τελικα δε μου ειπες, καθαριζουν ευκολα τα φλοκια ?
πως ειναι σα λεκες? ειμαι ο βασιλισς του οφ-τοπικ
σιγα μην εισαι εσυ ο βασιλιας του οφ τοπικ δεν στα ειπανε καλα μου φαινεται παντως εγω ειμαι σιγουρα η βασιλισα
τελικα δε μου ειπες, καθαριζουν ευκολα τα φλοκια ?
σιγα μην εισαι εσυ ο βασιλιας του οφ τοπικ δεν στα ειπανε καλα μου φαινεται παντως εγω ειμαι σιγουρα η βασιλισα
δεν ξέρω αν καθαρίζουν εύκολα ή δύσκολα... πάντως στο καθαριστήριο μου πρότειναν, αν θέλω βέβαια, να την λερώνω εκεί επιτόπου(επιτοπέος δλδ) για να μην πηγαινοέρχομαι.τελικα δε μου ειπες, καθαριζουν ευκολα τα φλοκια ?
μην τσακώνεστε... την μια βδομάδα βασίλισσα η μία και μετά εναλλάξ...κι εγω ο βασιλιας.παμε!
δεν ξέρω αν καθαρίζουν εύκολα ή δύσκολα... πάντως στο καθαριστήριο μου πρότειναν, αν θέλω βέβαια, να την λερώνω εκεί επιτόπου(επιτοπέος δλδ) για να μην πηγαινοέρχομαι.
μην τσακώνεστε... την μια βδομάδα βασίλισσα η μία και μετά εναλλάξ...
οι άνθρωποι άλλαξαν... οι ατάκες έμειναν οι ίδιεςτι εννοεις?
χτες βραδι αλλα μου ελεγες....
προσωπικα δεν εχω αλλαξει.οι άνθρωποι άλλαξαν... οι ατάκες έμειναν οι ίδιες
αν εχεις ποσταρει σε 3 χρονια και 68 μηνυματα φανταζομαι ποσα θα χες ποσταρει αν ασχολιοσουνα πιο ενεργα...13/9/2005 Είχα πάει σε ένα φίλο μου να δω champions league και μετά τα τρία γκολ απο την ρόζενμποργκ, για να χωνέψω πάω σε ένα ίντερνετ καφέ. Και τότε θυμήθηκα οτι μου είχε πει ένας φίλος μου για αυτό το site και γράφτηκα. Απο τότε ασχολούμαι με το site αλλά όχι διαρκώς. Πάντως είναι καλό γιατί δεν υπάρχει η ψεύτικη σοβαροφάνεια που επικρατεί πολλές φορές σε διάφορους χώρους και επίσης είναι ένας χώρος οπού πολλά άτομα με ίδια ενδιαφέροντα μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις για αυτά που γουστάρουμε.
Εγώ από τον Θείο Google! Τα ξέρει όλα