Επισκέπτης
εσυ εισαι ο τυπος ο γυμνασμενος που πηδαει και δινει δεκαρικα στο χερι να κρατανε??
εχω μπλεχτει 500 γιαννηδες εδω μεσα.
Ναι μωρό αλλά την είχα δώσει 20 ευρώ γιατί δεν είχα ψηλά και δεν μου έδωσε ρέστα
εσυ εισαι ο τυπος ο γυμνασμενος που πηδαει και δινει δεκαρικα στο χερι να κρατανε??
εχω μπλεχτει 500 γιαννηδες εδω μεσα.
γυναίκα είναι η γκουγκλ γιατί της λες μια λέξη και σου απαντάει εκατό
τι εγινε ρε παιδια? πως ειναι ετσι ο μπαμπης?ποιο καλο παιδι θα μου κανει περιληψη?
"Πάρε φόρα απ'τα Καλύβια και έλα πιάσε μας τα αρχίδια" Geopa"Στ'αρχιδια μας, και 'μας" Κωστης Παλαμας.
να κανω εγω?????επειδη ειναι παρ απογευμα και χαλαρωσαμε, δεν κανει καποιος μια αναγωγη στο τι εγινε να μη ψαχνουμε 200 σελιδες?
επειδη ειναι παρ απογευμα και χαλαρωσαμε, δεν κανει καποιος μια αναγωγη στο τι εγινε να μη ψαχνουμε 200 σελιδες?
εσυ παλι ποιος εισαι???[move][size=30pt]o αλεκος λετε να ναι η εριναλ??????[/size] [/move]
ο ΝΩΝΤΑΣ ....!εσυ παλι ποιος εισαι???
ο ΝΩΝΤΑΣ ....!
ο ΝΩΝΤΑΣ ....!
[move][size=30pt]o αλεκος λετε να ναι η εριναλ??????[/size] [/move]
"Πάρε φόρα απ'τα Καλύβια και έλα πιάσε μας τα αρχίδια" Geopa
Τώρα σάλτα και γαμήσου εσύ.....και φέρε μας και τον λογαριασμό!!!!!!
ρε συ μας επρηξες,σου στειλα εγω πμ σου ηρθε?συνεχεια το ιδιο ρωτας σπαμαρεις τα θρεντ ετσι!px75 στειλε σε παρακαλω ενα pm να δω αν ειναι ολα ενταξει ρε φιλαρακι.
αυτός είναι πιο ηλίθιος κι από σένα!ρε συ μας επρηξες,σου στειλα εγω πμ σου ηρθε?συνεχεια το ιδιο ρωτας σπαμαρεις τα θρεντ ετσι!
ελα λιονταρακι,καντηνα!νταξει?????αυτός είναι πιο ηλίθιος κι από σένα!