΚΙΜΗΣ
θες και λινκ
ήτανε στην επιστροφή του φέθρι, στα σβησμένα
η φάση είχε ως εξής, η αγωνία στο κόκκινο
νώντας: ακόμα δεν έχετε καταλάβει ποιος είναι ο κιμικιμης?
κάποιος: πες ρε μη μας σκας
νώντας: (περτικαλί και να γυρίζουν) ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ=ΚΙΜΙΚΙΜΗΣ
θες και λινκ
[move] [/move]
[move] [/move]
εβαλε αβαταρ ο ηλιθιος
τιποτα νεοτερο εχουμε;Νώντα γαμιέσαι