Επισκέπτης
εμενα μου το σφυριξε ενας στα μπορδελα χρονολογια 2006
ωχ...αυτός ο παπάρας σε κατέστρεψε?.....Εγώ το έμαθα από ένα φίλο μου που είναι και αυτός μέλος... Και είναι λάγνος με τα βυζιά...
κολωνου 30Εγω εχω δει ταμπελα κολλημενη σε τοιχο μπουρδελου στο μεταξουργειο που διαφιμιζει το site κανονικα.
Την εχει δει κανας αλλος?
όλα αυτά γίνονται μέσω εμένα εσένα και όλων αυτών που προσφέρουν λίγο χρόνο για να τα ποστάρουν εδώ μέσα, πλας ότι έχει και ενημέρωση για μπουρδέλα...Το site είναι αρκετά παλιό και όπως λένε και οι προηγούμενοι ήταν gr. Σήμερα είναι ασυγκρίτως καλύτερο. Τότε το είχα βρεί στο google. Αν θυμάμαι καλά όποιο μέλος δεν είχε συμμετοχή σε e-mail και εμπειρίες μετά από μικρό χρονικό διάστημα διαγραφότανε. Τώρα έχει γίνει επιστημονικό - ενημερωτικό και καταξιωμένο site σε μπουρδελιάρηδες και μή.
Πιστεύω , χωρίς να κάνω πλάκα , ότι προσφέρει κοινωνικό έργο...
πω πω.... περαστικά να είναι φίλε, και να αναρώσεις γρήγορα.
τα οφ-τοπικ μην τα σκέφτεσαι καθόλου θα συνηθήσεις.
τώρα από λούκγρες στο σαιτ δόξα το θεό έχουμε
είσαι δεν είσαι ομοφοβικός θα σου το κολήσουν ... αλλά μην ανυσηχείς .
Εδώ και καμιά βδομάδα που έχει πέσει ξεραΐλα είπα να ψάξω στο internet για κανα καλό εκδιδόμενο κορίτσι γιατί ως γνωστόν από αγγελίες θα φας φόλα... κι έπεσα πάνω στο παρόν μπουρδελοσάιτ... Το παρακολούθησα λίγο (αφού πραγματοποιήθηκε και συνεύρεση με γνωστό ποποπουτανάκι μάλλον μέτρια), το γούσταρα και αποφάσισα να γραφτώ κι εγώ.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ελπίζω σε μια εποικοδομητική και ευχάριστη διαμονή και μπουρδελοκατάσαταση...
κολωνου 30
Αυτο στη διπλωματικη γλωσσα λεγεται "αρχη της αμοιβαιοτητας" Χα χα !
την πήγα στο καθαρηστήριοΡε Τσολια τι εγινε? Εδωσες το υφασμα της φουστανελλας στη ξανθια?
Οφ τοπικ
ειμαι ο βασιλισς του οφ-τοπικτην πήγα στο καθαρηστήριο