Νέα

Από που βρήκατε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMIAS_GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 358
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως μάθατε για το bourdela.com?

• Από φίλο

Ψήφοι: 23 24,2%
  • Από μηχανή αναζήτησης

Ψήφοι: 31 32,6%
  • Από περιοδικό

Ψήφοι: 3 3,2%
  • Από άλλο site

Ψήφοι: 6 6,3%
  • Από μπουρδέλο/ίδρυμα φραπέ

Ψήφοι: 5 5,3%
  • Ούτε που θυμάμαι

Ψήφοι: 27 28,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    95

Επισκέπτης
εμενα μου το σφυριξε ενας στα μπορδελα χρονολογια 2006

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω εχω δει ταμπελα κολλημενη σε τοιχο μπουρδελου στο μεταξουργειο που διαφιμιζει το site κανονικα.
Την εχει δει κανας αλλος?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μα ... απο το χρυσο οδηγο!
το νο1 για επαγγελματιες!

tsakatsoukas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ και καμιά βδομάδα που έχει πέσει ξεραΐλα είπα να ψάξω στο internet για κανα καλό εκδιδόμενο κορίτσι γιατί ως γνωστόν από αγγελίες θα φας φόλα... κι έπεσα πάνω στο παρόν μπουρδελοσάιτ... Το παρακολούθησα λίγο (αφού πραγματοποιήθηκε και συνεύρεση με γνωστό ποποπουτανάκι μάλλον μέτρια), το γούσταρα και αποφάσισα να γραφτώ κι εγώ. :dancing:
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ελπίζω σε μια εποικοδομητική και ευχάριστη διαμονή και μπουρδελοκατάσαταση...  :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλώς τον τσακατσουκα... αλλά πρόσεχε μην ξεφωνίσεις τις ξεφωνισμένες εδώ μέσα γιατί θα φανεί ότι είσαι ομοφοβικός και εσύ, οπότε θα έχεις μια πολύ κρυφή επιθυμία να τον φας.

WELCOME

tsakatsoukas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε τσολιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Όχι ομοφοβικός δεν είμαι, ούτε έχω καμιά όρεξη να κράζω ξεφωνισμένες (έχει και τοιούτους το σάιτ??)... Και να ήμουνα όμως, είμαι σίγουρος ότι να τον φάω δεν θα με πολυενδιέφερε γιατί πρόσφατα κόλλησα ένα κολοβακτηρίδιο. Το κολοβακτηρίδιο μου έκανε ουρολοίμωξη. Επίσης προστατίτιδα. Μην τα πολυλογώ τώρα, η εξέταση για τον προστάτη φαντάζομαι είναι στους περισσότερους γνωστό πώς γίνεται. ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ! ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
(Λίγο off topic αλλά ελπίζω να με συγχωρέσετε ως νέο)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πω πω.... περαστικά να είναι φίλε, και να αναρώσεις γρήγορα.

τα οφ-τοπικ μην τα σκέφτεσαι καθόλου θα συνηθήσεις.

τώρα από λούκγρες στο σαιτ δόξα το θεό έχουμε :grin:

είσαι δεν είσαι ομοφοβικός θα σου το κολήσουν ... αλλά μην ανυσηχείς .

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Το site είναι αρκετά παλιό και όπως λένε και οι προηγούμενοι ήταν gr. Σήμερα είναι ασυγκρίτως καλύτερο. Τότε το είχα βρεί στο google. Αν θυμάμαι καλά όποιο μέλος δεν είχε συμμετοχή σε e-mail και εμπειρίες μετά από μικρό χρονικό διάστημα διαγραφότανε. Τώρα έχει γίνει επιστημονικό - ενημερωτικό και καταξιωμένο site σε μπουρδελιάρηδες και μή.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το site είναι αρκετά παλιό και όπως λένε και οι προηγούμενοι ήταν gr. Σήμερα είναι ασυγκρίτως καλύτερο. Τότε το είχα βρεί στο google. Αν θυμάμαι καλά όποιο μέλος δεν είχε συμμετοχή σε e-mail και εμπειρίες μετά από μικρό χρονικό διάστημα διαγραφότανε. Τώρα έχει γίνει επιστημονικό - ενημερωτικό και καταξιωμένο site σε μπουρδελιάρηδες και μή.
όλα αυτά γίνονται μέσω εμένα εσένα και όλων αυτών που προσφέρουν λίγο χρόνο για να τα ποστάρουν εδώ μέσα, πλας ότι έχει και ενημέρωση για μπουρδέλα...

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μακάρι να συνεχίσει το site να πληροφορεί τους πάντες για να μη μας πιάνουν Κώτσους. Πιστεύω , χωρίς να κάνω πλάκα , ότι προσφέρει κοινωνικό έργο κυρίως στους νέους που αρχίζουν τώρα το τσουτσούνιασμα.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Πιστεύω , χωρίς να κάνω πλάκα , ότι προσφέρει κοινωνικό έργο...

Ας μη το παρατραβαμε!  Πλακα σιγουρα κανουμε και γιατι οχι (ψυχολογικο εργο σε κοινωνικο επιπεδο ισως?).  Αλλα οχι και κοινωνικο εργο εκτος αν εννοουμε κατι διαφορετικο με τον ιδιο ορο.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
πω πω.... περαστικά να είναι φίλε, και να αναρώσεις γρήγορα.

τα οφ-τοπικ μην τα σκέφτεσαι καθόλου θα συνηθήσεις.

τώρα από λούκγρες στο σαιτ δόξα το θεό έχουμε :grin:

είσαι δεν είσαι ομοφοβικός θα σου το κολήσουν ... αλλά μην ανυσηχείς .

Ρε Τσολια τι εγινε?  Εδωσες το υφασμα της φουστανελλας στη ξανθια?
Οφ τοπικ

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εδώ και καμιά βδομάδα που έχει πέσει ξεραΐλα είπα να ψάξω στο internet για κανα καλό εκδιδόμενο κορίτσι γιατί ως γνωστόν από αγγελίες θα φας φόλα... κι έπεσα πάνω στο παρόν μπουρδελοσάιτ... Το παρακολούθησα λίγο (αφού πραγματοποιήθηκε και συνεύρεση με γνωστό ποποπουτανάκι μάλλον μέτρια), το γούσταρα και αποφάσισα να γραφτώ κι εγώ. :dancing:
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ελπίζω σε μια εποικοδομητική και ευχάριστη διαμονή και μπουρδελοκατάσαταση...  :rockon: :rockon:

Καλως τον!  Τσακατσουκα με την ματσουκα σιγουρα θα προκοψεις εδω...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εψαχνα για ενα CT περισυ τον Αυγουστο - μονος στη πολη - και τελικα δεν θα το πιστεψετe αλλα εδω ειχε την περισσοτερη και πιο εγκυρη πληροφορηση και δεν ειχε μπει ακομα η (σωστη) διαδικασια των review.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom