Νέα

Από που βρήκατε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMIAS_GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 358
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως μάθατε για το bourdela.com?

• Από φίλο

Ψήφοι: 23 24,2%
  • Από μηχανή αναζήτησης

Ψήφοι: 31 32,6%
  • Από περιοδικό

Ψήφοι: 3 3,2%
  • Από άλλο site

Ψήφοι: 6 6,3%
  • Από μπουρδέλο/ίδρυμα φραπέ

Ψήφοι: 5 5,3%
  • Ούτε που θυμάμαι

Ψήφοι: 27 28,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    95

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Απο μηχανη αναζητησης εγω.Ιδεα δεν ειχα οτι στην Ελλαδα επαιζε τετοιο φορουμ.
Καλη φαση παντως ειναι! :thumbsup:

Προέκυψε από συνδυασμό.

Αναζητώντας στο διαδίκτυο διάφορα θέματα σχετικά με τα ενδιαφέροντα μας, στις ιστοσελίδες που εμφανιζόντανε έβλεπα και την ιστοσελίδα "bourdela.com...τίτλος θέματος κλπ" :coffee:

Πάντα σκεφτόμουνα (...δεν ξέρω για ποιό λόγο) ότι πρόκειται για κάποια πλάκα ή είναι κάποια διαφημιστική προσέγγιση και κατα συνέπεια δεν άνοιγα την ιστοσελίδα, προχωρώντας σε άλλες  συναφείς ιστοσελίδες  :dunno:

Κάνοντας τις συνήθεις τσάρκες στα "σπίτια", βλέπω σε κάποιο από αυτά (...αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν στο Μεταξουργείο, κοντά στο κινέζικο εστιατόριο του πεζόδρομου) μια πινακίδα αντίστοιχες με αυτές της ονομασίας δρόμων και μου τραβάει την προσοχή. Διαβάζω την σημείωση : "BOURDELA.COM". Δεν ρωτάω την τσατσα, γιατί με γνωρίζει και σκέφτομαι ότι θα εκτεθώ ανεπανόρθωτα αν φανώ ότι δεν γνωρίζω βασικές πληροφορίες ενώ ...έχω αρκετά χρόνια στον "πόλεμο". Εξάλλου, σκέφτομαι ότι έχω την πρόσβαση μέσω του διαδικτύου να το εξακριβώσω  :cool2:

Η συνέχεια είναι γνωστή...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ (ΜΑΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...  :dancing: :dancing: :dancing:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
υστερα απο αγωνιωδη αναζητηση για συναδελφους μπουρδελιαριδες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απο αλλο σαιτ :)

stinger-123

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελείως τυχαία... κυριολεκτικά ούτε που θυμαμαι... νομίζω από αναζήτηση στο google

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εεεεετσι συντροφε :rockon: :rockon: :rockon:

Με καποιους ηθελες να μοιραστεις τις πουτανοεμπειριες σου βρε αδελφε και οχι να τα κρατας μεσα σου !   :2funny: :2funny:

Και γω τα ιδια

δεν γινεται συντροφε να μην μοιραστεις τα πιστευω σου και τις αγωνιες σου με ανθρωπους που σε καταλαβαινουν :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
δεν γινεται συντροφε να μην μοιραστεις τα πιστευω σου και τις αγωνιες σου με ανθρωπους που σε καταλαβαινουν :2funny:

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!!

...και να μην καταλαβαίνεις τις επιθυμίες, "αγώνες" και "αγωνίες" τους

...γιατί είναι και δικές σου  :grouphug:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τελείως τυχαία... κυριολεκτικά ούτε που θυμαμαι... νομίζω από αναζήτηση στο google

...πέτυχες "φλέβα" συναγωνιστή !!!

...κοίτα να πάρεις και κανένα λαχείο,

...μάλλον είσαι τυχερός  :cool2:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Από ένα περιοδικό που χάζευα σε μια καφετέρια πριν 2-3 χρόνια. Θυμάμαι ότι όταν το διάβαζα γέλαγα μόνος μου σαν μαλάκας γιατί μου είχε φανεί πολύ αστεία ιδέα αλλά εντυπωσιάστηκα αρκετά όταν πρωτομπήκα. Τότε δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με πουτάνες (μόνο τη Φυλής είχα ακουστά) αλλά όσο μεγαλώνω, βλέπω & μαθαίνω :rolleyes: :grin:. Επίσης το site έχει υπερπλήρες forum και σε κάνει έχεις-δεν έχεις καύλες να είσαι εδώ. Ακόμα, άλλα 3-4 άτομα το έχουν μάθει από μένα. Το καλό πράγμα να λέγεται..  :grin: :grin: :grin:
Μπράβο σε όλους σας και καλή συνέχεια.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
να σας πω μια ιστορια; παλια στο παθφαιντερ ειχε ενα  κλαμπ με το ιδιο ονομα , , μετα εκλεισε . η λιστα μπουρδελων ηταν σε εξελακια  μετα εγινε αυτο , πιο συγχρονο και πιο ελκυστικο . ηταν μια φαεινη ιδεα ευγε

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
υπάρχει ενα θεμα στο φορουμ που λέει οτι μια δικη σας είναι σ εναν άλλο διαγωνισμο που συμμετεχω και μου στειλε το λινκ του σιτε ενας για να μου πει και καλα μου σε τι χαλια διαγωνισμο ειμαι  :P
Μπηκα να δω ποια ειναι τελος παντων η δικια σας κι έμεινα.
Ο συγκεκριμενος κυριος είναι επιχειρηματιας με τεραστιο μαγαζι ρουχων στη Γλυφαδα και μάλλον για να μη τον κακολογήσω και του βγάλω κακό όνομα είπε οτι κι αυτουνου του το στειλαν το λινκ, αλλα εγώ πιστευω οτι είναι κι αυτός μπουρδελιάρης  :P
Κάποιος απ'αυτούς εδω μέσα που μου τη λέει καθε τόσο ... :sunglasses:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
απο ενα πελατι ......που με πιρε ενα βραδι.........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εντελώς τυχαία από αναζήτηση στο google.

μπήκα, διάβασα, έκατσα

Επισκέπτης
googlάριζα ψάχνοντας forum με οπαδούς της Αρειανάρας (τρομάρα μας)!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
υπάρχει ενα θεμα στο φορουμ που λέει οτι μια δικη σας είναι σ εναν άλλο διαγωνισμο που συμμετεχω και μου στειλε το λινκ του σιτε ενας για να μου πει και καλα μου σε τι χαλια διαγωνισμο ειμαι  :P
Μπηκα να δω ποια ειναι τελος παντων η δικια σας κι έμεινα.

Τωρα δηλαδη εισθε 2 οι δικες μας ή εσυ μπηκες για να επαληθευσεις το thread !!

Τεσπα , ποια ειναι η αλλη??

Ασχετο αλλα μεσα απο το νημα βτρηκα

και αναρωτιεμαι τελικα τι εγινε με την δικη του Αλεξ . Δηλαδη για ποτε αναβληθηκε  :P

Γιατι ετσι ειναι στην χωρα της δημοκρατιας , σου τραβανε ενα δικαστηριο με μια δικαιολογια αλλα δεν το δικαζουν το γαμημενο και μπορει να τραβιεσαι 15 χρονια . φανταζομαι το 2025 (if man is still alive) θα εχει ξεμπερδεψει

[youtube=60,25]DdLMdMn2U2Q[/youtube]

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το site το βρηκα παλια απο ενα τουλμπαρ που ειχα και μεσα στα γαματα site ηταν και αυτο! μπηκα μια δυο φορες και κολησα! εγινα μελος! :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Απο την δευτερη μερα που εκανα συνδεση ιντερνετ αρχισα να ψαχνω στον γκουγκλη για μπουρδελα και σεξ πρωτο πρωτο μου το εβγαλε,εμπαινα μερικους μηνες σαν επισκεπτης και τελικα εκανα την εγγραφη περισσοτερο απο περιεργια μιας και δεν τα εβλεπα ολα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
Απο την δευτερη μερα που εκανα συνδεση ιντερνετ αρχισα να ψαχνω στον γκουγκλη για μπουρδελα και σεξ πρωτο πρωτο μου το εβγαλε,εμπαινα μερικους μηνες σαν επισκεπτης και τελικα εκανα την εγγραφη περισσοτερο απο περιεργια μιας και δεν τα εβλεπα ολα
ανομαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom