marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μιλανε ολοι,μιλανε και οι.............ρε φιλε εδω γραφουμε για τη διαγραφη του πλεζουρα. τον οτο μπισμαρκ, δεν τον θυμαμε. εχει καιρο που το διαγραψαν?
μιλανε ολοι,μιλανε και οι.............ρε φιλε εδω γραφουμε για τη διαγραφη του πλεζουρα. τον οτο μπισμαρκ, δεν τον θυμαμε. εχει καιρο που το διαγραψαν?
να βάλουμε και μάλτιπλ τσόις στην αναφορά. βρισιά, ειρωνεία, σέξουαλ χαράσμεντ, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλπ.παντως αυτό με τις αναφορές στις βρισιές δεν υπάρχει.
"μαμά μαμά ο πλεζουρ μ' έβρισε"
παντως αυτό με τις αναφορές στις βρισιές δεν υπάρχει.
"μαμά μαμά ο πλεζουρ μ' έβρισε"
Εγώ μόνο πουτάνες γαμάω παίχτη μουκ.κ House Of Fun
γιατι να εχουμε μονο το στυλακι της Λιοσιων
στο ενεργητικο μας? Απο ολα θελει
και ο κλασσικος μπουρδελιαρης που τα γαμαει ολα
αλλα και ο καλοσυνατος και ευελικτος γκομενος.
Μονο εσεις θα μας γαματε τις απεξω γκομενες?
Αμ δε
Εγώ μόνο πουτάνες γαμάω παίχτη μου
Μου έχουν βρίσει όπως το έχω κάνει κι εγώ πάνω στα νεύρα μου (μαλακία μου βέβαια).Εσύ δηλαδή άμα σου έβριζε τη μάνα θα το πέρναγες έτσι;
Για αυτο και ελεγα στους μαλακες
να μην λενε στις εξω γκομενες οτι πανε
και με πουτανες , αυτες τους λενε με ποιον πουτανο
πηγανε? Οχι. Γιατι? Γιατι δεν ειναι χαζες.
Κανεις δεν ειναι πραγματικα χαζος
μπορει να το παιζει χαζος για να μας ριξει
σταχτη στα ματια αλλη μια αποτελεσματικη τακτικη
μιλανε ολοι,μιλανε και οι.............
Μου έχουν βρίσει όπως το έχω κάνει κι εγώ πάνω στα νεύρα μου (μαλακία μου βέβαια).
Μια φορά που μου το χε πει ένας του πα οταν τελειώσει να πετάξει και τα σκουπίδια φεύγοντας.
σου αρεσε?Ενδιαφέρον ο χαρακτηρισμός σας προς του συμπαίκτες!
Ενδιαφέρον ο χαρακτηρισμός σας προς του συμπαίκτες!
Ολοι Πουτανοι ειμεθα κ.κ thesaint
πουτανιαρη!Πουτανιάρηδες βρε!!!
Τι ειρωνεύεστε τις αναφορές ?Εσείς δεν θα στελνατε αναφορά για μήνυμα που σας έθιγε τα παιδιά και το σπίτι ?Πολύξεροι όλοι.
Εχει γίνει αυτό με μένα και έναν μαλάκα που τον εχουν διαγράψει .
Ποιός ?????????πουτανιαρη!
εσύ φταις βλήμα που κάθεσαι και βγάζεις την προσωπική σου ζωή στο ιντερνετ ξέροντας ότι μπαίνει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι.Τι ειρωνεύεστε τις αναφορές ?Εσείς δεν θα στελνατε αναφορά για μήνυμα που σας έθιγε τα παιδιά και το σπίτι ?Πολύξεροι όλοι.
Τι ειρωνεύεστε τις αναφορές ?Εσείς δεν θα στελνατε αναφορά για μήνυμα που σας έθιγε τα παιδιά και το σπίτι ?Πολύξεροι όλοι.