Νέα

Από που βρήκατε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMIAS_GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 358
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως μάθατε για το bourdela.com?

• Από φίλο

Ψήφοι: 23 24,2%
  • Από μηχανή αναζήτησης

Ψήφοι: 31 32,6%
  • Από περιοδικό

Ψήφοι: 3 3,2%
  • Από άλλο site

Ψήφοι: 6 6,3%
  • Από μπουρδέλο/ίδρυμα φραπέ

Ψήφοι: 5 5,3%
  • Ούτε που θυμάμαι

Ψήφοι: 27 28,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    95

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τελικα δε μου ειπες, καθαριζουν ευκολα τα φλοκια ?
πως ειναι σα λεκες? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:ειμαι ο βασιλισς του οφ-τοπικ

σιγα μην εισαι εσυ ο βασιλιας του οφ τοπικ δεν στα ειπανε καλα μου φαινεται παντως εγω ειμαι σιγουρα η βασιλισα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

tempelakos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
με πληροφορησε συνάδελφος για το σαιτ τοτε που είχε γινει ντορος με την νασταζια την τσεχα στην φυλης (δεν ειμαι σιγουρος αν θυμαμαι σωστα το ονομα).

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τελικα δε μου ειπες, καθαριζουν ευκολα τα φλοκια ?
πως ειναι σα λεκες? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:ειμαι ο βασιλισς του οφ-τοπικ
δεν ξέρω αν καθαρίζουν εύκολα ή δύσκολα... πάντως στο καθαριστήριο μου πρότειναν, αν θέλω βέβαια, να την λερώνω εκεί επιτόπου(επιτοπέος δλδ) για να μην πηγαινοέρχομαι.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καβλιαρη αντρα :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξέρω αν καθαρίζουν εύκολα ή δύσκολα... πάντως στο καθαριστήριο μου πρότειναν, αν θέλω βέβαια, να την λερώνω εκεί επιτόπου(επιτοπέος δλδ) για να μην πηγαινοέρχομαι.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αυτα τα "μη κε.Βουδα,οχι κε.Βουδα δεν κανει,δεν ειναι σωστο"
δεν τα θυμασαι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι άνθρωποι άλλαξαν... οι ατάκες έμειναν οι ίδιες :grin:
προσωπικα δεν εχω αλλαξει.
παραμενω ο βασιλιας ,και σε εχω μια ψωλια,λεβεντη μου τσολια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
θυμαμαι ηταν σεμπτεμβρης του 2005 οταν ειχα επεστρεψει στην ελλαδα και σουλατσαριζα στην φυλης οταν ειδα 4 τυπους μαζεμενους για μπουρδελοτσαρκα ιδιαιτερα ανυσηχους να μπαινουνε σε ενα σπιτακι ταυτοχρονα με εμενα.
κατα την αποχωρηση μας μετα την παρουσιαση της κοπελας πιασαμε την συζητηση και μου ειπαν να επισκεφτω το σαιτ για κριτικες,τοτε βεβαια δεν ειχα καλη σχεση με τους υπολογιστες και εμπαινα σαν επισκεπτης καμμια φορα οταν ημουν ελλαδα.η ουσια ειναι οτι το σαιτ απο τα πρωτα του βηματα εγινε γνωστο και εξελιχθηκε σε τοπ! :thumbsup:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.994
Πόντοι
22.785
Απο ενα soyper κοριτσαρο στην Βριλησου @5 :dancing: :helpplea: :tickedoff:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ειχα κοψει τα cg και επειδη δεν ειχα εφημεριδα με αγγελιες,μπηκα μια κυριακη μεσημερι στον υπολογιστη για να δω αγγελιες απο εκει,αναγνωριστικα μετα απο παρα πολυ καιρο,εκει κατα τυχη με πεταξε καποιο site στη διευθυνση bourdela,οταν μπηκα  μεσα νομιζα οτι ανοιξαν οι πυλες του παραδεισου..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
υστερα απο μελετη των αρχαιων κειμενων των ελ :2funny:
φυσικα με την βοηθεια του λιακοπουλου και του γεροντα :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Πριν 1,5 χρονο απο γκουγκλαρισμα..θυμαμαι οταν το πρωτοδιαβασα ειχα λυθει στα γελια και γενικα μου εκανε εντυπωση αυτη η ελευθερια λογου που υπηρχε..και μου αρεσε για να ειμαι ειληκρινης και ισως ειναι 1 απο τους λογους της επιτυχιας του σαιτ..
Δυστυχως σπανια γελαω πολυ πλεον,διοτι εχει χαθει το χιουμορ που υπηρχε εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων..

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
13/9/2005 Είχα πάει σε ένα φίλο μου να δω champions league και μετά τα τρία γκολ απο την ρόζενμποργκ,  για να χωνέψω πάω σε ένα ίντερνετ καφέ. Και τότε θυμήθηκα οτι μου είχε πει ένας φίλος μου για αυτό το site και γράφτηκα. Απο τότε ασχολούμαι με το site αλλά όχι διαρκώς. Πάντως είναι καλό γιατί δεν υπάρχει η ψεύτικη  σοβαροφάνεια που επικρατεί πολλές φορές σε διάφορους χώρους και επίσης είναι ένας χώρος οπού πολλά άτομα με ίδια ενδιαφέροντα μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις για αυτά που γουστάρουμε.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
13/9/2005 Είχα πάει σε ένα φίλο μου να δω champions league και μετά τα τρία γκολ απο την ρόζενμποργκ,  για να χωνέψω πάω σε ένα ίντερνετ καφέ. Και τότε θυμήθηκα οτι μου είχε πει ένας φίλος μου για αυτό το site και γράφτηκα. Απο τότε ασχολούμαι με το site αλλά όχι διαρκώς. Πάντως είναι καλό γιατί δεν υπάρχει η ψεύτικη  σοβαροφάνεια που επικρατεί πολλές φορές σε διάφορους χώρους και επίσης είναι ένας χώρος οπού πολλά άτομα με ίδια ενδιαφέροντα μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις για αυτά που γουστάρουμε.
αν εχεις ποσταρει σε 3 χρονια και 68 μηνυματα φανταζομαι ποσα θα χες ποσταρει αν ασχολιοσουνα πιο ενεργα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ από τον Θείο Google! Τα ξέρει όλα :jerking:

Επισκέπτης
Απο ενα φιλο , που ασχολειται με το σπορ!Μου'πε,οτι,καποιοι τυποι εδω μεσα,γραφουν πολλα και διαφορα για μοτοσυκλετες,και μπηκα,ομολογω,με πολυ αρνητικη προδιαθεση,και σκοπο να αποκαταστησω την ταξη,και να προσπαθησω να πεισω αυτους τους αληταραδες(οπως φανταζομουν)να παψουν να πιανουν την μοτοσυκλετα στο στομα τους ! Τελικα,διαπιστωσα,οτι ο σοφος λαος(διοτι παντα ειναι σοφος και παντα εχει δικιο ο λαος)ορθως αναφερει οτι... ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ    :rockon:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Απο μηχανη αναζητησης εγω.Ιδεα δεν ειχα οτι στην Ελλαδα επαιζε τετοιο φορουμ.
Καλη φαση παντως ειναι! :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom