απο ενα πελατι ......που με πιρε ενα βραδι.........
Ανωμαλιάρα......
Κάνεις και τέτοια?
Μην με καρφωνειs τωρα!απο ενα πελατι ......που με πιρε ενα βραδι.........
Μην με καρφωνειs τωρα!
αφου τηs ειπα.............εδω μεσα θαμαστε τυποι και υπογραμμοιΠρόλαβες και κάρφωσες εσύ.....
τραβα ρεεεεεεεεεεεεεε..........αφου τηs ειπα.............εδω μεσα θαμαστε τυποι και υπογραμμοι
Τηs ....κολασεωs θαμαστε οξω απο δω
υπάρχει ενα θεμα στο φορουμ που λέει οτι μια δικη σας είναι σ εναν άλλο διαγωνισμο που συμμετεχω και μου στειλε το λινκ του σιτε ενας για να μου πει και καλα μου σε τι χαλια διαγωνισμο ειμαι
Μπηκα να δω ποια ειναι τελος παντων η δικια σας κι έμεινα.
Ο συγκεκριμενος κυριος είναι επιχειρηματιας με τεραστιο μαγαζι ρουχων στη Γλυφαδα και μάλλον για να μη τον κακολογήσω και του βγάλω κακό όνομα είπε οτι κι αυτουνου του το στειλαν το λινκ, αλλα εγώ πιστευω οτι είναι κι αυτός μπουρδελιάρης
Κάποιος απ'αυτούς εδω μέσα που μου τη λέει καθε τόσο ...
προσεχε τι λες για το ξαδελφακι μου !!! γιατι δουλεια απο αυτον δεν θα ξαναδεις !!! εγω του το ειπα και στο ειπε !!! γιατι το συζηταγαμε !!! και απο τοτε μας εχεις πρηξει τα αρχιδια!!! αυτος δεν ασχολειτε και πολυ με το σιτε !!! αλλα γενικος μου ειπε οτι σε ξερει καλα και οτι εισαι μεγαλη φωλα !!! επισης μου ειπε οτι εισαι αχρηστη και αργοσχολη !! νομιζω σε ειχε προσλαβει για να μοιραζεις φυλλαδια στο δρομο και ουτε αυτο δεν μπορουσες να κανεις χαχαχαχα !! επισης μου ειπε οτι εισαι φτηνιαρα γκομενα και πολυ λαικη !!!
:o :o :o :o :oπροσεχε τι λες για το ξαδελφακι μου !!! γιατι δουλεια απο αυτον δεν θα ξαναδεις !!! εγω του το ειπα και στο ειπε !!! γιατι το συζηταγαμε !!! και απο τοτε μας εχεις πρηξει τα αρχιδια!!! αυτος δεν ασχολειτε και πολυ με το σιτε !!! αλλα γενικος μου ειπε οτι σε ξερει καλα και οτι εισαι μεγαλη φωλα !!! επισης μου ειπε οτι εισαι αχρηστη και αργοσχολη !! νομιζω σε ειχε προσλαβει για να μοιραζεις φυλλαδια στο δρομο και ουτε αυτο δεν μπορουσες να κανεις χαχαχαχα !! επισης μου ειπε οτι εισαι φτηνιαρα γκομενα και πολυ λαικη !!!
κ γω... :o :o :o:o :o :o :o :o
Συνεχίζω την έκπληξη των προηγούμενων.
κ γω... :o :o :o:o :o :o :o :o
Συνεχίζω την έκπληξη των προηγούμενων.
ο τροπος σου εμενα προσωπικα...τι σας εκπλησει ρε παιδια ?
τι σας εκπλησει ρε παιδια ?