The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.756
- Πόντοι
- 25.467
Ο Αη γιάννηςΠοιός ?????????
Ο Αη γιάννηςΠοιός ?????????
μηπως,γνωριζονται απο ενα σημειο και μετα και δεν ειναι αγνωστοι?[size=20pt] Γιατι καποιοι και καποιες παιρνουν στα σοβαρα το Ιντερνετ και τους ανωνυμους χρηστες του?[/size]
Ένα δεν είχες? Πότε έγιναν δύο???
Please do!
Απόκτησε κι άλλο και μας απέκρυψε το γεγονός Ένα μόνο έχω να πώ ΑΙΣΧΟΣ
Τι ειρωνεύεστε τις αναφορές ?Εσείς δεν θα στελνατε αναφορά για μήνυμα που σας έθιγε τα παιδιά και το σπίτι ?Πολύξεροι όλοι.
Εχει γίνει αυτό με μένα και έναν μαλάκα που τον εχουν διαγράψει .
Ρέ μήν μασάς μέ τόν κοκκκκκκάκια , έχει γεμήση με παραμύθα ο΄λη τήν άθήνα !!!!!!!!!!
Γι'αυτό μυρίζει περίεργα στο κέντρο???
ΠΌΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ???ποιος πουστλεμες καρφωσε τον πλεζουρα;
Βλέπω ότι προχώρησε πολύ το θεματάκι από χτές.
Βλέπω ακόμα ότι κάποια παιδάκια ψάχνουν εναγωνίως να βρουν ποιος είμαι
Ψάξτε ψάξτε δε θα το βρείτε....κανένας δεν είμαι πέρα ενα απλό παλιό μέλος που πεθύμησα το φορουμ που κάποτε ήταν η παρέα μας.
Αυτό και μόνο.
Τοτε που ο μόνος που έβριζε ήταν ο λαπλας και καμιά φορα κι ο γεροαριων, τοτε που γελουσαμε με τη γραφι του πιτσι, τους μυθους του ντουρασελ, τα ποστ των ακροδεξιών σαν τον τζερμαον, τη σοβαρότητα του ενφορσερ, τις ύσηχες και ομορφες κουβέντες του γουορ, τις ατελειωτες κουβέντες για τα στριπ όταν δεν τις γαμουσε ο μαλακολειν....κλπ κλπ....
μωρη.......αχ.....
Ναι, αλλά από αυτό και μόνο το post, βγαίνει είδηση: Ότι η Αλι, δεν κάνει πρωκτικό...!!! :S
Ποτε θα γιορταζουμε τη μνημη του? Να τον κανουμε και πολιουχο αγιο του σαϊτ
απ' τη στιγμή που γράψω ότι έχω παιδί στο ίντερνετ είμαι σίγουρος απο κει και πέρα ότι πάνω σε ενα τσακωμό θα βρεθεί ένας άρρωστος αγάμητος που θα το πιάσει στο στόμα του.Δεν είναι απάντηση αυτή. Όλοι μας έχουμε οικογένεια, το να στη βρίσει κάποιος δε σημαίνει ότι του εκμυστηρεύτηκες την προσωπική σου ζωή.
Ναι. Δεν κάνει μόνο πρωκτικό ή δεν κάνει καθόλου?
εσενα σιγουρα σε βολευει αυτη η εξελιξη...Ποτε θα γιορταζουμε τη μνημη του? Να τον κανουμε και πολιουχο αγιο του σαϊτ