Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ωραία, ας το κάνουμε ζούγκλα τότε αφού οι βρισιές δε λέγονται κατά πρόσωπο.  :rolleyes:

δε λεω αυτο...οπως ειπα και πριν δεν το βρισκω σωστο....το βρισκω αστειο για να ειμαι ειλικρινης....απλα ποτε δεν εχω παρει στα σοβαρα βρισιες που εχω εισπραξει...και για σπιτια και για σογια και για τα παντα...σιγα μην κατσω να σκασω ρε...αλλο το ενα ομως και αλλο το αλλο....δεν ειμαι υπερ του φορουμ-ζουγκλας...απο τη στιγμη που μπαινει ομως το καθε ψυχακι στο ιντερνετ δεν μπορω να εχω τετοιες απαιτησεις :P

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.765
Πόντοι
25.467
δεν καταλαβες καλα....ΕΓΩ το επιασα το υπονοουμενο ;)
κατα τ'αλλα οποιαδηποτε επιτηρηση απο μερους σας διολου δυσαρεστη δε μου ειναι... :P

Δεν θυμάμαι να σας έχω δώσει την σχετική άδεια ούτως ώστε να μου απευθύνεσται στον ενικό. Συνεχίζετε με τα ατοπήματα βλέπω.  >:(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.765
Πόντοι
25.467
Κατά φωνή και η "πέτρα του σκανδάλου" (κατά τις θεωρίες συνωμοσίας) μας κάνει ενημέρωση για τις κοπέλες της.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τι έγινε ρε παιδιά; διαγράφηκε κανείς;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΕΛΕΟΣ με τον πλεζουρα 100 σελιδες κλαψας!!  Και αυτος και τυποι οπως ο  ασπρουλης κτλ θα πρεπε να φανε ban απο την πρωτη στιγμη. Ειναι αστειο να ειναι φιλαρακια με τους Mod και να μην τρωνε ban για αυτον τον λογο........ και οταν επιτελους φανε ban ξαφνικα θυμουνται το σαπιο συστημα των mod  :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Εμένα γιατί με διαγράψατε ως Ioannis ?  
Επειδή σας είπα ότι δεν μπορώ να παίρνω PM….?
Δηλαδή όποιος έχει ένα τεχνικό πρόβλημα θα πρέπει να διαγραφεί και να ξαναρχίσει από την αρχή? :headbang:

Επίσης μπήκε προχθές ένας στο τοπικ «Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)... » και με έβριζε ...και αν δεν ήμουν ψύχραιμος εγώ να τον δώσω να καταλάβει ότι ρε φίλε δεν είναι μαγκιά και αντρίκειο να βριζόμαστε από το ίντερνετ η κατάσταση θα είχε ξεφύγει...

Δεν υπήρχε ούτε ένα mod να μπει και να τον πει «ηρέμησε ρε μάγκα και πρόσεχε πως μιλάς»... όποιος δεν συμφωνεί με κάποιον μπορεί με επιχειρήματα και τεκμηριωμένες απόψεις να μπει και να συζητήσει ...

Εκτός και αν είστε εντελώς ταγάρια και κατεβήκατε από καμιά σπηλιά στο βουνό και δεν μπορείτε να συζητήσετε γιατί είστε εντελώς αγράμματοι και αμόρφωτοι....

Αλλά ακόμα και έτσι όποιος βρίζει και κάνει τον μάγκα από το ίντερνετ ανώνυμα για μένα είναι αδερφή!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι 240 σελίδες είναι κλάαααααααααααμα του πλέζουρα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Από άρρωστα και κομπλεξάκια άλλο καλό εδώ μέσα Ζορζ

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πιο λίγες είναι, έχει και για άλλους φευγάτους κλάματα  :'( :'( :'(

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αλλά ακόμα και έτσι όποιος βρίζει και κάνει τον μάγκα από το ίντερνετ ανώνυμα για μένα είναι [size=18pt]αδερφή[/size]!

πες τα ρε γίγαντα. κλασική τέτοια περίπτωση κάποιος με nickname ioannis που χτες έγραψε αυτό:

Παράθεση από: ioannis στις σήμερα στις 00:42
να μην έρθω μόλις τελειώσω με τη μάνα σου κ την αδερφή σου ;

Επισκέπτης
πες τα ρε γίγαντα. κλασική τέτοια περίπτωση κάποιος με nickname ioannis που χτες έγραψε αυτό:

Παράθεση από: ioannis στις σήμερα στις 00:42
να μην έρθω μόλις τελειώσω με τη μάνα σου κ την αδερφή σου ;

Μόνο που εγώ Ήμουν Ioannis και όχι ioannis  ψάχτο.... :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom